Çok sevdiğim bir kız vardı 8 sene konuştum ama olmadı benimle bir zaman sonra artık oluruna bıraktım çünkü bir zaman sonra çok değişti �lk zamanlar çok farklı çok iyi çok iyi niyetli çok güzel çok terbiyeli bir kızdır farklı şehirler görünce değişti farklı insanlar tanıyınca değişti yani birazcık içinde varmış kötü şeylere meyilli olmasın başka erkeklerle konuşmaya başladı başka şeyler yapmaya başladı sigara içmeye başladı yani iyi şeyler Her zaman insana kaybettirir ben sevmeyi seçtim O gitmeyi seçti aslında gitmek istemedi çok defa kalmak istedi ben de ama artık ben istemedim yapamadım çünkü çok değişmişti başka erkeklerle de konuşmaya başladığını görünce iyice soğudum ilk defa hayatta bir şey oluruna bıraktım o da bu... Ve o günden bugüne her şeyi oluruna bırakıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Ama bu olurun senin açından hayırlı olmuş kardeşim
- +1 yıl
Amin rica ederim kardeşim ☺️
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanları oluruna bırakıyorum, düşüncelerimi oluruna bırakıyorum, bazen oluruna bırakmak lazım geliyor, bazen şifa olan akışa bırakmaktır. Çırpınmayı oluruna bıraktım, yüreğimin sesini dinliyorum, yüreğimin sesi benim pusulam, doğru yolu gösteren bir pusula. Yol göstermek için didinmeyi oluruna bırakmaya karar verdim, görmek istemeyene neyi gösterebilir ki insan, asıl kör olan gözleri görmeyen değil, yüreği ve zihni kör olandır, felaketine doğru uçup kendini harcayandır, ben bir çok şeyi oluruna bıraktım lakin hayallerimi oluruna bırakmıyorum, dualar ekiyorum hayallerimin üzerine, çünkü benim hâlâ umudum var, inanıyorum final mutlu tamamlanacak.
13 Yorumla- +1 yıl
Bencede çok güzel konusmussun seni biliyorum ondan istediğin bence senin olcak hissediyorum kafanı kotuluklerden uzak tut hep iyiliğe bak tamam ☺️
- +1 yıl
Benim olmasını istediğim kimse yok lakin güzel yorumun için çok teşekkür ediyorum☺ Keza tavsiyelerin için de müteşekkir 🌺
- +1 yıl
Ben tksr ederim çok kibarsin öylesin bildiğim için seni 🌹
+1 yılHayatta herşeyi bir yerlere bırakıyoruz zaten.. kimi insanları zamana.. kimi planları yarına.. kimi hayalleri başka bir bahara.. kimi derdimizi geçmişte.. kimisini geleceğe.. kimi insanı kurşun gibi kalbimizde bırakıp kimisini hak ettiği yerde bırakıyoruz.. hayat garip.. sonrasinda da herşeyi bırakıp gidiyoruz..
21 Yorumla- +1 yıl
Hayata ayak uyduruyoruz bizde ama çok doğru güzel konusmussun sen beğendim yorumunu
Kişilik & Karakter konusunda 618 cevap paylaştı. Sınavımı djhdhs
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılOlmayan herşeyi saldım artık sadece benim çabam ve fedakarlığımla olacaksa olmasın
23 Yorumla- +1 yıl
Ozaman hayatında güzel giden şeyler kötü gidiyor şu an seviyosan ama fedakarlık olması lazm
- +1 yıl
Olmayacak duaya amin dememek lazım gibi daha çok bilmiyorum
- +1 yıl
Olsun eğer inandığın birisiyse pesinden git ama inanmadigin birisi hiç zorlama
- Kişilik & Karakter konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi oluruna bıraktım, olmayınca yine oluruna bırakıyorum...
