Kişilik & Karakter Hayatta herşeyi planlımı yapıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Yoksa spontanemi gelişiyorr? Güncellemeler+1 yıl Güncellll? Hayatta herşeyi planlımı yapıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. Evet planlı yaşarım ben her zaman için. 1 0 Yorumla
Pendikli34313302 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Genelde planlı ama bazen spontane olan gelişmeler de olmuyor değil. 1 0 Yorumla
japonceyn Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Sen istediğin kadar plan yap hayat hep süprizlerle geliyor 1 0 Yorumla
sılacevaplıyor Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 529 cevap paylaştı. Plan yapmaya bayılırım ama asla uyamam. Hayatımı spontane verdiğim kararlar yönlendiriyor. 1 0 Yorumla
Afacan_37 Takip Et Master Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Genelde planlıdır her işim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Evet planlı yaşarım ben her zaman için.
Genelde planlı ama bazen spontane olan gelişmeler de olmuyor değil.
Sen istediğin kadar plan yap hayat hep süprizlerle geliyor
Plan yapmaya bayılırım ama asla uyamam. Hayatımı spontane verdiğim kararlar yönlendiriyor.
Plan tutmaz bodoslama devam ediyoruz
Genelde planlıdır her işim
Hayır, her şeyi planlamıyorum
plansız hersey
Plansız is yapmam ama o plan hic gerceklesemiyor
çoğu şeyi evet
Gelisine
Planlı
Yokk
Gelişine