Yaşadıkların, düşündüklerin ve tecrübe diyerek kişiliğine eklediklerin. Tüm bunlar seni nasıl etkiledi, nereye getirdi?

Kimsin şu an da?
Yaşadıkların, düşündüklerin ve tecrübe diyerek kişiliğine eklediklerin. Tüm bunlar seni nasıl etkiledi, nereye getirdi?

Kimsin şu an da?
Son zamanlarda bir kağıt oldum.
Bir şekilde yok olması için ıslatılan, üzerine kötü şeyler yazılan. Suyun altında şeklini kaybetmekten korkan bir kağıt.
Kendimi güneş vuran bir göl kenarının yanında buluyorum. Kağıt kurusun ve bir kere ıslanan beyazlığının üzerinde yazılı olan tüm her şey silinsin.
En sonunda kağıt tekrar kuru ve eski haline dönüp, varlığını korumaya devam etsin.
O nedenle son zamanlarda dolu olan sayfama yer açma peşindeyim, biraz nefes alabilmek için 😄
Acıya boyanmışsa kağıt, birkaç günde suda bekletirsen yaprağın yeşilini bile çözersin. O yüzden dinlenip, dinginliği yakalamak en pratik çözüm ✨
Kesinlikle çiçekk
⡏⠉⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⡿⣿
⣿⠀⠀⠀⠈⠛⢿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⣿⠿⠛⠉⠁⠀⣿
⣿⣧⡀⠀⠀⠀⠀⠙⠿⠿⠿⠻⠿⠿⠟⠿⠛⠉⠀⠀⠀⠀⠀⣸⣿
⣿⣿⣷⣄⠀⡀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢀⣴⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⠏⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠠⣴⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡟⠀⠀⢰⣹⡆⠀⠀⠀⠀⠀⠀⣭⣷⠀⠀⠀⠸⣿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠈⠉⠀⠀⠤⠄⠀⠀⠀⠉⠁⠀⠀⠀⠀⢿⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⢾⣿⣷⠀⠀⠀⠀⡠⠤⢄⠀⠀⠀⠠⣿⣿⣷⠀⢸⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⡀⠉⠀⠀⠀⠀⠀⢄⠀⢀⠀⠀⠀⠀⠉⠉⠁⠀⠀⣿⣿⣿
⣿⣿⣿⣧⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠈⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢹⣿⣿
⣿⣿⣿⣿⠃⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⢸⣿⣿
Kendimi buldum derken bir dağa çarpıp parçalanmış gibi hissediyorum son zamanlarda. Her sabah kırılmış parçaları toparlıyor, yerine yerleştiriyor, hayatıma devam ediyorum.
Kim oldum?
Büyüdükçe eksilen, arttıkça taşıp dökülen, iki ileri bir geri yürüyen, yaz ortasında üşüyen biri oldum. Üşümeyi hiç sevmezdim oysa.
İyiyim, mutluyum, neşeliyim evet ama kötüyüm de.
İşin garip tarafı; iyi ve kötü olmak arasında da iyi hissetmiyorum. Bir ılık hissiyat olmalıydı.
İtiraz ediyorum hükme!
Üşüyen bedenin değil de kalbin sanki, yoksa bu kadar acıtmazdı canını. Bir hırka da yeterdi ısınmana, kalbimize ayazı getirenler o buzları eritmeyi de başarır inşallah
https://youtu.be/NQ9gwMm2Ugc?si=Ds36JH01_M_8u17d
Çok güzel bir hikayedir. Yazmaya üşendim😅
Bunu biliyorum, katilin umut olduğu tek hikaye sanırım. Bazen güzellikler, iyilikler de ölümün ve kötülüğün kaynağı olabiliyor..
Sudan çıkmış balık oldum, yıllarca gözlemledim. İpleri ellerinde tutan insanlar nasıl tutabiliyor, neler biliyorlar. Mesleğimde yükselmek için çok çalıştım, çabaladım. Şu anda o gözlemlediğim kişilerin konumundayım, hayallerimi yaşıyorum ama bir o kadar gözlemlerim ve gelişimlerimin yetersiz olduğunu öğrendim. Özgüvenimi baştan yaratmaya çalışıyorum, bulutlara ulaşmak isterken kendimi sadece sudan çıkmış bir balık yapabildim..
Gelişim bir süreçtir asla bitmez zaten. Ben oldum diyen sıfırdan başlar çünkü bu hiçbir şey öğrenmediğinin göstergesidir. Bulutlara çıkmaksa hedefin önce kanat yapman gerek. Merdivenle roketle olmaz.
Yalnız son cümlen komik oldu, roket projelerim var teknofest 2. siyiz. Roketle gerçekten olmuyormuş şwmcks
O zaman alırım biraz bilgi, birkaç fikir. Belki bu roket fikrinden esinlenip ufo yaparım
Romanlarında mı yaparsın yoksa mühendis misin 😶
İkisi de ama ufo mühendisliği diye bir şey yok maalesef
Gerçekten mühendis misin değil misin sknxks
Öğrenciyim daha istiyorsan adresi de vereyim mkljnn
lsdnsk ne mühendisliği okuyorsun
Bu soruyu önlemek için adres falan demiştim. Bence daha fazla detay vermesem de olur
Adres dünya çok güzel gerçekten
Cevap
6Cevap
Durgun tevazulu iddiasız ama yine hayalleri olan biri oldum.
Bu iddiaları kaybettiren, gerçekliğe döndüren ne oldu?
Yani çok farklı şeyler ortaya çıkarma konusunda iddialı olmaktan bahsediyorum. Yoksa başarılı olma konusunda iddialı olmayı kastetmiyorum. Örneğin çok başarılı çok sevilen bir müzik ya da bir film yapabilirim. Ancak çok sıradışı, göze ve insanların duygu dünyasına farklı gelen bir şey ortaya koyma gibi bir niyetim ve iddiam yok. Ben gerçekçi olmayı daha çok seviyorum. Müzik müziktir seven sever sevmeyen sevmez örnek olarak.
Artık daha enerjiğim ve çocuksu yanım da ortaya çıktı diyebilirim. Bi de yoruluyorum, ondan dolayı azıcık minnacık yorgun hissediyorumm
En güzelii, yorgunluk normal ya hu hepimizde olur
su geçiren, ateş alan, rüzgara direnen, toprağı örten bir şeye dönüştüm. seyrediyorum.
Sanırım her insanın geçtiği bir dinginlik evresi var.
Şu an ne istediğini bilmeyen biriyim, çok iğrenç bir hiss
Aslında bu güzel bir şey arıyorsun farkındasın ama ne olduğunu bulmuş değilsin. Önceden bu da yoktu
Ama çok yorucu
Bomboş bir kabuk oldum hiçlik bir ben iki
Kimse boş değildir, amacınızı yitirmiş gibi hissedebilirsiniz ama kabustan ibaret değil hiç kimse sadece pes etmeye meyilli olabilirsiniz
Aydınlanmış buddha gibiym
Aksi nalet çekilmez bir adam oldum
küçükken olmaktan çekindiğim insan oldum
Neden çekiniyordunuz, kınadığınız bir kimliğe mi sahipsiniz şu an?
Her zaman kendimim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?