11 Yorumla- +1 yıl
Senin kalbini sevsinler olmazsa tekmele olmaz öyle ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi bıraktım işte hayatın akışına yol beni nereye götürse artık
117 Yorumla- +1 yıl
Bıraktın yol bizi bak sigara böreğine götürüyor 😂
- +1 yıl
Aynen patatesli börek olmayınca sigara böreği ne talim edicez artık 🤣
- +1 yıl
Yani patatesli tercihimiz değil ☺️
- +1 yıl
@dudu_bubu beni sana götürmeyen yollarında vardır bir bildiği 😂
- +1 yıl
@Cendere1910 patatesli börekten ala borek mi olur Allah aşkına birde sıcak sıcak ye de gör nasıl oluyormus
- +1 yıl
Güzel olurda ben peynirli severim sen kır pidesi yapabiliyomusun ☺️
- +1 yıl
@Dudu_Bubu ilahi ne kadar da şakacısınız beyefendi
- +1 yıl
@Cendere1910 hayır poğaça börek yapabilirim de kır pidesi hiç denemedim
- +1 yıl
Dene bak güzel olur kır pidesi ☺️
- +1 yıl
@dudu_bubu teşekkür ederim 🙏amin canım cümlemizin inşallah 🙏🤗🙋
- +1 yıl
Hangi konuda
- +1 yıl
@CaroLina_RapeR güzel soru 🤣 boşa aldım gidiyor işte hayalsiz , sevgisiz , gün dolldurmaya bakıyorum 😂 bugünde ölmedik çok şükür ama yaşadık mı bilmem misali 😂
- +1 yıl
Takıl bana hayatını yaşa
Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Hayatın kendisini oluruna bıraktım.
13 Yorumla- +1 yıl
Peki ise yariyormu ☺️
- +1 yıl
Güzel benim düşüncemdesin
- Kişilik & Karakter konusunda 205,2b cevap paylaştı.
u +1 yılHer şeyi oluruna bıraktım artık.
11 Yorumla- +1 yıl
Sende durumlar aynı ozaman
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u +1 yılDertleri sıkıntıları uğraşmıyorum artik
11 Yorumla- +1 yıl
Onları sal zaten kafaya takmamak en güzeli dertleri gül yüzünde hep gülsün
Hayatımda aslında herşeyi oluruna bıraktım. Çünkü hiç bir şey benim elimde değil yazmadığım kaderi yaşıyorum. Cilvesiyle mücadele ediyorum. En önemlisi de artık hayatımda gidenlere dur demiyorum. Onları kendim yolcu ediyorum. Çünkü şunu biliyorum. Oluruna bırakmazsam onlar beni bırakacak !
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylemişsin ve en güzelini yapiyosun
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılİnsanları...
Önceden anlamaları için kaba tabirle bir taraflarımı yırtardım. Şimdi kimseyi umursamıyorum. Kendimle çok mutluyum, keyifli zaman geçiriyorum. Birinin beni sevmesi için ikna etmeye çalışıyormuşum, oluruna bıraktım. Çaba gösterilmeyen hiçbir şey yeşermezmiş bu kadar basit.
13 Yorumla- +1 yıl
Varya çok doğru yapmışsın seni destekliyorum böyle olmalı bence herkes tuttum yorumunu
- +1 yıl
Teşekkür ediyorum. 🌟
- +1 yıl
Rica ediyorum ☺️
Gizli Üye(18-24)+1 yılAilem hem buluşmaya hem ilişkimize izin vermeyince, hem Instagramdan hem Tiktok'tan başka kızları eklediğini ve hemen vazgeçtiğini gördüm. Ailem yüzünden birçok buluşma planının hiçbiri olmadı. Ben üzülür ağlarken, o Hatta bir kıza "evlenmeyi düşünür müsün?" Yazmıştı. "Arkadaşım o, şakasına dedim" dedi. Ama arkadaşı olmadığını öğrendim. Daha sonra ailem o sana göre değil, daha önce çok ciddi ilişkisi olmuş, görmüş geçirmiş. Adam 30 yaşında, sen 19'a yeni girdin diyince birşeyler kafamda yıldırım gibi çaktı, gerçeği anladım. Bende o saatten sonra oluruna bırakmayı seçtim..
