Ben bazı konulara pek iyimser yaklaşamıyorum nasıl desem mesela aş meşk konusu olunca konuya iyimser yaklaşamıyorum özellikle toxic ilişkilerde anlayış gösteren tarafa pozitif bir yorumda bulunamıyorum (pozitif yorum derken birbirinizi anlayın ilişkinize şans verin devam edin gibi) verdiğim en kolay ve bana göre doğru olan tavsiye ilişkisini bitirmesi oluyor zaten karşı taraf ilişkide sana ve aşkına saygısızlık yapıyorsa sen neye şans vereceksin?
Aslında biraz düşününce yaptığım şeyin negatiflikten çok realistik düşünce olduğunu söyleyebilirim örnek verecek olursam aldatan birine şans vermek düzeltebileceğini sanmak vs bana göre bir hareket değil ya da olumsuz yanları olan bir ilişkide bir şeyleri düzeltebileceğine olan inanca sahip tamam bir denersin iki denersin ama sonuna kadar anlayış gösteremezsin
Polyanna sendromu yaşamak her şey iyimser yaklaşmak özellikle aşk konularında bana göre değil benim sevgilim falan yok evlenip boşanmadım ama çevremden gördüğüm bazı ilişkiler bu konuya yaklaşımımda bana yardımcı oluyor zaten birilerine tavsiye verirken ilişkin olmak zorunda değil gördüklerin duydukların bence yeterli tavsiye vereceksen eğer
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer