Hayatımda beni yoran, enerjimi düşüren, içimi sıkan her şeyi çıkarttım diyebilirim. Negatif insanları, bana faydası olmayan alışkanlıkları, boş yere uğraştığım gereksiz meseleleri hayatımdan attım. Zamanımın ne kadar değerli olduğunu anladım ve sadece beni ileriye taşıyan şeylere odaklanmaya başladım. Hatalarımı silip geçmişe takılmadan, önüme bakmayı öğrendim. Eskiden yaşadığım hayal kırıklıklarını unutup, kendime yeni bir yol çizdim. Gereksiz duygusal yüklerden arındım, sadeleşmenin bana huzur getirdiğini fark ettim. 🌿
Değer kıymet bilmeyenleri, bencilleri, tutarsızları, güvenilmeyecek tipleri, insanlıktan nasibini almamış, her türlü çirkinliğin yakıştığı insanları...
Hainleri, hasetçileri, taklitçileri, çakma alüminyum folyo kaplama olup kendisini gerçek altın diye adamın dibi diye reklam eden binbir surat jokerleri kâlbimden ve takip listemden ve hayatımdan SONSUZA DEK SİLDİM #NETT✔️
Hayatıma zaten aldığım insan sayısı azdır. Kolay kolay atmam attıklarımda vicdanen yardım ettiklerimdi ve yanlış karar aldığımı gördüm. Artık vicdanımı da rahat bıraktım;acımıyorum kimseye..