11 Yorumla- +1 yıl
Ama o kişiden kurtulmussun bak o yönden senin için bir tecrübe olmuş seni sevmemiş o kişi soleyim
+1 yılOlmuyorsa zorlamanın bir anlamı olmadığını çabalayıp inanıp o inancında boşa olduğunu en baştan anlasak bu deneyimlerin hiçbirine sahip olmayacaktık bu yüzden iyisi ve kötüsüyle deneyim sahibi olmak sağlar
11 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru deneyim insan hayatında önemli
- Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılHayatımda bazı konuları oluruna bırakamıyorum çünkü her şeyi yapmak benim elimde güzelleştirmek de benim elimde. Bu yaşlarım bu şekilde umarım hep her şeyimi kendim yapabilecek potansiyele sahip olurum
15 Yorumla- +1 yıl
Çok pozitif güzel düşünüyorsun helal valla enerji sactin hep böyle ol ☺️
- +1 yıl
Teşekkür ederim siz de umarım hep pozitif olursunuz, gerçekten bu şekilde düşünmek bile iyi geliyor.. 💎
- +1 yıl
Bende öyleyim senin gibi düşünürum hep bu inancını kaybetme sakın ☺️
- +1 yıl
✨🤍
- +1 yıl
🌹🌹🌹
Bir yanım hər şeyi oluruna buraxmaq istəyir, amma başqa bir yanım durmadan çalışır. Yıxılsa belə sürünərək bir şeyləri yoluna qoymaq istəyir. Kənardan onu izləyirmiş kimiyəm. Geriyə dönüb getmək istədiyim zamanlar olur, amma dərinlərdə bir yerdə yanan ümid ayaqlarıma zincir kimi dolaşaraq məni olduğum yerə həbs edir
25 Yorumla- +1 yıl
Birisinimi sevdin peki sen
- +1 yıl
Ne ile peki
- +1 yıl
Kötümü yaşantım peki
Merhabalar
Artık elimden bir şey gelmiyor o yüzden ben artık kendimi Allah'a bıraktım ne olacaksa olsun ama Allah en güzelini yaşatsın27 Yorumla- +1 yıl
Amin neden gelmiyor peki kardeşim öyle kendini kötü birakma
- +1 yıl
Ozaman güzel mücadelede istedine ulaşırsın ozaman kardesim
- +1 yıl
Geçirme 😂
- +1 yıl
Sende ona göre anlayışlı ol kardeşim 😂
+1 yılHayatımda çok şeyi bırakmak istiyorum ama olmuyor kinci olmamayı küfür etmemeyi ruh hali değiştiğli yaşamayı içimden hapis olmuş can çekişen bir ruh gibi hissediyorum kafama takıyorum memnun olamıyorum hiç bir şeyden sevdiğim insanları uzaklaştırıyorum kendimden peşimi bırakmadı gitti ne yapsam olmuyor ne kadar uyursam uyayım o kadar yorgunum ki bunun çaresini bulamadım gitti
13 Yorumla- +1 yıl
Neden peki seni ne zorluyor bırakmamaya
- +1 yıl
Bilmiyorum cidden
- +1 yıl
Onu bulursan kendini bulursun unutma
Kesinlikle başaramayacağım şeydir. Bir bırakabilsem hem o rahat edecek hem ben akıl sağlığımı koruyacağım. Ama kahrolası beynim durmaksızın üretiyor ve oluru falan kalmıyor.
13 Yorumla- +1 yıl
Valla zor bro hemde çok zor şu oluruna birakmayi artık frenlesek
- +1 yıl
Çok doğru son sürat gidiyoruz hayat götürüyor
Gelişigüzel ve her anımın kıymetini bilerek yaşıyorum hayatı. Oluruna bıraktım, ne kadar çabalasam da olmayanları olduramayacağımı anladım.
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel düşünce sanada bu yakışır sen sana olanlarla yürü sadece
Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Akıntıya uymayı beni nereye götürürse götürsün ses çıkarmamam gerektiğini öğrendim
Şimdi akıntı düşünsün 😎
13 Yorumla- +1 yıl
İnşallah o akıntı seni güzel yerlere götürür kardeşim
- +1 yıl
Amin kardeşim ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı. Çok çaba gostermedigim birsey yok aslinda ama bazı şeyler hayatta istediğin gibi gitmeyebiliyor yinede uğraşıp oluruna bırakmak en güzeli
15 Yorumla- +1 yıl
