1 yılBenim yabancı kadın fetişim yok. Yabancı bir ülkeye de gitmedim zaten. Onların ne kadarı egoludur değildir bilemem. Konya'da birkaç Rus gördüm. Manavgat ve Alanya'da birkaç Rus gördüm. Gözüme çok olağanüstü gelmediler. Bir Türk kadınından ne kadar etkilendiysem Rus kadınından da o kadar etkilenirim.
Türkiye'de egolu kadınlar var yok değil. Her ülkede de vardır bence böyle tiplerden. Sayıları azınlıkta olsa bile daha görünür oldukları için yaşadıkları ülkedeki erkekler YAAA BU ÜLKEDE KIZLAR ÇOK EGOLU genellemesinin mağduru olmuş olabilirler.
Ego ile özgüven aynı şey değildir. Özgüven daha sahici bir şeydir. Özgüvenli insan ne olup olmadığının ya da hangi levelde olup olmadığının farkındadır. Haddini bilir, yerini bilir. İnsanlara tepeden bakmaz ama kendini de dibe çekmez. Yetersizlik ya da değersizlik hissi içinde değildir. İdeali yaşar ama kendini idealize etmez. Kurban psikolojisi içindeki bir ezik olmadığı gibi megalomaniye saplanmış bir narsist de değildir.
Ego dediğimiz şey yapay bir özgüvendir. Periyodik olarak onay arayışına dayanır. O ihtiyacını da etrafındaki ezik bireylerle karşılar. Onlardan beslendikçe kendi kendini gözünde büyütür ve Kaf Dağına yükseltir. Topluma ürettiği bir katma değer yoktur. Hayatta bir başarısı ve kariyeri yoktur. Onay alabileceği tek konu ise sahip olduğu ya da sahip olduğunu düşündüğü birtakım genetik özelliklerdir.
Sürekli güzelliğiyle övünür. Çirkin değildir belki ama kendini idealize ettiği kadar da güzel değildir. Dışarıda ondan çok vardır. Bütün erkeklerin kendine aşık olduğunu düşünür. Halbuki peşindeki erkekler ya vasıfsız/işsizler, ya efendi erkek rolü oynayan ezik betalar ya yalaka meriçler ya da yaşını başını almış evli abazanlardır. Onların hepsinin derdi de bu kızın 250 gr etidir.
Prime erkeklerin radarına giremeyen bir kızdır. Çünkü prime erkekler, kadın peşinde koşmaz. Kadınlar onların etrafında kümelenir. Ama bu egolu kızımız bunun farkında olmadığından acaba niye benim peşimde koşmuyor. Bu kendini ne b. k zannediyor şeklinde kendince bir öfke ve nefret retoriği geliştirir.
Her şeyi bir tarafa bırakalım. Yapılan araştırmalara göre Rusya'da kadınların %45'i, Türkiye'de kadınların %90'u kendini güzel görüyor. Halbuki genetik olarak Slav ırkı kadınları dünyada markadır, tıpkı İskandinav erkekleri gibi... Ama Türkiye'de neredeyse hiçbir kadının ""YAA BEN O KADAR DA GÜZEL DEĞİLİM"" dediğini duymadım. Çünkü Türkiye, dünyada cinsel açlığın ana üssüdür. İnsel erkek oranının en yüksek olduğu ülkedir. O yüzden görsel olarak son derece itici, davranış olarak red flag, zekası ise ayakkabı numarasının yarısı etmeyen kadınların bile mesaj kutusu 999+'dır. En az 500 tane de erkek takipçisi vardır.
