Selam KS ahalisi! Hani burada hep görüyoruz ya hiç sevilmedim, sevilmiyorum diye dert yananları.. İşte size fırsat.. Gösterin kendinizi, belki sizi de beğenip seven biri çıkar.. 😃😃

Selam KS ahalisi! Hani burada hep görüyoruz ya hiç sevilmedim, sevilmiyorum diye dert yananları.. İşte size fırsat.. Gösterin kendinizi, belki sizi de beğenip seven biri çıkar.. 😃😃

Adil vicdanlı biri olmak. Çünkü adaletsizliği sevmem, ve vicdanımı rahatsız edecek hiçbir eyleme girişmem. Şefkatli oluşumu severim. Önyargısız bir insan oluşumu, uzlaşımcı olmayı.
( bu arada kimsenin beğensine ihtiyaç dıymuyorum ben zaten kendi kişiliğimle barışık biriyim.)
Kendinle mutlu olmakta önemli ilgiden çok. O anlamda barışıklık
ilgiye de ihtiyaç var zaten yüzde yüz yok diyemeyiz. Ama beklediğimiz kişiden ilgi olmayınca dünyamızla kalmak zorunda kalıyoruz galiba ondan bu düşünceler.
Buna ben değil, beni tanıyanlar cevap verse daha iyi olabilir. Çünkü sevilme işlemi ben tarafından değil beni sevenler tarafından gerçekleşir. Haliyle buna onlar karar vermeli ki realist bir yorum olsun.
En sevdiğiniz yönünüz deseydin nokta atışı bir yorum yapabilirdim ancak en sevilesi dediğinde olay benden çıkıyor. Çünkü bu öznel bir konu, kimisi gülüşümü seviyor, kimisi zihnimi, kimisi bedenimi. Ama "en" denildiği zaman bu soruya benden cevap çıkmaz 😂 ne bilim ben en sevilesi bunlardan hangisi😃
Oldu şimcik nxjd
En zor koşullarda bile aklımı kaybetmeyişim.
😃😃
Çoğunlukla eğlenceli ve sıkıcı olmamam. Yerine görede olgun davranabilmem. İyi alışveriş arkadaşı olmam. Çevremdeki insanlar fikirlerimide severler ve sıkça alırlar bu da sevilen özelliklerimden.
Alışveriş arkadaşı kısmı iyiymiş 😅😂
Mesela 1000 lira harcayacak kişi seninle çıkarsa 2000 harcıyormuş falan 🤣🤣
Ahahah alışveriş arkadaşı şey anlamında. Bazı insanlar gezmekten denemekten birini beklemekten sıkılır ama ben sabırla yakıştı yakışmadı diyenlerdenim he elimde bonkördür o da dahil 🤣
O zaman süpermiş, istersen alışveriş arkadaşın olabilirim sjsj 😅😂
Ama bak para harcatırım hee ben alısverişe çıkınca batırdi ocağımı demek yok🤣🤣
Hahah canın sağolsun, sıkıntı yok 😅😂
😄😄☺️
Teşekkürlerr🙏🏻😇
Ricalar, alışverişe beklerim 😃😃
Eig alışverişini bekliyorum diyor😄😄
Ne alakası var ya 😃😃
Şaka ya sende😄😄
Dün bir eig alırım demiştin ona espiri olsun diye dedim😄
Anladım ya çaktırma 🤭🤭 EİG'ye hayır demem ama.. 😅
Hele şükür şükür🤲🏻🤲🏻😅
Lafı bile olmaz elbets😅
Tamams o zaman 😅
Sevme beni senin sevmelerine kalmadım diye şarkı var kimse sevmesin beni yorgunum zaten
😅
thank you çok mersi 🙏😇
Cevap
11Cevap
Hiç sevilmedim sevilmiyorum :D
Daha gençsin boş ver, ileride sevilirsin 😃😃
inşallah :D :D
Herkese göstermediğim özelliklerim diyelim. Başka insanlara mesafeli ve soğukken sevdiğim insana son derece samimiyimdir. Neşeli ve espritüel yönüm de var tabi.
Bir yere kadar bilebilirsin evet sunucudan 🤟
Uyumlu samimi ve sevgi dolu oluşum olabilir
Teşekkür ederim 🙏
Sanırım çok anlayışlı olur sonrada patlıyor 🤣🤣 ama şöyle patlama kısmı hariç anlayışlı olamam
Farkında olunmayan korumacı bi yönüm var.
Kaybolmakta olan paylaşımcı bi yanım wardı, çok derin ve güzeldi, velâddââllîn oldu.
İyi niyetim, koruyucu olmam, dürüst olmam çalışkan olmam ama bu devirde bunlar işe yaramıyor onu görüyorız
Sözlerime takıntılıyım ondan olabildiğince az veririm.
her yonum birbirinden guzel
Tatlı oluşum hihihi
Tatlı olan benim benn 🥲
Türkceyi zor anliyorum bazen jdkd
Tatliyi benzetmek istemiyorum ;( öyle bir tatli bulunmaz çünkü benim gibi..
😎🙌🏻
Eglenceli ve hareketli oluşum sjsjsj
Masumluğum olabilir..
😅🌸
Çok konuşuyorum seviyorlar
Aynen 😌
Gülüşüm neşem bulaşıcıdır
Sıcakkanlı samimi biriyim
Sevilesi bir yönüm yok.
Peki..
Efendiliğim olabilir..
Eğlenceli tarafım