Kişilik & Karakter Birini hiç görmeden sevebilir misin? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sadece karakterini tanıyıp sesini duyabilerek? 🌄 İyi akşamlar! Birini hiç görmeden sevebilir misin? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Hayır sevemez kimse. 0 0 Yorumla
sinannthst Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl severim birini sevmek için görmeye gerek yok karakteri konuşma tarzı etkiler 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Harika 🌟 Yorumla
Ayhan_1990 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl Ben sevebilirim bir insanın sözleri ve davranışları beni çok etkiliyor 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Ne kadar güzel 🙂 bizim gibi insanların olması sevindirdi Yorumla
OlamazMıKardeşim Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevemem, bu tür kapalı kutulardan asla iyi bir şey çıkmaz. Çünkü iyi görünen biri kendini saklama ihtiyacı duymaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl bu kızlarda var sanki kızlar duyduklarıyla okduduklarıyla etkileniyorlar erkekler görsel bir mimik bir bakış belki de 0 0 Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sevebilirim tabi 1 0 Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Seversin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır sevemez kimse.
severim birini sevmek için görmeye gerek yok karakteri konuşma tarzı etkiler
Harika 🌟
Ben sevebilirim bir insanın sözleri ve davranışları beni çok etkiliyor
Ne kadar güzel 🙂 bizim gibi insanların olması sevindirdi
Sevemem, bu tür kapalı kutulardan asla iyi bir şey çıkmaz. Çünkü iyi görünen biri kendini saklama ihtiyacı duymaz
bu kızlarda var sanki kızlar duyduklarıyla okduduklarıyla etkileniyorlar
erkekler görsel bir mimik bir bakış belki de
Sevebilirim tabi
Yaaaani zor ama imkansız değil
Hayır
Severim
🌟💓
Hayır
Seversin