Hüseyin Nihal Atsız bu ülkede değeri asla bilinmeyecek bir insan kaldı ki Atsız ile tanişmam yaklaşık 3 yıl önce olmuştu. Fakat ben kendisini tanıdığım için ve fikirlerini okuma şansına sahip olduğum için kendimi şanslı hissediyorum. Ve inanın bana bu adam gerçekten söylediklerinde haklı fakat bizim millet okumadan yaftalamayi bildiği için sadece b. o. k atmasını bilir. Bizim milletimizden birşey olmaz böyle bir insana sahip çıkmayan bir millet hiçbir şey olamaz. Atsız'ın sevdiğim bir sözü gibi bir seçim yapamam çünkü bütün sözleri muhteşem mutlaka her Türk genci okumalıdır. Yine Atsız'a ait olan cümleler; Hakkımda türlü türlü sözler söyleyen insanlara ve hakiki fikrimi soranlara şunu söylemek isterim ki ben ne faşistim, ne demokratım. Ben, yabancı kaynaklı hiçbir fikri benimsemeye tenezzül etmeyecek kadar millî şuur ve gurura malik bir Türk’üm. Siyasi, içtimai mezhebim Türkçülüktür.
Türkler' in birlesmesi nükleerden tehlikeli dedi Nato Sovyetler Birliği dagilirken demisti ve adını unuttum Türk askerimize önlem tavsiyesi kağıdı vermişlerdi ve askerimiz deşifre etmişti sağ olsun. Bizi çok bolduler artık Onlar bolunsun
Doğru demiş. Örnek vereyim. Arapçılar ve İslamcılar bütün Müslümanlar birleşsin der. Oysa Arabın tarihte bize yardımı dokunmadı. Hep arkamızdan bıçakladılar. İslam Türkleri yüceltmedi. Biz İslamı yücelttik...
Bu söze katılıyorum neden mi? Siyasi boyutunu geçtim, Bizzat İslam adı altından H ( Bu arada İslam Düşmanı olarak Damgalamsınlar , Müslümanlığını kimse sorgulayamaz ) Ailemizi kürtleştirmişler Osmanlı zamanında, Bundan İki Sene önce Öğrendim Türkmen Boyunun ferdi olduğumuzu. İlk duyduğumda Hem Mutluluk hem de Osmanlıya karşı sitem ve Küfür ettim Ciddi bir şekilde. Kayseriden , kürt bölgelerine göç ettirmişler
Eğer o zaman Türkçü Bir Osmanlı olsaydı , Şu an Türk olduğumuzu sonradan Öğrenmeyecktik, bu bizim Utancımız. Osmanlıda Anadoludq ciddi şekilde kürtleştirme sorunu var
Alınmayın lütfen ama mesela bazı Müslümanlar Hristiyanlığa, Museviliğe ya da başka dinlere laf ederken ya da inançsız ateist deist agnostik kişilere sözlü veya fiziksel saldırırken sorun yok ama kendi dinlerine en ufak bir laf et ya da lafı bırak İslama inanmıyorum de hemen dinime saygı duy, din düşmanı, gber gibi laflar etmekten geri durmuyorlar. Sizce de inançlara saygıyı bazı Müslümanların da öğrenmesi gerekmiyor mu?
Atsızın hiç bir inanca saygısızlık yaptığını duymadım sadece dini kendi çıkarları için kullanan şahıslara söyledikleri var. Biz Tanrıda değiliz hiç kimsenin inancını yargılayamayız.
Atsız'ın bazı sözlerini severim ama Atatürkçü olup Atsız'cı olanlara anlam veremiyorum Atatürk kafatası milliyetçiliği sevmeyen biri fakat atsız adolf hitlerin milliyetçilik anlayaşını sürdüren biri
Hem Turkiyedeki ler hem yurtdisindakiler salak. Cok saflar ondan her konuda reziller say say bitmez zaten en bastada tayyip e tapip avrupanin ondan korkmasini sanmak
Atsız Ata bunu o dönem görmüş. Halâ göremeyenler var Türk'ü Türk yönetmedikçe emperyalizmin uşakları insanlara sürekli olarak Türk nefretini aşılayacak. 17 büyük devlet kurmuş nice kahramanlar yaratmış bir ırkız biz. Ne Mutlu Türk'üm Diyene!!!
En İyi Cevaplar