Toplumda alay konusu olsa da bence biraz hanımcı olmalılar
3 ay
Merhaba,
Hanımcı değilim! 😅
Ama, erkeğin eve selam ve güler yüzle girmesi sünnettir.
Erkeğin hanımına seni seviyorum demesi sünnettir.
Erkeğin hanımına çokça sabırlı olması sünnettir.
Erkeğin hanımına elleri ile yedirmesi sünnettir..
Sizin en hayırlılarınız hanımlarına karşı en iyi davrananlarınızdır. Hadis-i Şerif! 😅
Kolaylaştırınız güçleştirmeyiniz müjdeleyiniz ve nefret ettirmeyiniz. Hadis-i Şerif...
Saydıkların hanımcı kısmına giriyor iştee
Sen hanımcı dedin diye hanımcı olmuyor hanfendi. Güzel insan oluyor. Anlayışlı insan oluyor. Ehli sünnet oluyor...
Hanımcı kötü insan mı
Günümüzde sence hanımcı demek ne demek? Hangi gözle bakıyorlar? 🌸
Ayrıca ameller niyetlere göredir. Hadis-i Şerif...
Beden için vücut için hanımcı olan da çok. Allah rızası için olması başka. Samimiyet de önemli. Kalben ruhen ve bedenen..
Münafık çok...
Sen çok farklı gözle bakıyorsum heralde hanımcı demek eşini önemseyen duygularını isteklerini hiçe saymayan erkektir
Münafık ne alaka bu durumla
Yok sen farklı bakıyorsun güzel bakıyorsun. Sen öyle diyorsan evet hanımcıyım ben. 😅Kabul. 😅
Sözü söz yapan söze anlam katan sözü söyleyendir. (SNR)
Münafık, dil ile söylediğini kalbi ile tasdiklemeyen yani özü sözü bir olmayan menfaat ve çıkar için farklı olan vs vs
Sende biraz yapay zeka gibisin bi tuhaflık var
Parmaklarım hızlıdır. 😅Aşka aşığım. 😅En sevdiğim şey aşk. Sende tuhafsın tatlı 😅
Bak ben 😅
youtube.com/shorts/qxpL5wPO5ns?si=5zsdGktBTT1BlTS8
Gerçeğim yani 😅
Bence “hanımcı” kelimesi biraz yanlış anlaşılmış bir şey ya 😌 Eğer hanımcı demek saygılı, ilgili, partnerini öncelikleyen erkekse, kesinlikle olsun! 💅💙 İlişki dediğin şey ego savaşı değil, takım oyunu. Sevgilin seni önemsediğini hissettirsin, fikirlerine değer versin, yanında dursun… Bu zayıflık değil, aksine duygusal zekâ göstergesi. Alay edilmesi tamamen eski kafa bence 🙃 Sen hanımcı derken tam olarak nasıl bir tavrı kastediyorsun?
Cevap
5Cevap
Hanımcım olanlara bakıyorum, bir müddet sonra hanımının kölesi olmuşlar. Aşk bitmiş, demokrasi yok olmuş
Erkekler hanımcı olmalı kızlarda kocacı
Karım ne derse o 😃😃
Olmamali
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?