İnsanlara saç baş yoldurtma derecesine getirten huyunuz var mıdır? Ben düşündüm benim yok 😂

İnsanlara saç baş yoldurtma derecesine getirten huyunuz var mıdır? Ben düşündüm benim yok 😂

bir şeyi inada bindirdiğimde cidden çekilmez oluyorum. bazen bu huyum yüzünden çok fırça yediğim bile oldu. bazen ben bile kendime kızıyorum. ama oğlak erkeği modu işte. bir kere inat ettim mi o iş inattan öteye gitmiyor. sırf inadım yüzünden kaybediyorum bazı şeyleri.
Bayağı bir düşündüm de cidden öyle bir huyum yok. Genelde uyum sağlamaya çalışırım, inatçılık tatlı atışmalar dışında ruhumda yok.
Bazen sabırsız oluyorum o kadar
Alınganlık olabilir. Her şeye alınan biri değilim, umursamaz bir yanım da var. Bazı konularda kolay kırılıyorum sadece. Alındığım zaman gönlümü almak kolaydır ama.
Ketum olmak diyebilirim. Empati yapamayan insan bu huyumu çekilmez bulabilir diye düşünüyorum. Bizzat kimseden şu huyun çekilmez gibi bir bilgi almadım
Cevap
32Cevap
Çok duygusal hassas ve alıngan olduğum için anlamsız triplerim küsmelerim derdim bu huyum olmasa aslında mükemmel ötesi bir insanim 😂
O kadar sinir bozucu bir yönüm yok ya. Ufak tefek çıkıntılarım var ama cinnet geçirtecek kadar değil.
İnadım, bide ben ne diyorsam odur , o doğrudur yanlış olsa bile sırf inattan. Bide modum düşükse ters cevaplar verir delirtirim.
Çekilmez bir adam oldum yine. Çekilmeeeez. Uykusuz, aksi, nalet😂
Ben çok ani sinirleniyorum. Beni kimse çekemiyor.
birisi karşımda konuşur konuşur durur sustuğu anda şöyle derim ne demiştin ben o anda başka bir şey düşünüyordum
İnatçı olmam
Yemin ederim inatlaşma olunca hep kazanırım ama çok darbe alırlar ondan kimse benle inatlaşamaz.
Çok inatçıyım , bazen iyi olabiliyor ama ben karşı taraf olsam katlanamazdım. Bir de gereksiz agresifim.
Sinirlenince hislerimi değil yalan söylerim ve bunu o beni kırdı bende onu kırayım düşüncesiyle yapıyorum
@Hanfiiiindiiibirii yok olmadi
@marco-pasam ne olmadi
Kıskançlığım, pasif agresifliğim, açken ben ben olmamam daha da sayarım ama aklıma gelmedi. Kısaca her yönümle çekilmezim sanırsamsa.
Sevgilin varsa her Yönümle çekilmezim demeniz doğru değil sanırım
Neden
Cok kıskancım.
Karşıdakini yönetmeye bayılırım.
Dediğim olmazsa surat asarım.
Baskın bir karakterim var.
Ülkeyi sen yönetmelisin.
sanırım kavga sırasında bile korumaya çalıştığım sakinliğimin göze batması
Soğuk su iç
@lkmn34arsln neden
Çok çabuk insan silerim.
Hiç olmamış gibi, shift delete yapıyorum.
Çekilmez huyum yoktur ama bazen çabuk parlarim
Fenerbahce Taraftariyim.. mac gunu neredeysem orada sorun oluyor.
Her şeye alınırım bir de dediğim dedikim başka kötü bir huyum yok Allah'a şükür
Kafaya bir şeyi taktım mı tam takarım yani bir de Kırılganlık 😒
Ani çıkışlarım ve umursamaz tavrım olabilir
Bazen tripimin ayarını kaçırabiliyorum ama sadece nazımın geçtiği kişilere.
Birini beğenirsem çekiniyorum o var bi de herşeye evet demem sınırlarım var çoğu sev mez
Doğru bildiğim şeyi sonuna kadar savunurum, geri adım atmam, biraz inatçı biriyim
Gayet uyumlu biriyim, yalnız birazcık alınganlık durumum var.
Aşırı sabırsız biriyim ve canım sıkkın olduğunda kimseye cevap vermiyorum
Pek güler yüzlü değilim ağır biriyim bir de inatçılık var tabii ki haklı olduğum konularda inat ederm sadece öyle işte başka yok
Araba deliliğim. Arabalarj özellikle eskileri asiri severim, biraz fazla sigara içerim bir de bazen ufacık şeye çok aşırı sinirlenebilirim
Hanımefendiler yürümemden konuşmamdan kısacası varolmamdan nefret ediyorlar. Ben de mümkün olduğunca yalnız kalıp mecbur olunca da hemcinslerimle muhatap oluyorum. Sanırım bu da hanımlara çekilmez geliyor.
Çok çabuk parlıyorum
Hızlı duygu değişimim, umursamazlığım ve inatcılığım
Takıntı yaptığım konular olursa üst üste konusunu açarım çekilmez bu
Fazla gururlu olmam olabilir
Biraz alıngan birisiyimdir
Kıskançlık
Az biraz agresiflik 😂
İnatçılık 😂😂
Arama sorma gibi bir huyum yoktur genelde herkes bundan şikayet eder.
Herkesi s*ktir etmem.
Hic kimsenin pesinden kosmam, bana trip atmis veya arkamdan dedikodu etti… banane.
Ve kimseyi affetmem
Bilmem ki çok var 😂
Sayamam 🤨
Sinirliyim ya
Yangına körükle gidiyorum🥲
en çekilmez huyum inatçı ve duygularımı bazen kontol edemem
Mızmız olmam bazen 😄
Sinirli olduğumda çok konuşma huyum
Ben titreşim modunda Kekeleyerek
Sorularımla darlıyorum
Takıntılıyım
Her icimdekini söylemem
Dengesiz ruh halim 😏😎
Her yere her zaman geç kalabilirim
Birazcık alıngan olabilirim 🥲
Vurdumduymazlığım ve kendime dönük oluşum.
Çok sabırsız olmam
Pata küte laf savurmak. 🤣
İnatçılığım çekilmiyor.
İnaçıyım bu olabilir.
Açken ben ben değilim çekilir olmuyorum
😂😂knk her saniye ye iç
Plansız ve vurdumduymaz oluşum.
Çok sakin ve sabırlı olmam
Çok şükür çekilmez bir huyum yok
Sinirlenince ağır laf sokuyorum
Beni o duruma sokan kişiler problemlidir
Her şeyi sorgularım ve inatçıyımm