Adam kurtulacağını bilse böyle bir iddia atmazdı bence ki Elonun bencil birisi olduğunu düşünmüyorum. Üstelik kendisi afrikalımıydı neydi yani geldiği yeri unutmamıştır diye tahmin ediyorum 😂 Fakir ülkelerde petrol bulup halkı uyandırmadan yağmalamada üstlerine yok eğer halk aklını başına alsa Hindistanın nüfusu kaç milyar 😂 diyelim ki bir şekilde mülteci gibi Bmnin kapısına dayansalar kim ne yapabilir? 1.5milyar insanı kurşuna dizecek halleri yoktur herhalde.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gündem konusunda 384 cevap paylaştı. Tamamını verse yine bitmez, Elon Musk haklı burada, dünyada para sıkıntısı yok, kaynak sıkıntısı ve bu kaynakların adil kullanilmama sıkıntısı var. dunya nüfusu 7 milyardan fazla ve bazı şeyler para ile olmuyor. Dogru planlama gibi başka şeyler gerekli ama pekte kimsenin umrunda değil açlıktan ölenler, birleşmiş milletlerin dahi.
02 Yorumla- +1 yıl
Şahsen benimde umrumda idi eskiden normal bir hayat yaşarken acırdım bu insanlara bende üst classman a çıkınca bende umursamaz oldum değişiyor insan
- +1 yıl
@Masterr_Skywalker İnsan duygusal bir canlıdır üzülür ama gözü görmeyincede umursamaz pek, hergün binlerce çocuk açlıktan ölüyor dünyada sen bir tanesini gözünle görsen içinde n kaldırmaz ama görmeyincede umrunda olmaz, acımasız ve iğrenç bir işleyişi var dünyanın bu sadece insanlarda değil tüm canlılarda böyle
+1 yılKardeşim detayda milyar milyon demişsin aklıma melek subaşı geldi :D Milyara biter ama milyona bitmez.
https://www.youtube.com/watch?v=5pKtgFMenmk01 Yorumla- +1 yıl
Yanlış oldu kanka milyar olacaktı tabiki
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
+1 yılBugun su savaslarini izledim. Bi afrika ulkesine su kuyusu acmaya gittiler. Gittikleri köyde ki insanlar baska bir afrika sehrine su almaya gidip gelmisler yillarca, bu iki ulkedeki köylulerde birbirlerine destek olduklarini icin surekli artik koyluler baya yakin oluyor kendi aralarinda. Her neyse işte iki afrika ulkelerinde bulunan köylerden biri fransa biride ingiliz somurgesi altinda Şu an . Bugun bile devam ediyor. Bizim türk ekibide tam türkiyeye donecekken bi telefon aliyorlar ve bu iki koy arasina ( daha dogrusu iki ulke arasina) tel orgu cekeceklermis ve o koylerden biri diger koye su almaya gidemeyecek. Ne yazikki baska su kaynaklarida yok. Gidebilecekleri diger yollarada onceden mayin dosemisler. Bizimkilerde 1 2 gunde yani tel orguler cekilmeden suyu buldular sukurler olsun ki. Simdi diyeceksinizki bi saat niye yazdin bunlari. Kisacasi ne yaparsak yapalim bu ulkelere musallat olan kisiler durmazsa 1 milyar dolar dahi para versek yine bitmez bu açlik
36 Yorumla- +1 yıl
6 milyar dolarmiss sjsjsjsj 10 milyon olsada bitmez. 🥺
- +1 yıl
Filmin ismi su savaşları mı peki?
- +1 yıl
Film değil TRT de yayınlanan belgesel tadında program.
- +1 yıl
@kalasnikof16 evet su savaslari. Cağlar hatta adamin adi 😅
- +1 yıl
Özellikle aramıyorum ama genel de denk geliyorum izliyorum😅
- +1 yıl
@kalasnikof16 ben hergun izliyorum
Esradan önce basliyor
+1 yılBen elon musk'un, zekası ve başarısı ile dünyadaki bütün düzeni olumlu anlamda değiştireceğine inanıyorum.
