Zaman zaman kendimizi tanıyamadığımız oluyordur..🙃😈

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Zaman zaman kendimizi tanıyamadığımız oluyordur..🙃😈

Evet kendimi çok iyi tanıyorum.. Nerde ne yapmam gerektiğini iyi biliyorum.. Ama bazen sen ne yapıyorsun kendine gel dediğim zamanlar da olmuyor değil.. Güçlü kadınım herşeyin üstesinden gelebilirim..
Günaydın abla evet kendimi tanıyorum tabi ki de çünkü kendimi tanımak benim için önemli bir hatam olduğu zaman bunu düzeltirim ve hatalarımı kusurlarımı neler istediğimi çok iyi biliyorum her zaman için.. 😊🤭
Günaydın ablacım 🦋😊
Teşekkür ederim 🤗🦋
Kendimi biliyorum..
Olmuyor değil tanıyamadığım zamanlar.. Bazen diyorum kendi kendime; olum sen tiyakisin, düşme o seviyelere.. Sonra Tekrar tramboline atlayıp zirvede buluyorum kendimi..
Bazen tanıyamıyorum
Cevap
15Cevap
Normalde tanıyorum ama bazı durumlarda olumlu veya olumsuz duygu patlamalarında kendimi tanıyamadıgım çok olur. 😀
Herkesten iyi tanıyorum hem de.. Keyifli günler..
Tanıyorum. Mesela kahvaltıyı Vanda yapmalıyım, öğlen yemeği Gaziantepte.. Edirneye geçip tava ciğer yeriz akşamüstü. Akşamda Balıkesirde Susurluk ayranı içeriz. Gece de çanakkalede 2 tek atmamız yok mu? Kendimi seviyorum ya kafa dengi yaşamayı sanata çeviren adam.. Yaşasın yemek yemek…
Tanıyorum evet ne istediğimi ne yaptığımı. Hatta bazen ne istediğimi bildiğim halde kendi kendimi kısıtlıyorum ucu şeye sarmasın diye 😄
Eevt sinirlendigim zaman bu benmiyim gerçekten diyorum.
Hiç olmadı. Kendimi yeterince iyi tanıyorum. Çünkü uzun uzun dertleşmelerimiz var...
Evet kendimi çok iyi tanıyorum elbette ama şu aralar değil...
Nerde benim o güçlü iradem, kendimden emin duruşlarım, kafamın içindekilere söz geçirişlerim...
Kendimi iyi tanıyorum. İyi kötü her yanımı, sınırlarımı farkındayım. Şu ana kadar kendimi tanıyamadığım, kendime şaşıracağım bir şey olmadı. Hep farkında olarak hareket ettim.
Yoo kendimi herzman tanirim. Beynimin durtulerime hukmedememesi lazım taniyamamasi için.
Evet tanıyorum ama bazen kendime şaşırdığım oluyor.
Tecrübelerimin dışında olaylarlar kişiler haricinde kendimi tanıyorum.
Kendimi tanıdığımı sanıyordum 5 ay öncesine kadar..
Ben kendimi iyi tanırım
ne diyeyim şimdi..
Beni ben tanıyorum zaten 🫤
tanıdığımı düşünmüyorum
Tanıyorum genelde
Evet kendimi çok iyi tanıyorum
bugün kendin için ne yapacaksın
Evett taniyom
evet tanıyorum
Pek tanımıyorum 🤭
Bazen hayır
Dogrudur