Bu durum hepsi için demiyorum bir grup TC kızında yukarıda tanımladığım altı boş, içi boş, köksüz bir egoyu var eder ve besler.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir. Çok çarpıcı bir edit açmışsın. Eline, emeğine, yüreğine sağlık...
https://www.youtube.com/embed/1z8NpmCqvZE21 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler @Bi'Bot
En İyi Cevaplar
1 yılYıl 2012. İnternetten brezilyalı bir kız ile tanışmıştım. Çok iyi normal sohbetlerimiz oldu. O zamanlar tabii Windows Messenger var oradan konuşuyoruz. Portekizceye çevirip gönderiyorum yazdıklarımı. Daha sonra Windows Messenger bir şey oldu kapandı. Bir baktım Facebook'tan istek atmış. Hatta eşim de gördük kim bu dedi böyle böyle dedim durumu anlattım. Ondan sonra linkedın'dan istek attı. Ülkemizde karışık olaylar olduğu zaman patlamalar falan merak edip yazdığı oluyordu mesela. Düşünceli bir kızdı. Hala arada bir selamlaşıyoruz. 12 yıl geçmiş dile kolay şekil. Bu benim bir tane örneğim. Mersin'e tatile gittiğimde kuzenim var Almanca öğretmeni onun sayesinde de Alman arkadaşlarım olmuştu orada. Stefi ve Nicol. Gerçekten onlar da çok seveceksin cana yakın kızlardı. Nicol e polis olmuş Almanya'da hatta bir çocuğu vardı en son evlenmeden çocuk yapmıştı. Stefi o da bir şeyler yapmıştı da onu unuttum. Yani Türk kızlarına oranla yabancılar gerçekten biraz daha farklı olabiliyor. Bir Türk kadınıyla belki de iletişim çoktan kesilmiş olacaktı onların yerinde başkası olsaydı.
411 Yorumla- 1 yıl
Olm bi kere o stefi değildir, nicol değildir :D stefanie ve Nicole bence sjdhja bırakın bu işleri bak
- 1 yıl
Ne yapalım kimliğine bakmadım ya. Hem yazmadım zaten sesli klavye ile söyledim o öyle yazdı 😂
- 1 yıl
2 dakikada senaryo yazmış olamam değil mi şekil 😒
- 1 yıl
Olabilirsin, neden olamayasın shdha
- 1 yıl
İnançsız kadın 🤣
- 1 yıl
İnancım tam :D
- 1 yıl
Çok şükür tam 😂
Yarım olsaydı ne olurdu acaba - 1 yıl
Seninki gibi çeyrek mi olaydı?
- 1 yıl
Ba ba ba. Ben inanıyorum bir kere herşeye. Elime şeker ver al götür. O derece safım ben 😂
- 1 yıl
Sana şeker vermeseler de, gidersin sen. O derece saflık 🤦♀️ söylemiştim sana bunu zaten daha konuşmaya başladığın ilk anda ahahaahaha
- 1 yıl
İnsan sarrafısın ya 🤣
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBazı tipler red yediği zaman ya da istediklerini karşı cinsten alamayınca bu gibi söylemlere kapılıyorlar ama şu bir gerçek; yurt dışındakiler bize göre daha rahat ve çoğu şeyi normal görüyorlar. Kalın kabukları, zırhları yok bizdekilere göre. Yurt dışında yaşamadım ama sohbetim olan, görüştüğüm arkadaşlardan izlenimim tamamen bu yönde.
Tr de egolu, kendini bir şekilde korumaya çalışan hareketleri tuhaf olan kızlar da elbette herkese karşı böyle olmuyorlar. Kişiye göre değişiyorlar. Benim yanımda rahat olmayan, diğerinin yanında çok rahat olabiliyor.
32 Yorumla- 1 yıl
Thanksss..
- 1 yıl
Ricalar
1 yılp*rno görüntüler dışında ne muhataplığı allasen.
Türk kızının yaşam koşullarını herhangi bir yabancıya verip cadıya dönüşmesini izlemek görsel ders niteliği taşır.
Ne varsa bizim kızlarda var.
412 Yorumla- 1 yıl
Oha eic. 👌
- 1 yıl
Teşekkür ederim, günaydın
- 1 yıl
Rica ederim, günoşki.
- 1 yıl
Keyiflerde maşallah, daim olsun efendim.
- 1 yıl
Amin 🙏 Sizinki de pek bi durgun, daim olmasın efendim.