Doğru diyosun ondan oluruna birakiyoruz olmayincada dahada çok çabalıyoruz bu sendede var bence sende birşeyi yapamadım zaman sıkılırsin benim gibi
- +1 yıl
Sen birde kadın başına yaptın için o daha özel bir durum çoğu beceremez bunu biliyosun değilmi
- +1 yıl
Doğru herkes kısacası yaşıyor ama sende kendi ayaklarında yasiyosun sen silah atıyorsun değilmi o var bak sende ☺️
Çokta önemli olmayan beni anca strese sokan şeylere tebessüm edip akışına bırakıyorum. O kadar önemsiz şey var ki... 🙂😄
117 Yorumla- +1 yıl
Hayatta %80 olumsuzki biz 20 zor yaratıyoruz insan olarak 😂 ama sendeki neşe olduğu sürece strese girmezsin
- +1 yıl
Rica ederim bu nesenden arada herkeze saç ki neselensin 😂
- +1 yıl
Bence saniyosun seni pembe kız olarak biliyorum eskiden biliyosun 😂
- +1 yıl
Yani pembe senden başka yok 😂 gözüme çarptı
- +1 yıl
Çalmışlar demekki senin pembeyi olmadı bu 😂
- +1 yıl
Yani pembe bir sen varsın bak senin kılıfında gelirlerse karıştırabilirim 😂
- +1 yıl
Bak sen 😂 tabi anlarım senin girişten belli fazla kaybolma ama ona göre 😂
- +1 yıl
😂sen bihter ol kaç dikkat et kendine 😂
- +1 yıl
Anlaştık bihter 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
+1 yılKendimde o işi gönül ilişkilerinde bıraktım. Fakat diğer durumlarda birseyleri sahip olmayı hep koşa koşa istekli devam
17 Yorumla- +1 yıl
Gönül ilişkisi nedense herkezde bozuk kardeşim iyi diyende yalan söylüyordur
- +1 yıl
Kendimi bi de artık bizi işler için yaşlı görüyorum. O da kötü bi durum bende
- +1 yıl
Öyle bir şey yok yaşın doğruysa yaşlı değilsin unutma
- +1 yıl
Kendimi şimdi para kazanma işlerine adamış ve elle tutulur biri olarak evim olsun arabam olsun zihniyetinde erkek olmak istiyorum. Gönül ilişkilerine harcayacak para maalesef çıkmıyor kendimce zihniyet olarak. Fakat gidip birsey alalım koşa koşa gidip alalım. Dediğim gibi izdivaç bana zor geliyor
- +1 yıl
Bu düşüncen güzel zaten onu yap diğeri kolay gelir sana emin ol
- +1 yıl
Bi zaman sonra insanlar ile kişi arkadaş olamıyor. Bende o kafada insan oldum. Mesela diğer ay hali falan almayı düşünüyorum
- +1 yıl
Doğru diyosun ülkenin halı
Hayatımızda herşeyi kontrol edemeyiz bazen akışa ayak uydurmak gerekir o yüzden ben çok seyi oluruna bıraktım şu bu diye ayıramıycam
111 Yorumla- +1 yıl
Neleri oluruna bıraktın mesela bakım ☺️
- +1 yıl
Salma kızarım 😂
- +1 yıl
Yani kizmam kötüdur ona göre 😂
- +1 yıl
Yani ona göre yaşamama bakacaksın 😂
- +1 yıl
Efferim 😂
- +1 yıl
☺️☺️☺️
+1 yılDil dökmeye layik olmayanp'insanlara kendimi anlatmaya çalışmayi oluruna biraktim. Zorlamak bazen çözüm degildir...
14 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru kimseye dil dökme kimseye değerinden fazla değer verme sen akıllı bir kadınsın kendin ve o küçük minik yavrular için yasa ☺️ ben seni anlıyorum
- +1 yıl
Cok sagol😇😇
- +1 yıl
Rica ederim güzel insan bu gül 🌹 sana ☺️
- +1 yıl
♥️🤍
- Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbirşeyi oluruna bırakamıyorum kontrol delisiyim. Olursa olur olmazsa olmaz demeyi gamsız olmayı çok isterdim
130 Yorumla- +1 yıl
O sıkıntı ama herşeyi kontrol edemezsinki düşün insanları edebilirmisin
- +1 yıl
Bu yüzden çok yoruluyorum çok düşünüyorum günün sonunda enerjim bitiyor artık
- +1 yıl
Benim enerjim hiç bitmiyor çünkü kafayı hicbirseye takmam ben bir kere geldim bir kere yasicam sende öyle yap
- +1 yıl
Gamsız olmayı çok isterdim.
