Değer verdiğim kim olursa olsun ailem harici, birisi benim rahatsız olduğum konuyu, hoşuma gitmeyen durumu bilmeden kusur işlerse kızmam fakat tekrar bilerek yapmasında kızarım, tekrarlaması durumda hayatımdan kolaylıkla siliyorum. Hayatımda kalıp bana olumsuzluk katıp beni yıpratıcaksa silmek emin olun daha kolay oluyor.
Var mı sizin de böyle kuralınız?
Küs olsam geçer, kızgın olsam geçer ama ben kırgınım. Tüm benliğimle kırgınım. O yüzdendir suskunluğum. Anlatamadığım ya da anlayamayacağın için suskunum. #Kauren
Kendim herkese saygı gösteririm. Büyük küçük fark etmez. Otobüste metroda yaşlılara hamilelere özellikle yer veririm. Ben saygı gösteriyorsam da diğer insanlardan da saygı görmek isterim. Benim için özellikle büyüklere saygı önemli bir şey. Yanlış da yapsalar onlar büyük. Düzgün bir şekilde uyarmak lazım.
2
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Büyüklerimiz bazen acı kelâm söylerler doğrusu odur. Umarım akılı olan büyüklerimizin güzel nasihatları olur.
Ben sınırlarımı en başta çizerim, uyarılarımı en başta yaparım ve o saygısızlığı gördüğüm anda çıkartırım hayatımdan. Saygısızlığa asla tahammülüm yoktur, gerektiği yer de tartışır bu konuda kendimi de savunurum.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
kendime aynı hatayı iki kere yaptırmam ilkinde siler geçerim
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
tahammulum yok
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Saygisizlika hiç tahammulum yok. Kirmak baska saygisizlik başka. Benim benliğime hayatima sinirlarima saygisi olmayan insan annem babam olsa dahi tahammül edemiyorum. İkisiyle de çok tartismisligim var cunku ben kimsenin yasayisina da sinirlarina da yaklasmiyor ve saygi duyuyorum o zaman herkes de benimkine duyacak.
Mesafeyi korumak lazim bazi gençler adam gibi adam saygıli olgun oluyor bazilarida şimarik daha hayattan bir şeyler tam ögrenmeden nasil davranmasi gerektigini bilmiyorlar dur demezsen bir yerde artik sonra başa çikamiyorsun
Gerçekten öyle, iş yerimde bir çırak var kendisi 16 yaşında ve bana adımla hitap ediyor abi demese de olur fakat emirvaki, emir tipiyle konuşması, benden üstün konuşması aşırı saygısızlık oluyor kendisini uyarıyorum fakat küçük olduğu için iplemiyorum.
Ayni şekilde bende yaşadim bu tur seyler ilerde de karşimiza çikacaktir en iyisi bu yok ben sesimi cikarmayayim falan aman rahatim bozulmasin da ben kendimi tasiyayim falan demek olmuyor
insanlar araba gibi çok silince parlıyorlar, şahsen ben kimseyi silmem herkes kendini silsin. sonra pasta cila reklamı gibi kaportadan yansıyan görüntüsüne bakakalıyorum.
Aynen öyle ancak bende son yaşadığım şeyden pişmanım annem bi konuda hoşuma gitmeyen bişey dediği için arkadaşımın yanında fena kızdım epeyce kırıldı be knk
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Anneleri üzmemek gerek, bazen ağır konuşuyorlar ama kenarı çekip konuşmak gerek anneden 1 tane var 2 değil.
Bende aynı şekilde bilmeden işlerse kızmam ama ondan sonra bilerek yaparsa keserim muhattabı direkt cevabımıda esirgemem ☺ kendi hatasını kabul etmeyen çok insan var direkt keseceksin muhattabı böyleleriyle ☺
Ve ek olarak eklemek istiyorum herkes herşeyin farkında ve çoğu insan yaptığı saygısızlığı bilerek yapıyor bu yüzden insandan insana ve davranıştan davranışa değişir diyeyim tam olsun ☺🥰