- 1 yıl
ahahahah teşekkür ederim
- 1 yıl
Aslında durgun değil ‘ahahahaha’sı mı bu
- 1 yıl
Yaşlıyım ben ancak bu kadar olur ''ahahahaha' sı sosyetic
- 1 yıl
Yaşlılar kahkaha atmaz, mazallah ‘hık’ der giderler 🥹😅
- 1 yıl
ahaha çayı püskürttüm :D
- 1 yıl
Onu yapabiliyorsan takma dişler de yok, şov yapma 😃
- 1 yıl
Tamam tamam :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılՏҽӀɑʍՏ :D bunu diyenler kesin sapık oluyor zaten mesela bakıyorum tc kızı egolu ya da türk kızı şöyle böyle diye sersenişte bulanan erkekler genelde kadın peşinde koşuyor her zaman.. hem kötülerler hem de peşlerinden ayrılmazlar.. ayrıca türk kadınından başkasını da görmemişlerdir bundan eminim ✌️
102 Yorumla- 1 yıl
Helal kardomm😅
- 1 yıl
Teşekkür ederim kardomm 🌸😅🙏
- Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yaptıkları için bu şekilde konuşuyorlar aslında , egolu iki üç kadına denk gelince bütün TC kadınları egolu , para delisi vss yaftası yapıştırıyorlar işte 😂 sırtı ısınmayasıcalar bende TC kadınıyım ben egolu bir kadınmıyım şimdi ben evde çayımı icip telefona takılıyorum benim suçum ne 😂😂
712 Yorumla- 1 yıl
Kendileri ayar oluyor ama biz genelleme yapınca. Mesela bu soruyu bile üstüne alınıp kuduranlar oluyor 😂
- 1 yıl
Eee yarası olan gocunuyor işte 😂 onları kendi haline bırakmak lazım hayatım ❤️🥰😂
- 1 yıl
Bıraktık artık 😌♥️
- 1 yıl
Sal gitsin 😂
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Senlik bir durum yok sultanım. Biz senden razıyız. Allah da senden razı olsun inşallah.👍👍👍👏👏👏🙏🙏🙏
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı yaa fikretim canımsın teşekkür ederim 🙏❤️ sende de Allah razı olsun canım eksik olma ağzına yüreğine sağlık 🙏🌺❤️🥰
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Bu sitede sana hakaret eden bir maviliye hem ağzının payını verdim. Hem de bu sitede kadınlara dış görünüşü üzerinden hakaret/zorbalama yapan bütün erkekleri hedef alan bir soru açmıştım 3 ay önce. Hatırladın mı o soruyu. O soru, bu sitede bana iftira ve hakaret olarak kullanılan KADIN DÜŞMANI İNCELL tezini tarihsel olarak çürütmüştür. Bilmeyenler için ilgili soru linkini bir kez daha paylaşmış olayım.
KS'de Mesaj Kutusundan Çıkmadığınız Kadınlara Yaşlı, Şişman ve Çirkin Diye Hakaret Edenler Neyin Kafasındasınız Siz? ↗ - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı kesinlikle öyle adamın içinden geçmiştin 👍 fktetim hatırlamaktam ziyade unutmadım zaten tekrar teşekkür ederim 🙏❤️ 🥰 iyi ki varsın
- 1 yıl
@r_engarenkyollar Rica ederim. Her zaman sen ve senin gibi doğru kadınların, doğru adamların yanında, toksik maskülen heriflerle topuktan enseye kadar red flag
feminazilerin de karşısındayım.
Fiko asla bir cinsiyetçi ya da fanatikleri değildir. Yaşadığı ve var olduğu sürece toksik masküleniteye de, feminaziye de, kezbanizme de meriçizme de eşit mesafede karşı duracak. Hepsiyle de tüm fikri, fiziki ve teknolojik imkanlarıyla mücadele edecektir. #FİKRETDOĞAN - 1 yıl
@Fikretin_İsyanı 🙏🙏☺️
- 1 yıl
Ne kadar tatlısınız, çok şeker bir deyim (Sırtı ısınmayasıcalar)…. İlk kez duydum bu deyimi ve çok sevdim… Ömrünüz uzun olsun….
