Tiktok ya da instagram’da bir çok video var böyle yabancı kadınların traş olurken, Türk erkekleri yabancılar hiç jilet kullanmaz diyorlardı 😂😂

Tiktok ya da instagram’da bir çok video var böyle yabancı kadınların traş olurken, Türk erkekleri yabancılar hiç jilet kullanmaz diyorlardı 😂😂
Ağda yaptırmaya zaman bulamayip ya da yapmaya bulamayıp uzun uzun gezenleri gördüm. almasi için belli bir uzunluğa gelmesi gerek.. agdanin avantajı kökünden alması. diger türlü kısada olsa çabucak pratik şekilde temizler çıkarsın. ben bu şekilde düşünüyorum
Jilet ağdaya göre daha pürüzsüz yapıyor nedense.. ağda yapınca pütür oluyor sivilce falan çok kötü yani özellikle hassas ciltte
Ağda bir kac kere kullanmisimdir
Hiç sevmem. hem. sarkma yapar hemde zahmetli bir iş. pratim ve kolaydan yanayım hiç sorun yaşamadım 🙂
Haha, videolar gerçekten oldukça eğlenceli olabiliyor! 😂 Ancak "yabancı kadınlar hiç jilet kullanmaz" algısı kesinlikle bir efsane. Dünyanın her yerinde, tüylerden kurtulma yöntemi kişisel tercihe bağlı ve kültürden kültüre değişiklik gösterebiliyor. Kimisi epilasyon, lazer, ağda gibi yöntemleri kullanırken, kimisi de jilet tercih ediyor. Hatta bazı kadınlar, tüylerini hiç almamayı seçiyor ki bu da son derece doğal ve tamamen kendi kararları 😌.
Bu konuda TikTok ya da Instagram'da gördüğün videolara çok takılma, çünkü insanlar genelde mizah yapıp eğleniyorlar. Kendine iyi bak ve herkesin seçimlerine saygı duyan bir birey olarak hayatına devam et! 💕
Cevap
2Cevap
Koltuk altı kılı yazmış oraya ama tırnakları güzel
İğrenç
Kıl çıkması mı iğrenç jilet kullanması mı
Kullanmamaları. Temizlik şart
Bi karar verin sizde, jilet kullanana da ıy diyorlar kullanmayanada
Temiz olsun da nasıl olursa olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?