Kişilik & Karakter konusunda 544 cevap paylaştı. Planlarımı gerçekleştirip, başarmadan önce kendimi gizli tutmayı severim. Başarıp, hedefime ulaşınca sevdiklerime özellikle de aileme sürpriz yapmayı daha uygun görüyorum.
12 Yorumla- 21 gü
Rica ederim 🌸✨☺️
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 772 cevap paylaştı. Herkese bahsetmem o zaman uğuru kaçıyor. Süpriz yaparak devam etmeyi daha çok seviyorum.
12 Yorumla- 21 gü
Rica ederim 🌸🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- u24 gü
Herkesin haberi vardır neyin peşinde olduğumdan
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 27,1b cevap paylaştı. Planlarımdan bahsetmeyi çok sevmiyorum
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. büyü bozulmasın diye hiç bahsetmem sadece güvendiğim insanlarla konuşur fikir alışverişinde bulunurum.
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Mutluluğumu paylaşırım :D boş boğazlara yav he he derim gerisi de benimle mutlu olur geçer gider :D
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Herkes derken belli çevrem var, onların haberi olur bunun dışında kendimi çok bahsetmem herkese.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 311 cevap paylaştı. Fazla kendimi ne yemesini sever ne de insanların benim düşüncemin gerçekleşmeden önce bilmesini istemem
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. yok kimseye anlatmam öyle şeyler sonra olmaz genelde
10 Yorumla- 24 gü
Bir şeyleri soyleyince genelde nazara geliyor başarısız oluyorum.
O yuzden sessiz kalmak en iyisi10 Yorumla - 24 gü
Ben başarının kendisiyim kimseye bir şey anlatmam görmek isteyen görür.
10 Yorumla - 24 gü
Kimseye söylemeyi tercih etmiyorum süpriz yapabilsem keşke 🥹
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı. Hayır başarmadan paylaşmam başaramazsamda söylerim böyle oldu olmadı öyle yaptım böyle başardım
10 Yorumla- 24 gü
Keşke içimde tutabiliyor olsam daha başarılı olacağıma yemin edebilirim ama kanıtlayamam
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. başarmadan konuşup ta başaramazsam eleştirmesinler diye başarıp sürpriz yaparım
10 Yorumla- m24 gü
Bahseder herkesin kem gözünü nazarını bulaştırmadan rahat edemem ben. 😌
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Birazcık ipucu veririm. Ama fazlaca detaya girmem, herkes iyi niyetli değil bu hayatta
10 Yorumla- 24 gü
Sürpriz olsun derim, nasıl olsa 'başaramayacaksın' diyenler olacaktır. 🙂
10 Yorumla - 24 gü
Başarinca görücekler zaten anlatma büyüsü kaçar bence
10 Yorumla - 24 gü
Kimseye bir şey bahsetmem iyi ya da kötü bu sayede başarılı olursunuz ancak.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 454 cevap paylaştı. Pek konusunu açmamaya çalışıyorum, nazar değer falan korkarım ben 🤷🏼♀️
00 Yorumla- 24 gü
Asla bahsetmem.
10 Yorumla - 24 gü
Başarıp herkese sürpriz yapmayı tercih ederim.
10 Yorumla - 24 gü
Ailemle paylaşırım
10 Yorumla - 24 gü
Kimseye söylememeyı tercıh edıyorum
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Planlarımdan bahsetmem.
10 Yorumla- 24 gü
Hiç çenem durmaz ki😁
10 Yorumla - 24 gü
Başarıp sürpriz yapanlardanım 😄
10 Yorumla - 24 gü
Genelde bahsetmem
10 Yorumla - 24 gü
Bahsederim ve süpriz yapmayı severim..
10 Yorumla - 24 gü
Hayır bahsetmem
10 Yorumla - 24 gü
Başarıp kendim kutlarim