- 1 yıl
@Redsquare77 Yaa çok teşekkür ederim çok naziksiniz 🙏🥰 bir halk deyimidir bu bizim oralarda çok kullanılır beddua niyetine 😂 oyuzden duymamış olabilirsiniz haklı olarak
1 yılTr den ümidi kesenler derneği üyeleri onlar genelde 😅
43 Yorumla- 1 yıl
Doğru dedin shsh
- 1 yıl
Biz boğalar hep doğru deriz 😅
- 1 yıl
Şaşmaz :D
Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı. Yabancıları bilmem 4 veya 5 kişiyle konuşmuştum ancak çoğu Türk kadını egolu ve ne istediğini bilmiyor.
60 Yorumla
1 yılTecrübe üzerine değil komplekslerine ve kuruntularına dayanarak konuşuyorlar. Reddedilmenin getirdiği ego yıkımıyla TC kadınını bu tarz laflarla tahrik ederek yaralayabilme umudu sadece. Umurumuzda mı? Tabiki değil 😃✌️
41 Yorumla- 1 yıl
Asla değil 😌👌
1 yılÇoğu rivayetlerle yorum yapıyor. Yurdum insanının en çok yaptığı şey "mış"larla yaşayıp "dı" larla anlatmak, yorumlamak
32 Yorumla- 1 yıl
😌👌
- 1 yıl
💫✨
Yabancı bir arkadaşım vardı turk erkekleri sahiplenir falan dedi birkac Ay burada yaşamaya geldi ülkesine türk erkekleri çok kötü diyerek döndü :) oradaki kızlar erkeklerin çoğunun içini bilmediği için konuşuyor burada ki aveller seviniyor bizi ovuyorlar diye. Ayrıca burada sürekli "türk kızına fazla ilgi verme şımarır, ilgini belli etmeyeceksin " tarzı cümleler kurup taktik yapıp, tek mesaja 10 saat sonra dönüp biz sevilmiyoruz diye ağlıyorlar. E siz bunları yaparsanız sevilmezsiniz tabi kardeşş
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılOnlar sadece laf dediğin gibi kaale bile alınmazlar. burada konuştukları kriterler var ya işte şunu giyemez, burada eğlenmeye gidemez, bununla arkadas olamaz, bunun hesabını verecek diye bunun tekini bile o kızlara diyemezler anca konuşuyorlar birde evleneceğim diyenler var sizin çoğunuzun aldığı maaş o kızın kahvesine yetmez evlenirsiniz ;) ayrıca ego nedir birçoğu bilmiyor kastettiğim şey dünyayı ben yarattım havasında olanlar değil ama bir kız çıkıp ben güzelim diye kendisini ovse ya da başka bir erkeğe yakışıklı olmadığını söylese hemen egolu diyorlar önce türkçe anlam ogrensinler sonra yabancı kızlarla ilişki kurarlar
10 Yorumla
1 yılKarşılaştıklarım harici tanımadığım insanlar hakkında bir şey diyemem demem. Ama karşılaştığım tanıdığım bir kısmı bir gün seviyesiz kaba saba şiddet yanlısı tiplere bakıyor, onlardan darbe yiyince öyle tiplere bakmıyor. Yani özetle erkeklere geç olgunlaşıyor diyorlar ya aslında bunun cinsiyetle alakası yok, fakat gördüklerimin çoğu 20den 25den büyük olmalarına rağmen henüz karar veremeyen, çocuk gibi istekler vs yani tanıdığımın bir kısmı böyle.
22 Yorumla- 1 yıl
Doğrudur, vardır.
- 1 yıl
Egodan ziyade kararsız bir kısmı yani. Dediğim gibi. Çocuk gibi fikir karar değişenler var. Bazı kızlar böyle ama bazıları yaşının gereği gibi. Her kız yüksek egolu değil sonuçta.
1 yılhayatinda bir kez turist birini görmüş olabilir onda da ilkel davranışlar gösterip turisti korkutmuştur yoksa bizi neden "Borat" gibi bi karakterle tanımlasınlar
bak yine canım sıkıldı niye düzelemiyoruz biz312 Yorumla- 1 yıl
Ufo gören masum köylü ahaha
- 1 yıl
Bunlar çok tatlı ama ya, yerim.
