Doğanın kanunu mu böyle :D

Ezilen hep biz erkekler mi olacağız.

Oysa ki tek derdimiz siz kadınları mutlu etmek 😂
Doğanın kanunu mu böyle :D

Ezilen hep biz erkekler mi olacağız.

Oysa ki tek derdimiz siz kadınları mutlu etmek 😂
Bu daha çok evlilik muessesinde sorun oluyor erkek eşi ve ailesi arasında kalıp cikmaza girebiliyor o dengeyi oturtmak çok zor biraz burada erkeğe fazla görev düşüyor
Sevgili iken bile olabiliyor.
İllaki olur
Kadınlardan sevgi ilgi ister, gereğinden fazla değer verir, mutlu etmek için mücadele etmesi sevgi yoksunluğu gösterir, uzun süreli arkadaşlık sürdürülemez. Birçok kadınlarla memnun etmek için uğraşırsa arada kalır dayağı yer.😃
Aahaha dayak 😄
Bende 😂
cogu zaman herkesi mennun etmeye çalışıp kimseyi memnun edemeyip yüzüne gözüne bulaştırıyorlar 😄
aahaha evet tam öyle :D
Evet öyle vallaha 🤣🤣🤣
Onay geldi :D
Cevap
9Cevap
Ne kadar çok seviyorsunuz mağduru oynamayı be. Arada kalınacak pozisyonlara düşürmeyin kendinizi, az zekanızı kullanın
İki kadın arasında kalınca zeka da kalmıyor. Çok zor bir durum oluyor.
İki kadın arasında kalmayın o zaman, biri anneniz biri eşiniz ise ikisini de idare etmeyi bilin veya hiç girmeyin aralarına
İdarenin tek yolu var. İkisini de birbirinden uzak tutmak. Bayramdan bayrama.
eh, o zaman bayramdan bayrama. Aslında ne anne evladını üzmek ister, ne de iyi bir eş kocasını arada bırakmak ister. İki günlük dünya, yarının garantisi yok. Alıp veremedikleri bir şey olmaması lazım.
Bak ortak bir noktada buluştuk şimdi şekil. İkisinin de anlayışlı olması lazım.
Orası öyle ama onlar anlayışlı olamıyorsa, görüşmemeleri daha doğru gibi geliyor. Ama bu tür evliliklerde gerçekten olan adama oluyor. Yazık günah.. biri annesi, onun üstünde ödenmeyecek kadar çok hakkı var diğeri eşi belki çocuklarının annesi. Eş seçimi çok önemli. Erkekler annesine karşı eşini, eşine karşı annesini savunmamalı.
Şekil senden bir şey rica edebilir miyim. Bir soru soruyordum aniden soruyu kendi kendine sordu güncelleme falan yaptım ama soru gamer konusunda görünüyor kişilik karakteri atman mümkün mü
Ya işte eşini sen seçiyorsun anneyi sen seçemiyorsun ama ikisi arasında savaş çıktığı zaman da ne yapacağını bilmiyorsun gerçekten. Benim öyle bir şey başıma geldi mi çok şükür şu ana kadar büyük bir olay başıma gelmedi.
Kişilik karaktere attım ama başlığı düzeltmeyi adminler yapabilir.
Umarım gelmez de. Eşini seçerken dikkatli olman gerekiyor zaten anneyi değiştiremezsin. Çokta şaapmak istemem ama Anne denilince akan sular durur, eş bu gidebilir ama anne terketmez.
Evet tabii ki o konuda haklısın. Anne terk edilmez.
Teşekkür etmeyi unuttum pardon teşekkür ederim
bence olabilir biraz
Biraz mı memnun 😄
Aslında kendini bilen karakteri oturmuş bir kadın karşısındaki erkekten memnun edilmeyi beklemez. Beklentiler hayal kırıklığıdir demiştik.
Beklediğin kişiye de bağlı ama.
E tabi orası da ayrı mevzu
Çok doğru bir soru aslında arada biz kaynıyor valla hangi kadın memnun ki sanki hep mutlu etmek zorundayız mk bizde insanız birazda onlar mutlu etsin 😅