- +1 yıl
Ben gamsizmi oluyorum şimdi 😂
- +1 yıl
Dibine kadar 🤙
- +1 yıl
Bence mükemmmel bır ozellık. Yaşlanmazsın bak saçların dökülmez göbeklenmezsın hemen 😂
- +1 yıl
Eee saçlarda siyah yok göbek olmaz bende zaten fitness hocasiyim 😂
- +1 yıl
Saçları dökülmüş fıtness hocası olmaz zaten. Sen devam burdan 😂
- +1 yıl
Haha var ama gormedinmi hiç şimdi bak nazar degcek bana 😂
- +1 yıl
Poponu kaşı 😂😂😂
- +1 yıl
🧿🧿🧿🧿🧿 gözü olanın gözü çıksın
- +1 yıl
Nazar ciddi bana çok değiyor en son göz mikrop kaptı sağ göz 😂 kasirim sevdim seni 😂
- +1 yıl
Beni sevmeyen ölsün 😎
- +1 yıl
Yani burç aslan sanırım 😂
- +1 yıl
Nerden bildin 🙊 yükselende akrep dıkkattttt 💅
- +1 yıl
Belli belli sence bende sizin kadar tehlikeli bir burcum ona göre 😂
- +1 yıl
Tahmin edemedim hiç.
- +1 yıl
Oğlak sizden daha bir egoludur 😂
- +1 yıl
Oğlaklar çok gamsız olur evetttt nasıl tahmın edemedım ben🤦♀️
- +1 yıl
Aslan oğlak anlaşamaz bu yüzden bak
- +1 yıl
Senle anlaştık gibi biz pek sevmeyiz hemen o yönden aslanın bizden farkı yok onlarda aynı egoist 😂
- +1 yıl
Seviyormusun gömüyor musun belli değil. 😂😂
- +1 yıl
Bakma arada gömuyorum sonra şefkatli yaklaşıyorum bak kalbim ne kadar temiz 😂 ama sen cidden neşeli birisin
- +1 yıl
Mercii 😎 evet oyleyım
- +1 yıl
Öylesin sevdim neşeli insan ayrı iyi oluyor neselendinde beni hatırla 😂
- +1 yıl
Hiç unutmucam desene 😂😂
- +1 yıl
Ozaman hep aklında kalayım unutulmamak güzel aslan hanım ☺️ ama harbi tatlı birisin ☺️
- +1 yıl
Sende kib 👋 Göbekli fıtnessci 😁
- +1 yıl
😂😂 tskrler sende kendine cici bak uyuz aslan seni 😂
- Kişilik & Karakter konusunda 999 cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir şeyi oluruna bırakmadım bırakmamak gibi de pis bir huyum var.
25 Yorumla- +1 yıl
Peki ozaman herseyi düzgün yaşıyorsun
- +1 yıl
Düzgün değilde her şeyi istediğim duruma göre yön veriyorum
- +1 yıl
O guzel bak çoğunlukta o bendede var yönlendirme
- +1 yıl
Sonuçların ne. olacagini bilmem lazim benimde
- +1 yıl
İşte o yönden bize yönlendiren insan diyolar kendi bildigiyle
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılHerşeyi ilişkileri, umudum dışında herşeyi oluruna..
11 Yorumla- +1 yıl
Peki ise yaradimi peki
Oluruna bırakmam kolay kolay, damarima basanin çıktığı yere mülteci kampı kurdururum .
11 Yorumla- +1 yıl
O nasıl oluyor 😂
Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Hayati kendi oluruna biraktim..
Gelisi güzel bakiyorum artik.. :/11 Yorumla- +1 yıl
İnşallah senin açından güzel oluyordur kardeşim
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılMücadeleci biriyim genelde oluruna bırakmam. Elimden geleni yaparım, öyle bırakırım
15 Yorumla- +1 yıl
Güzel peki sonuç olumlumu yansidi hayatına
- +1 yıl
Aksini bilmiyorum ki.. Farklı şekilde yaşasam nasıl olurdu bilmiyorum. Bu şekilde yaptığım için olumlu mu oldu yapmasaydım daha mı olurdu kıyaslamak mümkün değil. Böyleyim. 😄 Seviyorum yaşamımı
- +1 yıl
Sevindim ozaman hep böyle güzel yasa ozaman anlaşalım 😂
- +1 yıl
hepimiz güzel yaşayalım güzel günler görelim
- +1 yıl
Amin gerçekten hepimiz için güzel olsun hayat
Hayatımda her şeyi oluruna bıraktım artık yapacak bir şey olmadığını anlayınca...