- 1 yıl
öyleler 😀 nasil da korumaci bulamadik söyle bi adam be ne güzel yaslanmislar masaallah 😊
- 1 yıl
Bulursak, bizi yaşlandırmasına izin verebiliriz :D
- 1 yıl
sey gibi türkiye de elmas aramak gibi duruyo yinede umut var petrol cikti bakarsin elmasta cikar 😀
- 1 yıl
dfjfj ya var ya var, biz de bütün erkekleri aynı kefeye koymayalım 😁
- 1 yıl
aldilar onlari biz agzimiz bi karis havada gezerken daha erken cicek böcek toplarken kaptilar onlari 😀
- 1 yıl
erken derken *
kafiyeli olsun yorum 😀 - 1 yıl
Aa yok, bence onları kapamadılar :D tıpkı bizim gibi onlar da bizi arıyor ahdhs
- 1 yıl
hadi insallah en kısa zamanda ask kapımızı calar 😀
- 1 yıl
Amin shsh
Gizli Üye(18-24)1 yılNormalde uzun gorus paylasmam ama su an dayanamadım, Türk erk’klerinin egodan kastı; kızların onlara yüz vermemesi, evet dememesi. Bu tarz kişileri umursamazsan egoist, umursarsan basit oluyorsun fakat aynı şeyi yabancı biri yapınca yaaaa cok samimiler oluyor xnıddndnd Genelde Türk kızlarına laf eden erkekler bu zamana kadar birisi tarafından kabul edilmemis ezîk insandır. Ben simdiye kadar yakısıklı, duzgun, toplum tarafından kabul gormus bir erkegin kızlara salladıgını gormedim. Nerde red yiyen varsa yabancıları savunuyor. Bunun nedeni yine kendileri cünkü bir kız, erkeklere ilk adımı attığında ya da iyi iletisim kurdugu zaman o kisinin arkasından hic yakısmayacak seyler soyluyorlar. Ee tersleseler de egoist oluyor napalım biz o zaman? Kendilerini sanki babaları dogurmus gibi bir nefret var iclerinde ve kendileriyle celisiyorlar.
10 YorumlaAdam gibi tanışma cümlesi kuramayan varlıkların, yabancı ülkenin vatandaşlarıyla sağlıklı iletişim kurabileceğini sanmıyorum. Gelişmiş ülkelerde kadınlara yapılan taciz, tecavüz gibi suçlara yapılan yaptırımlar çok daha ağır ve bizden daha rahat yaşam koşullarına sahipler. Bizim ülkede birine merhaba desen ya da ufak bir tebessüm etsen hemen aranıyor damgası yiyorsun. Bizler egolu değiliz, erkeklerin (genelleme yapmıyorum) zihniyeti pis, davranışları iğrenç kısaca hayvanlar.
20 Yorumla- https://youtube.com/shorts/KutXESNjEzc?si=Y3tdkb9ZKrkyt7ND
Oo nezaketten sjsjs
12 Yorumla- 1 yıl
Aman tonreeem shdha
Onlar sadece yabancı kızlar ile hayallerinde bir araya geldikleri için atıp tutuyorlar. Onlar Türk kızına kurban olsunlar ki zira yabancı kızlar medeni, kibar yabancı erkekler varken napsınlar bizim Recep İvedik tiplemelerini😏 yeterli bir cevap verdiğimi düşünüyorum.
10 Yorumla
1 yılbu manada 6 kişi. reel Fb ,2 kez benim için kalkıp gelen, sexting yaptığım, fırsat olsa reele dönebilecek, veya, evli olmasam ve/beya "Alan açabilmiş olsam yaşanacak şeyleri olan, veya evli olduğum için reddeden,"boşanır mısın" diyen. hepsi meesek sahibi kadın, ve ahlaken daha öndeler diyebilirim.
Hayatımdan gelip geçmiş Türk kızlarının hakkını yiyemem, hatta bazısını benim kırmış olduklarım. Herkes kötü, yabancılar toptan iyi de diyemem. ama genel olarak evet, bizimkilerde boş bi ego, napacağını nası reaksiyon göstereceğini bilmeyen bi hava var maalesef. Yabancılar, kendni daha iyi ifade ediyo. bizde ciddi iletişim noksanlığı war maalesef.
