Kişilik & Karakter Kötü dönemlerden geçtiğinizde nasıl toparlanıyorsunuz? Çiçekaçmayankaktüs Takip Et Guru Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor ,.. bu dönemlerde kendinizi iyi hissettirecek neler yapıyorsunuz..,²⁰¹⁰²⁴ Kötü dönemlerden geçtiğinizde nasıl toparlanıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. toparlanmıyorum maalesef 1 0 Yorumla
Dubaiprensi Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. https://youtube.com/shorts/E8eba5pzZtQ?si=eso2CBOJgN0jNRlzBelki ise yarar 1 1 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs 1 yıl teşekkürler, Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Güçlü olduğumu düşünüyorum.. Şimdiye kadar olduğu gibi, düştüğüm yerde kalmaz ayağa kalkmasını bilirim en kötüsünü yaşasam da.. 1 0 Yorumla
Hastalıklışair Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Normalde dua ile derdim ama en son öyle şeyler olduki anca ilaçlarla toparlayabildim 1 2 Yorumla Çiçekaçmayankaktüs 1 yıl geçmiş olsun, Yorumla Hastalıklışair 1 yıl Teşekkür ederim, iyiyim toparladım... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
toparlanmıyorum maalesef
Belki ise yarar
teşekkürler,
Güçlü olduğumu düşünüyorum.. Şimdiye kadar olduğu gibi, düştüğüm yerde kalmaz ayağa kalkmasını bilirim en kötüsünü yaşasam da..
Normalde dua ile derdim ama en son öyle şeyler olduki anca ilaçlarla toparlayabildim
geçmiş olsun,
Teşekkür ederim, iyiyim toparladım...
Genelde zamanla
Lehül mülk , her şey ona aittir..,