Benim ne zaman antik kuntik soru sorduğu mu gördün 😊
Yok senin kuntik soru sorduğunu görmeidm de kral burdakiler anlamıyor işte dişi versiyonlar o yüzden dedim😂😂
Sağol ✌️😊
Rica ederim bro
Bir erkek eğer ortada kaliyorsa onda bı sıkıntı vardır erkek çevresi ve eşi arasında köprü olmayı bilecek
Yani kadınların hiç suçu yok 😂
Evlenince anne ile eş arasında kalıyor. Anne gelin rekabet halindeyse o erkeğin işi zor dengeyi de kuramazsa vay haline:)
Uzaklara kaçmak en iyisi :D
Başka şehir evet en mantıklısı.
Bi çikolatayla mutlu olan cinsi mutlu edemiyosanız sorun ciddi ciddi sizdedir. Yok napsak mutlu edemiyoruz yok arada kalıyoruz ayakları yapmayın😂
Ahaha kalıyoruz işte. İki ucu çıkmaz 😂
Keşke çikolata olsa tek dert her gün alıyorum zaten. Evi dolduruyorum. Marketçiler satacağım zannedip fazla vermek bile istemiyorlar o derece yani 🤣
Bi çikolatayla halledemeyecrk kadar derin mesele😂 Allah kurtarsın 😂😂
Soru benlik değil 😂
Kırk yılın başı dua ettim o da yanlış oldu😂
Tüh kaçırdık. 🤣
Kadınları anlama sanatı diye bir ders konulması lazım üniversitelere 😂 arada kalmamak adına genel olarak :))
Kesinlikle 🤣
Bu da hayatın cilvesi. Bazen sevdiğin kadının önünde perde olmak, bazen en yakın dediğin kendi ailenden bile korumak bize düşer.
İşte sorun orada ikisine de yok diye miyorsan sıkıntı başlıyor.
Kendini arada kalıcak hale sokmasınlar onlarda😂
Ne yapalım peki 😂
Adam gibi dursunlar yerine göre davransınlar
Haydee. Elden bir şey gelmiyor ki sorun orada :D
Niye olmasın sorun durduk yere çıkmaz
Görseldeki gibi olmasa da anne ve eş arasında kalan çok erkek var 😄
Aşırı fazla. O yüzden bazen evden kahveye gitmek tamamen bahane 🤣
Eskiden bunlar daha yaygındı ama şimdiler daha şanslı
Bilinçlendi insanlar birazda. 😊
ya ya ne kadarda minnossunuz oysaki hep biz ya 😀 Allah canimizi topluca alsa da sizde sap sap mutlu kalsaniz 😀
Yok canım Allah korusun o kadar da değil 😂
ama arada kaliyorsunuz böyle 😀
Ahaha. Varlığı dert yokluğu dert 🤣
Kadınları memnun etmek imkansız 😬
Anne de olsa değil mi 😂
Neden bu kadınlar zor ya 😂
Çözen haber versin en iyisi :D
Bir +bir beş eder deseler bile tamam diyorum o durumdayım 😂
:D :D :D
Erkekler arada kalacak bir insan mı?
Kalıyoruz tabii. Neden insan olmayalım. Çok zor bir durum ayrıca.
Kadınlar hiç bir şeyden memnun olmaz oysa ki 😂
Olmuyor zaten 🤣
O gün kıymetin yaklaştığı gündür 😂
Aynen işte kadınlar bizi anlamıyor
Yani bence öyle. 🤣
Ben de diyorum nerede bu 😂
Haklıdan yana olduğunu sevindim 🤣
Gidiyom yine ahaaa gid-dim. 🤣
Git de Temelli gitme ara ara uğra kapıyı çal yani 😀
Temelli'yi sevmiyom. Polatlı da güzel değil mesela. Benim mekan Kızılcahamam tarafı. 🤣
Hamamda patla melaike :D
Biraz evet
Biraz mı kalıyoruz 😂
Valla üzen erkekte var😄
Arada çürük yumurta çıkıyor.
Gerçekten erkekler hep arada kalıyor😅😅
İşte bir tane doğruluk abidesi kadın. Ayakta alkışlıyorum 👏😂
Yooooğ
Neyyyy nasılll
Bak ya 🤣
Hep öyle valla
Valla öyle. 🤣