00 YorumlaBen 5 ülkenin kızıyla muhattap olmuş birisiyim ve gerçekten öyle sadece ego da değil Türk kızları kendilerini çok yüksekte görüyor genelleme yapmıyorum elbette ama büyük bir kesim böyle
23 Yorumla- 1 yıl
Erkekleri peki? Özellikle kendini yakışıklı zanneden kısım shsha
- 1 yıl
@mrkuzey O kadar haklısın ki... Çirkin bir Türk erkeği ben çirkinim der. Ortalama bir erkek ben orta tipliyim. Hiçbiri de ben yakışıklıyım demez. Yakışıklı erkeklerin çoğu da kendiyle övünmez. Ona başkaları söyler yakışıklı olduğunu.
TÜRK ERKEĞİ KENDİNİ HİÇBİR ZAMAN YAKIŞIKLI ZANNETMEZ. NE OLUP OLMADIĞININ FARKINDADIR @Sosyetic_SheqiiL
Kendini güzel zannetmek Türkiye ve Hindistan kadınına özgü bir megalomani hastalığıdır. Birisi demiş ki ""BİR KADININ BEN GÜZELİM demesi ego değil demiş. Hayır arkadaşım BEN GÜZELİM DEMEK egonun Allah'ıdır. Egosu olmayan kadın BEN GÜZELİM demez. Ona bu iltifatı başkaları yapar. Kendi güzelliğinin farkında olur ama bunu dillendirmez, hatta bununla kibre girip hiç kimseye de tepeden bakmaz. - 1 yıl
@mrkuzey Türkiye'de kadınların sadece %25'i güzeldir. %75'i ise abazanlar, meriçler ve diğer çapsız erkekler tarafından güzel olduğuna inandırılmış kadınlardır.
- Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
1 yılGenelde onların yabancı ülkeden kadın zannettikleri genelde çoğu gay erkek profili ama maalesef o kadar kıtlıktan çıkmış gibiler ki araştırmıyorlar bile yazık aslında bu üzücü
11 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılTürk kızlarıyla bile muhatap olamamışlardır. İncel'dirler. Potansiyel katildirler uzak durulmalılar...
21 Yorumla- 1 yıl
😅😅
1 yılDenildiği gibi TC kızları egoluysa eğer bunu sebebi yine TC erkekleri olurdu şimdi dürüst olmak lazım. Ek olarak erkekler reddedilince de “TC kızları egolu” damgasını ortaya çıkarıyor. Saçma saçma tartışmalar 😒
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılValla 6 ülkenin kadınıyla oldum, uzun süreli ilişkilerim de oldu aralarında yabancılar sizin gibi değil bazılarınız gerçekten ne istediğini bilmez, tribli egolu , aldatmaya meyilli. Rus öyle değil valla, rusun da yollusu var o rus bu rus olmuyor. 😂Siteden de malum eşimi aldatdım napıyım, sevgiliyimin arkadaşıyla sevişdim acaba öğrenirmi vs bu yıl ülkeden sevgili yapmadım.😄
11 Yorumla- 1 yıl
İnşallah öğrenir
Tabii ki sıfır 😅 Birde diyorlar ki çok samimiler! Tanımadığı sana samimi olan, tanıdığına ne kadar samimi olur? 😅😅 Beyin yok ki düşünsünler.
12 Yorumla- 1 yıl
Onlar herkese samimi :D bize gelince konuşma, gülme, kahkaha atma, makyaj yapma, öyle giyinme.. lan istemediğiniz her şeyi yapıyor yabancı kadınlar jdkfk
2. görselde dediğinin aynısını yapmasına haykırdım osödlsşdşsşfls
31 Yorumla- 1 yıl
Ahah :D aslında çok alakası yoktu soruyla ama denk gelince ben de haykırdım
1 yılBizim ayıcıklar onların olsun 😅 verdik gitti bizim oğlanları.. tepe tepe kullansınlar
21 Yorumla- 1 yıl
He valla gitsinler :D
erkekler her zmanki gibi boş yapıyorlar birini isteyip alamayınca egolu oluyoruz
12 Yorumla- 1 yıl
Haha her zamanki gibi dimi
1 yılKadın erkek demiyorum, insanların çoğu egosunu doyurmanın peşinde.