42 Yorumla- +1 yıl
bende aynı fikirdeyim çok başka bir adam
- +1 yıl
Dünyadaki bütün para birimi mesela onun güçlü ekonomisiyle yekçatı olabilir... Ve bu demektir ki herkes eşit, adaletli ve refah seviyesi iyi bir duruma erişecektir. Zengin fakir uçurumları diye bir şey de olmayacaktır artık yani. Elon, diğer dünyanın zenginleri gibi değil, bilgi bakımından çok üst düzey ve dünyaya (ekosistem için mesela) çok iyi fikirleri var...
+1 yılbu adamda tam bir yahudi tipi var danışıklı dövüş yapıyor i*ne. tipine dikkat edin özellikle göz kısmı david rockfeller a benzior
10 YorumlaElon Musk bu sözü söyledikten sonra bile zenginliği arttı, bu paylaşımından dolayı hisselerinin değeri çoğaldı, zenginliğine laf söylesekte, bu kadar zengin olmasından dolayı suçlasakta adamın haklı olduğu konu var, siz yoksulluğu bitirecek çalışma yapın, ben parayı veririm diyor, ne yazık ki karşı tarafta böyle bir çalışma yok, anında çark edip "ben bitiririz demedim, karınları doyar dedim" diyor. Uzun lafın kısası, sistemi değiştirmedikçe herkes konuşur durur, olan aç insanlara olur.
10 YorumlaBitme, biterse Afrika üzerinden prim yapamazlar. Hem o sahte para toplayan dernekler de biter, insanların paraları sömürülemez. Açlığı bitirmek zor bir şey değil, her o aşırı zenginler tamda 2% verse, dünyada açlık geri gelmeyecek şekilde biter. Bu da herkese eşit hak demek, bu da zenginlerin kendini başkalarından üstün göremeyip egolarını tatmin edememeleri demek.
10 YorumlaGündem konusunda 349 cevap paylaştı. Hayir cunku orada dönen politikalar var yine siyaset var isim içinde o yuzden izin vermezler..
21 Yorumla- +1 yıl
Yanlış adama feyk attılar :D
+1 yılAçlığı bitirebilmeleri için işsizliğin bitmesi lazım. İşe girebilecek nitelikli insan lazım. Tüm sektörlerin ve piyasaların birbiriyle dengeli olmadı lazım. Herkesin her sektöre dengeli işe girmesi mümkün mü? Bu hemen yapılabişecek bir şey mi? Asla değil... Elon haklı beyler, dağılın...
00 YorumlaElon abinin serveti, 8 kuşak torununa kadar tüm sülalesini önümüzdeki 400 sene boyunca zenginlik içinde yaşatır.
%2'si değil de, servetinin %30'unu verse, dünyada fakir kalmaz..10 Yorumla
+1 yılAclik bir gun karnini doyurmakla bitmez bu ulkelerin cogu icme suyuna sahip degil... elon muskin ayarindan sonra keske birlesmis milletlerin sifatlarina tek tek baksak... bir halta yaramayan bir kurulus
20 Yorumla
+1 yıl6 milyar para dünyaya değil sömürgeci avrupa birliğine yeticek mi dünya şu an bu haldeyse avrupanin bitmek bilmeyen doyumsuzluklari ve acgözlülükleri yüzünden bu halde...
11 Yorumla- Gündem konusunda 583 cevap paylaştı.
+1 yılÜlkede açlığın bitmesi için tüm zenginlerin her sene zekat vermesi gerekiyor. Öyle bir defayla olmaz her sene mallarının zekâtını verirlerse o zaman aç kalmaz.
10 Yorumla
+1 yılNe adammış bu yaa😏 ne yapıyor bu adam bu kadar parayı hayır onun kadar param olsa herşeyden sıkılırdim hayattan zevk alıyor mu acaba 😏
11 Yorumla- +1 yıl
uzaya otel yapıcak daha dur bişey yapmadı ki :D
Biter ya zenginlerin hepsi azıcık verse biter doymuyorlar.
Dünyadaki açlık ve sefaletin nedeni fakirleri doyuramadığımızdan değil zenginleri doyuramadığımızdandır.00 YorumlaGündem konusunda 878 cevap paylaştı. Afrika'daki aldıklarının yüzde 1ini Afrika'daki açlığı bitirmek için harcasalardi Afrika çoktan ihya olmustu başkasının parasına göz dikmelerine bile gerek yok 🤣🤣
00 YorumlaDoğru yatırım sağlanmayacağı için, bitmez. Kökten çözüm gerekli. Devlete yatırım yapmak bu durumda çözüm olmaz. Devlet zengin olsada halk fakir olabiliyor.
00 Yorumla
+1 yılArabistan sadece o artırdıkları yemekleri bak aldıkları demiyorum ki almıyorlar zaten sadece artırdıkları yemeği yanı başındaki Yemen'e verse açlık kalmaz
00 Yorumla
+1 yılDünyadaki yoksulluğun asıl sebebinin yolsuzluk olduğu ile ilgili bir söz vardı isterse tüm servetini bağışlasın insanların ahlaki duzelmedikce hiçbir şey değişmez
00 Yorumla
+1 yılKüresel ısınma her şey hikaye zaten elon musk ve yandaşları geberse açlık olmayacak buhatlaşmayı engelleyen yağmurları yöneten bunlar teknolojiyi çok kötüye kullanıyo rlar. Gelsin kıtlık kuraklık
00 YorumlaOlması gereken bu kıyamet nasıl kopacak başka para belli bir güruhun arasında dönüp duruyor. 6 milyar dolar Ankara aclarini doyurmaya yetmez ne dünyası
00 Yorumlakjnsjkdfhnkdsjfh adamın servetinin sadece %2 mi 6 milyonmuş ::::d iyi yapmış bu arada koyduk muuu desin bi de içinden
11 Yorumla
+1 yılDünyanın açlığı, gözünü kan bürümüş insanların gözü doymadıkça bitmeyecek.. O yüzden hikaye anlatmasınlar çekilmiyor.. Keyifli akşamlar..
10 Yorumla- Gündem konusunda 387 cevap paylaştı.
+1 yılDünyadaki açlığın sorumluluğunu tek bir kişiye yüklemek saçmalık bence.
20 Yorumla
+1 yılBirleşmiş milletler dünyanın anasını * için kurulmuş bir topluluktur, açlık olacak ki onlar doyacak...
00 Yorumla
+1 yılo değil de ben şeye takıldım
adamın servetinin %2 si 6 milyar dolar mı?
vay anasını beh03 Yorumla- +1 yıl
Evet bir günde kazanıyormuş o parayı hemde
- +1 yıl
ne hayatlar var ama dimi
- +1 yıl
Öyle gerçekten örnek alınması gereken bir kişilik insan boş boş yaşamamalı
adamın nerdeyse 300 000 000 000 parası var milyarderi bırak trilyoner olucak bir kaç yıla. hayaletmesi çok zor
00 Yorumla
+1 yılKendileri başlattığı fakirlikleri bi zenginden alarakmı bitireceklermiş , hiç sanmam sömürüye devam, 10 trilyon dolar olsa da bitmezzzzzzzzzzzzz
00 Yorumla
+1 yılBirlesmis milletler o kadar zekiyse emperyalizmin uzerine cizgi ceksin. Dunya ancak o zaman kurtulur sefaletten acliktan.
00 YorumlaGündem konusunda 2b cevap paylaştı. Koskoca ülkeler, Devletler, Hükümetler bu adamın 6 Milyar Dolarına mı kalmış? Kendileri isteseler bitirirler. Gerçi Elon güzel laf sokmuş adamlara.
00 YorumlaKendi vatandaşı aç Türkiye bile afrikaya dünyanın yardımını yaptı, diğer ülkeler de elini cebine atsın. d
00 Yorumla6 milyar dolar açlığı bitiremese bile büyük iş yapar verebiliyorsa sıkıysa versin ama boş konuşmuş vermeyeceğini dünya tahmin etmiştir
00 Yorumla
+1 yılAçların eline geçmez o para zengini daha çok zengin yapar. Elon musk ta baya duyarlıymış. ☺️
10 Yorumla- Gündem konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yıldünyayı aç bırakan zaten birleşmiş milletler. onu domino eden kim amerika avrupa
sömürenler kim amerika avrupa. adamın servetimi battı size. adam calısıp kazanmıştır. ya birleşmiş milletler? sömürerek kazanır sadece00 Yorumla
+1 yılHer gün vaktim olmuyor ne yazık ki 🙃 ama güzel program 🙂🙂
00 Yorumla
+1 yılKarnı doysa, gözü doymaz, insanoğlu işte, şey etsen (!) tatmin olmazlar!