119 Yorumla- +1 yıl
Seni anlıyorum şu an yasadini felan ama üzülme seni her yerden izloyodur unutma ruhu hep seninle olur
- +1 yıl
Amin umudunu kaybetme hep dua et tamam kimseyede fazla burada kafanı yorma olan oldummuda acıma
- +1 yıl
Evet evet acıma demek istedimi anladın sen ben sordum avukata direk bulurlar dedi o olayı biliyorum ulan millet artık bırak iyice i. tlesti
- +1 yıl
Eee dikkat çekince çıkıyorlar sorun görüş alır ve dikkat çekersen bunlar olur ama tabikide bunun cezası var bunu bimiyor yapan sanırım adamı ottururler
- +1 yıl
Yani ben cinsel sorulara cevap yazmam prensip meselesi bana ters olmak istersemde olurum fenolugu ama sanırım sizin tanıdınız biri olabilir değişik insan çok
- +1 yıl
Boşverirsen daha çok olur direk buldurcan bir tazminat odicek artı avukat parasını 100 binden başlar artık sonu nereye kadar gider
- +1 yıl
Yani onda rengi değiştir acaba milletin sipastigini biz egitmicez değilmi bu gibi insanların parası gittiğinde canı yanar acimicaksin zaten hapis cezasıda var bunun
- +1 yıl
Birdaha olursa acimayin.
- +1 yıl
Anlaştık dikkatli ol
- +1 yıl
Rica ederim iyi geceler
- Kişilik & Karakter konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi. Her şeyi olduğu gibi kabulleniyorum ve ona göre takılıyorum
11 Yorumla- +1 yıl
En güzeli ama bazı şeyleri kabullenme herşeyi kabullenince insanlar ona göre değişiyor unutma
Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bana iyi gelmeyen herşeyi..
17 Yorumla- +1 yıl
En güzeli çöpe atıyorsun ozaman onu bende çok yapıyorum
- +1 yıl
var mı kalbinde birisi söküp attığın
- +1 yıl
Ozaman kötü acısını hala yasiyosun
- +1 yıl
Çok doğru düşünmussun hayatından çıkanlar bazen iyilik yapar bazen kötülük ama sen bilinçli birisin ondan iyi yapmışsın
+1 yılHayatın kendisini bıraktım oluruna nereye sürüklerse zorlamıyorum artık.
11 Yorumla- +1 yıl
Sürüklenme güzel yere doğru ilerle can
- Kişilik & Karakter konusunda 704 cevap paylaştı.
+1 yılBıraktım desem de kafaya takıp kendimi salamıyorum maalesef.
116 Yorumla- +1 yıl
Herşeye kafayı takarsan ama sana zarar olur biliyosun değilmi
- +1 yıl
Öyle oluyor zaten. 🥲
- +1 yıl
Takma ve tekmele gitsin olur mu ☺️
- +1 yıl
Olmuyor ☠️
- +1 yıl
E ozaman o seni yaşlandirir soleyim düşünürsen
- +1 yıl
Ne dersen de ile yaramıyor ben de karakterim öyle. Çok hassasım.
- +1 yıl
*işe
- +1 yıl
Balik burcumusun sen
- +1 yıl
Kova yükselenim balık
- +1 yıl
Belli ondan duygusalsin sen ama hayat sence duygusal olmak için ne kadar doğru
- +1 yıl
Ya abi gezegen mi degistireyim vampir gibi dügmeye basip duygusuz mu olayim napalim simdi aglamak icin gelmisim dünyaya 🥲
- +1 yıl
Olsun ama herşeye ağlarsan üstüne çokerler unutma hayat bu acımasız
- +1 yıl
😭
Bana Şu an yapmam gereken bisey söyle yapabilecegim evin icinde bakalim ne diceksin - +1 yıl
Spor yapacaksın stres kalmaz
- +1 yıl
Peki. Sag ol iyi aksamlar
- +1 yıl
Rica ederim iyi akşamlar
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Aslında bir şeyleri oluruna bırakmam ama bu sefer bıraktım hadi hayırlısı bakalım
111 Yorumla- +1 yıl
Neyi peki bıraktın bakım güzel birseymi
- +1 yıl
Bilmiyorum ki 2 yil sonra tekrar bi bakıcam artık 🙂🤗😅
- +1 yıl
Okul işimi bu ☺️
- +1 yıl
Hayır ama okul yüzünden😂😂🤣🤣🤣
- +1 yıl
Kafa karsitirici oldu degilmi
- +1 yıl
Yani belli sen akıllı kızsın o işten gelirsin 😂
- +1 yıl
Gelirim tabiiii
- +1 yıl
Hadi bakalım senden güzel haberler bekliyorum ☺️
- +1 yıl
😃😃😃🤗🤗baya uzun sürecek gibi ama olsun bekle bende bekleyeyim😃😃😃
- +1 yıl
Hadi bakım burada olursam söylersin 😂
- +1 yıl
😂😃😃😃😃
+1 yıldersleri galiba hocalarda notları oluruna bırakcak
11 Yorumla- +1 yıl
Çalışmadinmi hiç bakım derslerine ne okuyosun
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇoğu şey akışında. Ben bir şey çok isteyince mümkünken bile olmuyor. Bu yüzden hayal kurmayı da istemeyi de çoktan bıraktım. Beklentisiz anı yaşıyorum😊
11 Yorumla- +1 yıl
Neden kalben ruhen çok istemiyosun ozaman misal ben ne istersem yaparım hayal güzeldir ama yapmak için bak ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 620 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı istediğimiz gibi yaşamak hayal içinde kendini bulmaktır !!