Yurt dışındakileri bilmem muhattap olmadım.
Art niyetli olduklarını söyleyebilirim, çünkü hepsiyle uzun yıllardır yaşıyorum :D
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,2b cevap paylaştı.
1 yılBu sorulara hep o tepkiyi veriyorum 😄 kaç millet tanıdın da bunu diyosun
11 Yorumla- 1 yıl
Evet haksızlık ya :D
1 yılMiş miş miş de muş muş muş :))
Kocaman bir sıfır 😄
11 Yorumla- 1 yıl
😌👌
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılKedinin ciğere selamı var, diyebilseydik bunlar olmazdı.
12 Yorumla- 1 yıl
Ciğerler Aleykümselam diye haykırıyordu shsha
- 1 yıl
Maalesef 😏
1 yılKaç kişiyle muhatap oldukları umurumda değil. Tanımadığımız insanlara niye yüz verelim? Onlar istiyorlar ki, hemen samimiyet kuralım ve istedikleri şekilde ilerlesin her şey. Hayal dünyasından çıksınlar.
10 Yorumla
1 yılYabancı dedikleri şöyle bir Arabistan tarafı sanırım
15 Yorumla- 1 yıl
Ahahah :D çok fazla suri’ye maruz kaldılar
- 1 yıl
yazık fazlalıktan sersp görüp ruslaa konuştuklarını felan sanıyorlar
- 1 yıl
Serap*
- 1 yıl
TC erkeğine para harcatacaksın var ya, el üstünde tutarlar kadını shshs nasıl bir psikoloji. Antalya’ya gelen Ruslar bunları yoluyor, onlar bayılıyor mesela 😅
- 1 yıl
valla ya hepsi de selülitli biliyo musun
Zaten onlarla muhatap olamadıklarından çoğu onların meraklısı xcxcxx
18 Yorumla- 1 yıl
Yazık ama ya 🥹
- 1 yıl
Yok acımıyorum zaten mesela yani ahshaj
- 1 yıl
Rus kadını da acımamış :D hele reelse bak
- 1 yıl
Öyle bir iş arkadaşım vardı alman kız, Türk ile birlikteydi ama her şeyini anlatıyordu, dalga geçiyorlardı. Tanımadığım adam yüzünden tartışmaya girdim, çok saçma sırf toprağım diye shshsj ama kullandı kullandı bıraktı çocuğu zaten
1 yılAkdenizde birkaç rus görmüşlerdir en fazla qkbsiwjxbbs
11 Yorumla- 1 yıl
ahah 😂
1 yılBunu diyenlern tek bildg yabancı kelime hello my Name İs,,,,,, falan 😄😄
12 Yorumla- 1 yıl
What can i do sometimesss :D oh yeah falan, çok ilginç ya
- 1 yıl
😄😄😄
- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılSıfır kadınla iletişime geçmiştir diyebilirim..
Böyle erkekler sadece atıp tutarlar bea..30 Yorumla
1 yılTürkiye de kızlar gerçekten egolu kendilerini bir şey sanıyorlar burunu bir karış havada görünen köy kılavuz istemez yani ne kadar çok deseler bu bir gerçek
20 Yorumla
1 yılYabanci kızlarla tanışmak çok kolay. Bu doğru. Maalesef bizim kızlar cok kasıntı. Çok yabancı kız ile tanıştım mı diyorsan; evet birçok kız ile tanıştım.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılSelamlar kanks bu soru benlik degil 😆 Finlandiya, almanya ispanya italya gurcistan amerika rusya x5 ve japonyadan kiz arkadas edindigim icin 😅. Benim hakkim var mi 😅
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 319 cevap paylaştı.
