Sanal ortam diye birilerine kolayca kötülük yapmak, durup dururken kötü ithamlarda bulunmak ne kadar cüretkarca?

Baya cüretkarsınız ama karma sanala reele bakmaz, saygısızlığınızın bedelini çatır çatır ödeyeceksiniz. Benim ahım hep tutar ve size de fena tutacak, devam böyle 👏🏻 kocaman 30 yaşına gelmiş insanlarsınız, ayıpp. . Başına onu örtüyorsun, sorsan Allah'tan korkum var benim dersin ama Müslümanlık bu değil, bulunduğun ve yaptığın ithamlara da bakar. Üslup, ahlak, edep biraz kızım.. Başındaki örtüye saygın olsun bari.

Sen ise kadınlara rahatça atıp tutan ama bir erkeğe gram sesini çıkaramayan ezik embesil bir erkeksin. Senin adamlığın da bu kadar, senin gibileri çok gördük 👏🏻

Sanal ortam diye birilerine kolayca kötülük yapmak, durup dururken kötü ithamlarda bulunmak ne kadar cüretkarca?

Bu insanların zırladığı günler yakındır 😌

Güncellemeler
1 yıl
#SüperSoruş için mersiiii 😆😘Kapak falan yapmaya çalışılmış bu arada ama bana geçmedi, kapağın tencereme küçük sanki biraz 🧠🤭😌
Güncellemeler
1 yıl
Kaliteden de bahsediyo bir de bunlar 🤣 ya şey dicem ayrıca herkes istediği gibi milletle uğraşıp uğraşıp sonra da karşılığını alınca beni bi sal diyemez :d öyle bi dünya mı var pardon, sen yap et ama bizim susup oturmamızı bekle oldu canımmm. Ve yine ayrıca öbürü seni ortaya atıp kenara çekiliyor olacak iş mi 😂 kadınları birbirine düşüren erkeklere tam olarak ne deniyo?