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel bir söz 👏
+1 yılValla oluyor ya da olmuyor her şeyi oluruna bıraktım..
11 Yorumla- +1 yıl
En güzelini yapmışsın sana yarar getiriyorsa ne mutlu
+1 yılSon zamanlarda oluruna bırakmadığım bişey yok sanırım...
11 Yorumla- +1 yıl
Ozaman bayagi senin için dsiplin her şey
Kişilik & Karakter konusunda 6,5b cevap paylaştı. Şu an çözemediğim herseyi mutlaka zamana bırakırım. Zaman her şeyin ilacıdır.
13 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru söylemişsin zaman bize neyin ne oldunu gösteriyor
- +1 yıl
☺️
+1 yılAşk sevgili olayını akısına bıraktım..
Çünkü olmayacağını biliyorum...
17 Yorumla- +1 yıl
Neden olmasın kardeşim öyle düşünme yakışıklı adamsın senide elbet seven cikar
- +1 yıl
Ben kötü birİ ve lanetliyim. Bu hayatın ben içine edeyim. Keşke biri çıksa.. Bu hayat acımasızın önde gideni. Çıksa bile ihanete uğruyorum... Dışlanıyorum vs...
- +1 yıl
Öyle düşünme onlar kötü insanlar kötü insanları sallayacaksin
- +1 yıl
Güzel düşüncelerin için sağolasın. Ben de koyu vadiciyim. Cendere nickin ondan..
- +1 yıl
Nick ordan birde cenderenin anlami bir ortamin arasında kalmak demek Cenderenin yani ☺️
- +1 yıl
Güzel nick. Bu arada vadi başlayacak diyorlar. Açıklama geldi sonradan yalan haber diye. En az 2 3 senesi var gibi.. :D
- +1 yıl
Başlasinda basrole bir heybetli adam koysunlar 😂
İş başvuruları yapar ama ardına hiç düşmem akışına bıraktım 🤷🏻♀️
113 Yorumla- +1 yıl
Donmuyolarmi peki basvurulara
- +1 yıl
Nasıl peki bir sonuç olmadi
- +1 yıl
Senin gibi birisini bulmuşlar almaları lazım 😌
- +1 yıl
Yok ben akıllı insanı bilirim konuşması belli eder sende oylesin
- +1 yıl
Rica ederim kısmet senin elinde bakma senin gibi konuskan insanalr her işte ilerde olur
- +1 yıl
Yani oda var sen yap gerisini Allah'a bırak ☺️
- +1 yıl
🌹🌹
herseyi oluruna birakdim aslinda olursa olur olmasa da kader
11 Yorumla- +1 yıl
Peki sevebilcek seni sevecek birini olursa bıraktı mı bakım ☺️
Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Akşam 6 sabah 8 arasında olan şeyleri.
25 Yorumla- +1 yıl
O zaman zaten çok düşündüren zaman
- +1 yıl
Ozaman sen aileni seven birisin en guzeli kardeşim güzel aile babası olur senden
- +1 yıl
Rica ederim kardeşim ☺️
+1 yılKalbin sen istesende istemesende seni limandan limana gezdiyor herşeyi oluruna bırakıyor sun hayat bu en çaresiz anlarında bile en gizemli sözleri fısıldıyor istemesende hayatı oluruna bırakıyor sun bıraktım herşeyi en derin sözlere
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel sözlerle bırakmışsin beğendim
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu aralar hepsi üst üste geliyor bırakamıyorum hiçbir şeyi, ben bıraksam onlar beni bırakmıyor
15 Yorumla- +1 yıl
Hayır olsun ne gibi dertler üst üste geliyor peki
Cevap sahibi+1 yılDert babası isen almıyorum ben sağol. Birde anlatmaya uğraşamiyorum 🤗 ama şu şarkıya bayılıyorum iyi geliyor hadi dinleyelim music.youtube.com/watch
- +1 yıl
Bende bu şarki aklıma geldi tksrler güzel şarkıdır ☺️
Cevap sahibi+1 yılSoruya da tam uygun, baştan eklemeliydin
- +1 yıl
Yani ama şarkı modu olsun istemedim ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 592 cevap paylaştı.