1 yıl45 ülkenin kadınları ile muhatap oldum ego sadece bizim kızlarda var kusura bakmayın
40 Yorumla Türkiye de ego lu veya özgüvenli kadın yok deneyecek kadar az hatta çoğunun ego lu dediği kadın ego ne demek onu bile bilmez.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılÖyle şeyler söyleyen erkekler incel çok ciddiye alınası insanlar değiller belki ki muhatap olmamışlar o yüzden bu haldeler.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
1 yıl11 ülkenin kadını ila muhatap oldum ve evet bu tespit doğru.
30 Yorumla
1 yılDoğruya doğru bizim türk kızları daha fazla egolu orası gerçek
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 8,8b cevap paylaştı.
1 yılTc kızlarının yanına yanaşamayan erkolar Avrupalıların peşinde sen önce evdeki baklayı yede ondan sonra Avrupai takil
10 Yorumla
1 yılHellooo şekerim
Erkekler genelde istediğini elde ede bilmediği kıza egolu der
Kediyle et gibi bişey yani
🤣10 Yorumla
1 yılÇok muhattap oldum ve takıyorlar. Asıl tc kızları , tc erkeklerine davrandıkları gibi ya istekleri gibi yabancılardan bekliyorlar mı? Malum pek iyi bir namalrı yok :d
11 Yorumla- 1 yıl
Onlar da var tabii
italya ispanya almanya bir de polonya ve evet tc kızı aşırı egolu tripli her şeyi bedavaya getirmeye çalışıyor
10 Yorumla
1 yılMuhattap oldukları kişiler reddettikleri için öyle diyor olabilirler, çok mütevazı insanlar da yaşıyor bu coğrafyada. 😊
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Suriyeli ve Afgan kadınları dışında kimseyle muhatap olduklarını sanmam.😂
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 4,8b cevap paylaştı.
1 yılBir kadın egolu ise zaten değişmez. Bunun Türkü veya yabancısı fark etmiyor. İnsanın yapısı ile ilgili bir durum.
21 Yorumla- 1 yıl
Güncellemeni okudum. Zaten hep söylüyorum. Tercihim bir Türk kızından yana. Zira kendi ırkımdan birisi olsun istiyorum. ☺️
burada ataerkil büyüyen erkekler yabancı diyarda anaerkil şokuyla kendine gelene kadar bunu sürdürür
20 YorumlaYabancı kadınlar daha samimi ama Türk erkekleri her samimiyeti farklı algılıyor.
20 Yorumla
1 yılBen oldum birkaç ülke ile. İranlılar bizimkiler den daha fazla egolu
10 YorumlaEfenim ben öyle bir şey diyemem çünkü köyden çıkmadım, çıkarsam derim ama yazarım 😂😂
10 Yorumla
1 yılOnlar genelde kimseden yüz alamayınca egolu damgası yapıştırıyorlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇoğunlukla reddedilen erkeklerin çıkarmış oldukları bir durum olduğunu düşünüyorum, ben şahsen öyle değilim kibarca kırmadan reddetsem de ego diyorlar.
10 Yorumla
1 yılMaksimum Rus
O da Antalya’ya gelen turistler vesilesiyle
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Hiç bir şey anlamadım ki sorudan 😅😅
34 Yorumla- 1 yıl
Mesela? :D bazı Türk erkekleri Türk kadını egolu yabancılar öyle değil diyorlar ya, o konuya değindim. Kaç tane ülkenin kadınını biliyorlar ki, yabancılar öyle değil diyorlar
- 1 yıl
Evet, ben egolu alamanları bilirim djdja
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılBenim üç ülkeden arkadaşım oldu konuştuk buluştuk engel falan da atmadılar hayır demediler hiç.
20 Yorumla
1 yılSorsan hepsini Biliyorlar hepsini , sultanahmet’ de bi kafede oturup göz banyosu yapıyorlar ya o ara hepsini öğreniyorlar. Yeter zaten detaya gerek yok.
20 YorumlaMuhattap olmaya gerek yok yurt dışında yapılan kamera şakası veya sokak röportajlarını izlersen dünyalar güzeli kızların 0 egosuz olduğunu görebilirsin
20 Yorumla- Devamını Gör (38)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat