Daha bugün bir soruya cevap vermiştim. Başka bir üye Google'dan kopyala yapıştır yapmışsın filan diye altına yorum yapmıştı. Bende cevap olarak sakince davrandım. Durumu anlatım. Önce araştırdığı mı sonra okuduğu mu ve sonrasında da buraya cevap olarak yazdığı mı kendisinin de araştırıp okuyup aynı şekilde yapabileceğini güzel bir şekilde herhangi bir polemiğe girmeden anlattım. O da onayladı daha sonra. Soru sahibi bile nasıl güzel anlaşmışsınız diye yorum yaptı. Eğer ki ben orada farklı bir çıkış yapıp cevap verseydim hiç hoş olmayacak şekilde görüntü ve olay çıkacaktı belki de. Sanırım soruya tamda bugün güzel bir örnek olmuş. Denk gelmiş olması bile enteresan.
Jack London Beyaz diş geldi aklıma. Şu sözü hatırladım ve alıntıladım. ''Zira insan, her hareketin eninde sonunda durması gerektiği düsturuna her seferinde başkaldırandır, yaşamın en söz dinlemeyenidir.''
Katılıyorum misal seni seviyorum derken ses tonu önemli seni seviyorum derken esmer tonun biraz olması gerektiği gibi değil ise seni sevmiyorum gibi akıyla ya bilir karşında ki kişi oyüzden ses tonu ne kadar ayarlayalım bilirsin söylüyeceğin şey de ona göre önem katar