Dünyadaki açlığı bitirirseniz kimse bunu sizin yaptığınızı bilmeyecek
10 milyon dolar alırsanız herkes o kadar parayı aldığınızı bilecek.
Hangisini seçersiniz?
Dünyadaki açlığı bitirirseniz kimse bunu sizin yaptığınızı bilmeyecek
10 milyon dolar alırsanız herkes o kadar parayı aldığınızı bilecek.
Hangisini seçersiniz?
10 milyon doları alayım önce kendimi bir kurtarayım, dünyada açlık bitsin çok isterim ama benim hayatım zorken ilk kendimi kurtarmaya bakarım, elimden geldiğince de başkalarına yardımcı olmaya çabalarım
Evet insanları tanıdıkça böyle oluyor, 10 milyon doları alır kendime mis gibi bir yalnızlık satın alırım, açlık bitse başka sıkıntılar başlayacak dünyada dert mi biter, nüfus artışının dünyaya hiçbir faydası yok, yaşam hakkı da kutsal değil bana göre, gidip bi erkekle birlikte olsam ben de 9 ay sonra içimden bi insan çıkartırım zor bir şey değil, o yüzden yaşam hakkı kutsal değil, plansız kontrolsüz nüfus artışına karşıyım, dünya bu kadar insanı kaldıramıyor, ve hiçbir zaman adil bir yer olmayacak birileri para içinde yüzecek birileri açlıktan ölecek maalesef
Bencil olan ben değilim o yüzden, bilinçsiz bir şekilde çocuk sahibi olanlar en büyük bencil, ben de gidip art arda kuluçka makinesi gibi 5-6 çocuk doğurayım onları bi sefaletin ortasına bırakayım bakmaya gücüm yetmeyince de biz açız bize yardım edin diyeyim. Bencil olan düşüncesiz olan kim oluyor bu durumda?
😂😂
Ben kibirli değilim insanlar düşüncesiz, eğitimsiz, aklı olan herkes planlamasını yapar ona göre yaşar
İyi uykular belki rüyanda dünyadaki tüm insanların refah içinde yaşadığını görürsün, ancak orada görebilirsin çünkü sjdjf
10 milyon dolar hayattaki tüm hedefleri ve idealleri gerçekleştirmek ve gelişmiş bir ülkede vatandaşlık sürecine girmek için yeterli olacaktır, bu yüzden 10 milyon dolar derim.
Bu durumda temel ihtiyaclar hiyerarşisinde en üst düzey konuma çıkma şansını tepecek değilim çünkü o boyutta bir parayı doğru yönetecek vizyona ve zekaya da sahip birisiyim.
Dünyadaki açlığı bitirmek yerine 10 milyon dolarla hayatımın tamamını garantiye alip, akademik ve mesleki olarak inanılmaz derecede süreçleri hızlandırıp sonrasında hayatıma bakarım
Vizyon ve zeka sahibi olmam param olduğu anlamina gelmiyor. Halihazırda niyetim ilk olarak yurtdışına taşınacak düzeyde bir yapay zeka bilgisine erişebilmek ki bunun için sıradan bir programlama alanına, veri analitigine veya oyun yazilimciligina falan yönelmek yerine akademik düzeyde nlp, speech recognition, llm gibi konuları detaylariyla öğrenmeye çalışıyorum çünkü coğrafya farkı dolayısıyla çalışma izni alabilmek için gelişmiş ülkede benzer tecrubedeki kişilerin önüne geçmem lazım.
Sorudaki 10 milyon dolar kısmında günümüz dünyasında para akillica kullanilirsa zamana yakın düzeyde bir eşdeğere sahip olduğu için 10 milyon doları tercih ederdim
Cevap
2Cevap
Açlığı bitirmek bence
Balık bilmezse Halık bilir
Yaratıcı kelime anlamı
Allah yani
İyilik yap denize at
Balık bilmezse Halık bilir
Söz öyle çünkü
Ben yazmadım uydurmadım yani 😀
Evet evet
Eyvallah
Herkes aynı anda ölse, dünya bana kalsa olmaz mı?
Keşke ölseniz de tek derdim o olsa :D
Ne diyon ya, bi 50 bin at da motorumu yükselteyim
Aman bir hayrın dokunmasın 😂
Herkes bileceği için açlığı bitiririm
Bu ne biçim soru 10 milyon dolar alayım
Tekte 10 milyon doları alırım
Herhalde kral napim insanları
Olur ya ne demek ayıpsın
açlığı
10 milyon alirdim
Aşk olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?