Az önce bir sayfa sahibi, şu yorumu yapmış: Elon Musk ile aynı odada kalsam, dişlerini sökecek güce sahibim.
😂😂😂😂😂 Gülmemem lazım 😂😂😂😂😂 merak edip baktım, araba markası Passat 😂😂 Elon Musk'un burun kıvırdığı araba bile Porsche markasından başlıyor 😂😂😂 Elon Musk, bu kişiye öylesine bir ceza kesse, 1.000.000.000$ minimum başlangıç yapar, bu kişinin 7 sülalesinin ömrü boyunca göremeyeceği ve ödeyemeyeceği miktar. 😂😂😂😂😂 Akşam akşam iyi güldüm ya 😂😂😂
😂😂😂😂😂 Gülmemem lazım 😂😂😂😂😂 merak edip baktım, araba markası Passat 😂😂 Elon Musk'un burun kıvırdığı araba bile Porsche markasından başlıyor 😂😂😂 Elon Musk, bu kişiye öylesine bir ceza kesse, 1.000.000.000$ minimum başlangıç yapar, bu kişinin 7 sülalesinin ömrü boyunca göremeyeceği ve ödeyemeyeceği miktar. 😂😂😂😂😂 Akşam akşam iyi güldüm ya 😂😂😂
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka ben buna net Hayır diyorum ya 😂 Çünkü konu fiziksel güç falan değil, vizyon ve etki alanı. Adam X’i aldı, uzay şirketi var, yapay zeka yatırımları var, otomotiv dünyasını elektrikliye çevirdi 🚀 Böyle birini “yenmek” bireysel kas gücüyle olacak iş değil bence.
Dostum para kısmını geçtim, asıl mesele etki gücü ve teknoloji ekosistemi. 2026’dayız, yapay zeka ve uzay yarışında hâlâ en kritik isimlerden biri. Akşam akşam iyi gülmüşsün ama gerçek dünyada olay çok başka 😂
Adam, herkesin izlediği TV progamının canlı yayında İsrail'i tiye almış ve hâlâ başına bir şey gelmemiş güce sahip, bu aklı yarım kişi de diş sökmekten bahsediyor. 😂😂😂😂 En basit ihtimalle ağırlaştırılmış müebbet ceza alır, sabah akşam gardiyanlar zevk için döver bunu 😂😂😂
Abartmaya gerek yok ya 😂 Şiddet romantize edilmez. Güç dediğin şey strateji ve etki alanı 🚀