00 Yorumla
+1 yılBitirir. Adam açlığı bitircem demiş lüks yaşam sunacam dememiş.
00 Yorumla
+1 yılHemen 6 milyar dolar veriyorum nasıl bı cümledir 6 lira falan değil 6 milyar dolar
00 Yorumla- Gündem konusunda 744 cevap paylaştı.
+1 yılMümkün degık bitmez. Sömürgeci devletler oldugu sürece bu kervan böyle gider
04 Yorumla- +1 yıl
@DarthBane neyin doğrusu?
- +1 yıl
Birleşmiş milletler : İngiltere : Dünyanın aç gözlü koca götlü yiyicisi...
Afrikanın nüfusu 1.2 milyar kisi 6 milyar dolari bölsek kisi bası 5 dolar düşüyor.
01 YorumlaGündem konusunda 392 cevap paylaştı. :) güzel laf sokmuş açlık biter de aç gözlülük bitmez
00 YorumlaYapmak isterlerse yaparlar inanıyorum buna tabi hepsi hem fikir olursa baştakilerin
00 YorumlaElon Musk adamdır.
Dolari parmağıyla indirip kaldırıyor adam.00 Yorumla
+1 yılBitiririz diyip 6 milyar dolari alacaklar iç edecekler
00 Yorumla
+1 yılKriptoya yatırırlarsa 1 seneye 600 milyar dolar olur bitirirler :)
00 Yorumla- Gündem konusunda 917 cevap paylaştı.
+1 yılElon Musk andropoza girdikçe başımıza bela olacak anlaşılan.
00 Yorumla İsteseler her şey mümkün. Bu zamana kadar ne yapmışlar insanların yararına?
00 YorumlaGündem konusunda 336 cevap paylaştı. Keşke 6 m dolar ile bitse elon musk çekinmez verirde onlar açlığı o parayla bitiremez
00 Yorumla
+1 yılElon gibi bir kaç kişi daha yardım yapsa biter. Ama o parayı da alırlar insan oğlu aç.
00 Yorumla
+1 yıl6 milyon dolar mi milyar dolar mı? Başlık ve alt başlık farklı diyo reis hangisi doğru. 6 milyon dolara bitmez. 6milyar dolar olursa biter bence. Tabi bu parayı gerekli yerlere ulaştırmak koşuluyla.
02 Yorumla- +1 yıl
Bende öyle düşkündüm👍Parası olan zenginler Elon Musk ın yaptığını yapsaydı biterdi.
+1 yılYav he he diyorum Doge'den sonra iyice kıl oldum Musk'a.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirilerinin matematiğe ve mantığa uymayan iddialarına karşı doğru cevap vermiş, "Al hadi bitirin de görelim" diye bence haklı.
00 YorumlaGündem konusunda 753 cevap paylaştı. 6 milyar doları gerçekten açlığın bitirilmesi için yatırım yapsalar, belki. Ancak emperyalist ülkeler bunu istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBitmesede çok hayat kurtarir o para. Versin onda degisen bisey olmaz.
10 YorumlaO edeceği yardim da birilerine villa araba mal diye kalır
00 YorumlaBu adama hayranım yaa küreselci mi değil mi bilmiyorum ama zenginlerden bir tek bu insanları düşünüyormuş gibi geliyor.
21 YorumlaGündem konusunda 2,5b cevap paylaştı. elon musk adamdır iyi demiş
10 Yorumla
+1 yılelbette birleşmiş milletler haksız. çok saçma konuşmuşlar. fakat Elon musk istese kendi zekası ile yoksul insanlar için iyi şeyler yapabilir.
00 Yorumla- Gündem konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılElon ilerde abd başkanı olacak.
14 Yorumla- +1 yıl
@sesizbiri ömrü yetmez ona
- +1 yıl
@sesizbiri tamam
+1 yılKarın doyarda göz biraz zor doyar o 6 nın 10 da biri anca ihtiyaç sahibine ulaşır
00 Yorumla6 milyar dolara yiyecek üretimine yatırım yapılırsa bitebilir.
00 YorumlaBu adam ne dese yapıyor laa
10 Yorumla- Devamını Gör (54)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler