Kişilik & Karakter En ergen yönünüzü nedir? eflinw05 Takip Et Yoda Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim en ergen yönüm hala arkadaşlarımla ergence şakalaşmam galiba. 😅 En ergen yönünüzü nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. ergen bir yönüm yok 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Hala utangaçım, birde çizgi film izlemeyi seviyorum 😊 bu ergence mi bilmiyorum ama 😄 şakalasmak güzel ama insan içindeki sevinci kaybetmemeli 0 2 Yorumla eflinw05 1 yıl Ergenlikten çok çocuksuluk var gibi ki bu daha güzel 😊 Yorumla İnce_Memed 1 yıl Çocuksu taraflarımiz hiç kaybolmasın 😊🍀 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı. İlgi istiyorsam saçmalıyorum vfgvfhbf kız arkadaşım olsun erkek arkadaşım olsun ilgili olmak zorundalar. 0 1 Yorumla eflinw05 1 yıl Hahaha prenseslik de lazım tabi Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% 1 yıl Sıkıcı bir ihtiyarım ben, ergen veya çocuksu yönüm sıfır 0 2 Yorumla eflinw05 1 yıl Hayat çok sıkıcı ama öyle de ya Yorumla Oluştur 1 yıl Yetişkin gibi yaşayıp, eğlenebilmek de mümkün Yorumla
Tianaaa Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Sevdiğim ünlüleri stalk yapmam ve bazen savunmam bayılırım hsjsjjs 0 1 Yorumla eflinw05 1 yıl Hahahaha benim de var bir kaç öyle sevdiğim Yorumla
m ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Her yerde her an olabilmek istiyorum 2 1 Yorumla eflinw05 1 yıl Keşke ya bir yere gitsen başka yerde olay oluyor di mi Yorumla
minikerkekk1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 75% 1 yıl Ay hala tripkoligim biraz 1 1 Yorumla eflinw05 1 yıl 😅😅😅 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazen ergen gibi aglamam 1 0 Yorumla
mavihayaalperisi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 1 yıl Ergen pozlarım var sevdiğim adamın fotoğrafını öpmek 0 0 Yorumla
BleuBlanc Takip Et Xper 2 Yaş: 25 1 yıl Karakter olarak yok ama saçım ergence sanırım 1 1 Yorumla eflinw05 1 yıl Hahahaha olsun yakışıyor ise boş ver Yorumla
pembeboyalıodam Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Hala sago fanıyım (Sagopa Kajmer) 0 1 Yorumla eflinw05 1 yıl İyidir müziği 😄 Yorumla
HollyWhiskey Takip Et Yoda Yaş: 29 1 yıl Biraz çocuk olmalı insanın içinde ya 0 2 Yorumla eflinw05 1 yıl Çocukluk değil de böyle aşırı asi ve arkadaş düşkünü olduğumuz ergenlik dönemi. 😅 Yorumla HollyWhiskey 1 yıl Biz de saçma sapan şakalar yapıp gülüyoruz ama asilik falan bilemedim 😂 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. Öyle bir yönüm yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
ergen bir yönüm yok
Hala utangaçım, birde çizgi film izlemeyi seviyorum 😊 bu ergence mi bilmiyorum ama 😄 şakalasmak güzel ama insan içindeki sevinci kaybetmemeli
Ergenlikten çok çocuksuluk var gibi ki bu daha güzel 😊
Çocuksu taraflarımiz hiç kaybolmasın 😊🍀
İlgi istiyorsam saçmalıyorum vfgvfhbf kız arkadaşım olsun erkek arkadaşım olsun ilgili olmak zorundalar.
Hahaha prenseslik de lazım tabi
Sıkıcı bir ihtiyarım ben, ergen veya çocuksu yönüm sıfır
Hayat çok sıkıcı ama öyle de ya
Yetişkin gibi yaşayıp, eğlenebilmek de mümkün
Sevdiğim ünlüleri stalk yapmam ve bazen savunmam bayılırım hsjsjjs
Hahahaha benim de var bir kaç öyle sevdiğim
Her yerde her an olabilmek istiyorum
Keşke ya bir yere gitsen başka yerde olay oluyor di mi
Ay hala tripkoligim biraz
😅😅😅
Ergenlikte ki yaptıklarımın hala fantezi olarak hoşuma gitmesi
Bazen ergen gibi aglamam
Ergen pozlarım var sevdiğim adamın fotoğrafını öpmek
Karakter olarak yok ama saçım ergence sanırım
Hahahaha olsun yakışıyor ise boş ver
Hala sago fanıyım (Sagopa Kajmer)
İyidir müziği 😄
Biraz çocuk olmalı insanın içinde ya
Çocukluk değil de böyle aşırı asi ve arkadaş düşkünü olduğumuz ergenlik dönemi. 😅
Biz de saçma sapan şakalar yapıp gülüyoruz ama asilik falan bilemedim 😂
Ergen yönüm yok
Asi beyfendilik.
Öyle bir yönüm yok
Bir tane var, lakin o 4 ten beri var
Ben ergen dim gecede 5 kez geliyordum hala öyle