+1 yılHayatı oluruna bırakmışım, artık hiçbişey umrumda değil
15 Yorumla- +1 yıl
Öyle düşünme bence herkesin bir şey umrumda olur kötü ne varsa illa hallolur
- +1 yıl
Olmaz bende oluyor olmaz yani
- +1 yıl
İyi düşünürsen belki olur
- +1 yıl
25 sene olmuş, olacak olsa bu zamana kadar olurdu, kafam yoruldu düşünmekten
- +1 yıl
Bazı insanların kaderi daha sonrada geliyor doğru zamansız gelen şeye diyosun o yönden haklısın
- Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılHer şeyi sjsj.
17 Yorumla- +1 yıl
Güzel gidiyormu peki ☺️
- +1 yıl
Sayılır.. hayatımda değer vereceğim birisi olsa dha iyi olurdu gibi bide.
- +1 yıl
Yokmu sevdiğin sana değer veren bakım ☺️
- +1 yıl
Maalesef..
- +1 yıl
Ben sanki senin sevgilin oldunu hatirliyorum ama seni uzuyorlarsa kuğul takıl
- +1 yıl
😉🙃
- +1 yıl
☺️
+1 yılHayatı oluruna bıraktığında gerçek anlamda yaşadığını hissediyorsun. Bu yüzden kendine yapacağın en güzel iyilik hayatını oldukları ve olacakları oluruna bırakmayı öğrenmek.
11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel söylemişsin sözlerini beğendim sende hep ise yaramis demekki ☺️
Gizli Üye(30-35)+1 yılGerçekten sevilmeyi oluruna bıraktım, Allah'tan başka kimsenin sevgisine muhtaç hissetmiyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Doğru ama sana birisi yanlış yapmış gibi
Cevap sahibi+1 yılBir çok kişi yanlış yaptı , ama sadece içimde saklı ve sanki kimse yanlış yapmamış gibi yaşıyor
- +1 yıl
Yani insanlar yapıyor ama yapmamış ki hala devam ediyorlar diyosun işte adı insan çok
+1 yılBütün akışı :) uzaktan hayatımı izliyorum. Bu da yaşamak değil de neyse 🤦🏻♀️
23 Yorumla- +1 yıl
Peki nasıl bir duygu
- +1 yıl
Misafir gibi. Kısası makbul diyorsun ama kalkıp gitmeye de mecalin yok.
- +1 yıl
Bir yanıp git bir yanım kal diyosun hayat seni yormuş gibi onu soleyim
+1 yılherseyi bıraktım olacağı varsa olur zaten zorlamaya gerek yok
11 Yorumla- +1 yıl
Olur bence ama herşeyi bırakma yoksa kötüye sarabilir
+1 yılHerşeyi artık olaylar karşısında çaba sarf etmiyorum
11 Yorumla- +1 yıl
Peki sana olumlu mu yansıyor bu durum
+1 yılAsk mesk isleri… arasan da olmuyor aramadan da o yuzden oluruma biraktim
11 Yorumla- +1 yıl
Bu güzel seni emin ol iyi biri bulur istediğin ☺️
Kafaya takmıyorum çabalıyorum sadece olursa olur olmazsa alıştık zaten 😊
11 Yorumla- +1 yıl
Güzel söyledin kardeşim olursa bizim olmazsa bizden değildir ☺️
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
m +1 yılHer şeyi oluruna bıraktım.
12 Yorumla- +1 yıl
En güzelini yapmışsın
- +1 yıl
Aynen.
+1 yılNeleri oluruna bırakmadım kii
11 Yorumla- +1 yıl
Çok şey birakmissim var mı onemli olurun
+1 yılHiç bir şeyi her şeye müdahale ediyorum
12 Yorumla- +1 yıl
Yani planlı gidiyosun
- +1 yıl