Kişilik & Karakter En değişik huyunuz nedir? Don_Kişot_ Takip Et Yoda Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben hiç kimse yokken deli gibi dans ederim..iyi geceler 🍂 En değişik huyunuz nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. Değişik huyum yok 0 0 Yorumla
TatlıMivyalı Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Hmm bilemedim ki ha bir ara her yemekten sonra madem suyu içmeden duramaxdım 1 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Normal aslında bu Yorumla
sjkhdbacljhkckd Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yani çok da değişik bir huy değilmiş sanki de 0 1 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl O zaman ben normalim Yorumla
Liska_ Takip Et Xper 5 Yaş: 20 +1 yıl Herkesten kolay vazgeçebiliyorum 1 3 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Vazgeçmek iyidir Yorumla Liska_ +1 yıl Bencede 😌 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Bencede 🥳 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Öğretmenimi hayal ediyorum (♥_♥) 0 3 Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Ne amaçla Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsellik Yorumla Don_Kişot_ +1 yıl Değişik bir huy olmaz öğretmene ayıp olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Değişik huyum yok
Hmm bilemedim ki ha bir ara her yemekten sonra madem suyu içmeden duramaxdım
Normal aslında bu
Yani çok da değişik bir huy değilmiş sanki de
O zaman ben normalim
Herkesten kolay vazgeçebiliyorum
Vazgeçmek iyidir
Bencede 😌
Bencede 🥳