Kişilik & Karakter Gözünüzle birinin intiharın görmek travma mi? alpersaban08 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Kısmen Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Gözünüzle birinin intiharın görmek travma mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı. benim için değildir. 0 0 Yorumla
nuluad0909 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 601 cevap paylaştı. Valla ölümle sonuclanirsa ani. Oh ne guzel kurtuldu derim. Ama intihar bana gore yenilmislerin vazgecmislerin caresizlerin. Ve korkaklarin tercih ettigi yoldur. ya da asiri asil insanlarin esir dusmemek icin. 0 0 Yorumla
yürüyenyıkıkkk Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl büyük travma bence 0 3 Yorumla nuluad0909 1 yıl Yine mi sen la gece gece shshsh Yorumla yürüyenyıkıkkk 1 yıl hıı yine ben Yorumla nuluad0909 1 yıl En buyuk travma senin nick Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
benim için değildir.
Valla ölümle sonuclanirsa ani. Oh ne guzel kurtuldu derim. Ama intihar bana gore yenilmislerin vazgecmislerin caresizlerin. Ve korkaklarin tercih ettigi yoldur. ya da asiri asil insanlarin esir dusmemek icin.
büyük travma bence
Yine mi sen la gece gece shshsh
hıı yine ben
En buyuk travma senin nick