Bence bunlar boş avuntu. Şu an bulunduğum konumda böyle düşünmem çok mantıklı o yüzden hayat beni bir şaşırtsın da aksi ispatlansın. Ben de boşuna değilmiş bunca şey diyim. Ki öyle bir guzellik da olur mu artık yine sanmiyorum.. yine de güzel desteginiz için teşekkürlerimi sunuyorum 🙏🏻 güzel bir kalbiniz var hep böyle umutla kalın ✨
Avuntu mu.. hasta yatağında bir umutla sağlığına kavuşmayı bekleyen insanları düşün.. Senin avuntu dediğin şeyleri bir gün dahi duymak isteyen binlerce insan var.. Bulunduğun konum ne olursa olsun sen inanmadığın müddetçe zaten bir şey olmayacak.. hepimizde güzel kapler var.. Neyi ne için kullanıyoruz önemli olan o.. Umuda inanmayan biri umutla kalın demez zaten.. Sen de herşeyini kaybet ama umudunu asla kaybetme..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Herşeye rağmen mutlu olmaya çalışıyorum.
Sen süper kahramansın
Bak buna çok gülerim 😊😊
Ben de yorumunu ilk gordugumde bu tepkiyi vermiştim 😅
Neden merak ettim?
Her şeye rağmen mutlu olamazsın yeğen
Bu uslüpta keşke yazmasaydım dedim şimdi
Üzülme ben de üzgünüm diye böyle tiye alıp güçlü olmaya çalışan bir zavallıyım.
Kimse zavallı değil sende değilsin
Çok bunaldım iyi bir dönemde değilim uzun zamandır.
Ve bu döngüden çıkamıyorum bu yüzden aciz hissediyorum
Geçmez dediğimiz neler geçti bitmez dediğimiz neler bitti buda geçicek elbette
her şey gibi bu dönemde geçicek çok takılma
Bilmiyorum inşallah teşekkür ediyorum
Rica ederim umutsuzluk yüklü yüreğini kendine yük etme herşeye rağmen mutlu olmayı tercih et
Olmaya çalışıyorum ancak bu çevrede pek mümkün olmuyor kısa sureli oluyor sonrası daha büyük bir yıkım. İşte bugün gibi
Hepsi birer tecrübe işte olgunlaşıyoruz buda bir şey değil mi
Bence bunlar boş avuntu. Şu an bulunduğum konumda böyle düşünmem çok mantıklı o yüzden hayat beni bir şaşırtsın da aksi ispatlansın. Ben de boşuna değilmiş bunca şey diyim. Ki öyle bir guzellik da olur mu artık yine sanmiyorum.. yine de güzel desteginiz için teşekkürlerimi sunuyorum 🙏🏻 güzel bir kalbiniz var hep böyle umutla kalın ✨
Avuntu mu.. hasta yatağında bir umutla sağlığına kavuşmayı bekleyen insanları düşün.. Senin avuntu dediğin şeyleri bir gün dahi duymak isteyen binlerce insan var.. Bulunduğun konum ne olursa olsun sen inanmadığın müddetçe zaten bir şey olmayacak.. hepimizde güzel kapler var.. Neyi ne için kullanıyoruz önemli olan o.. Umuda inanmayan biri umutla kalın demez zaten.. Sen de herşeyini kaybet ama umudunu asla kaybetme..
Haklısın bu kadar karamsar olmam zaten anca kendime zarar. İçimde hala inanan bir yanımı taşıyorum
Kendine bunu yapma.. Sana senden başkası iyi gelmez.. güçlü olmak zorundasın.. Bence öylesin..
Teşekkür ederim...💐🌹
Rica ederim..🙏 çok konuştum kusura bakma..
Estağfurullah 😊 dün uyuyakaldım çok yorgundum bugün cevap yazabildim kusura bakma
Estağfurullah önemli değil
Normal artık Bazı şeyleri aştığımı düşünüyorum gerek olgunluk gerek maddiyat anlamında Vs vs
Oh ne güzel darısı bizim başımıza
Sanada nasip etsin
Sağol
Yorgun, bitkin, halsiz..
Neden peki
sıkılmış hissediyorum
Neden
Elim kırık sadece telefona bakıp yatıyorum ondan
Benim de kafam
O herkes de var ya sarmayla geçse keşke
Sarma yedim bugün geçmedi zuhahaha
Afied. Gelecek sefer zeytinyağlı ye de boğazından iyi geçsin canım çekti çünkü şu an
Haha teşekkür. Çekmesin o kadar güzel bı sarma değildi Thomas
Hatta iyyy o yüzden çekmesin canın
Yalancıı bana da ısmarlıcan banane
Niye ismarliyim anamın oğlu musun birey
V. eled küfür değil bu canım KS sansürlüyo
Ayıb ettin
Bence etmedim s. ctim
Aaaaa açtım ağzımı
Estağfurullah 😂
Estağfirullah canım hiç olur mu
Çocuk senin daha büyümen gerek
Çocukken iyiydik neden büyüyoruz
İğrenç dünyanın pisligiyle yuzlesmej için
Gerçekten yüzleşebilseydik belki de ölümsüz olurduk
He olursun bekle 3-4 yıl içinde olucan
Aynen reis ya bugüne kadar oldu da bugünden sonra ben hayatın pisliğiyle yüzleşip saçıma bir tutam bile beyaz düşmeden ölümsüz olucam
Tamam
Yorgun ve hasta hissediyorum
Neden
Umut her zaman var çabalamaya devam
Diyosun
Hayat gayet güzel mutsuzlara şaşırıyom
Neden
enerjik çok
Neden
öyleyimm
Tamam
Mutsuz, umutsuz, yorgun, tükenmiş, kaygılı.
Neden
Sence yaşadığımız ortama çevreye düzene bak.
Çok haklı 👏
Haklı olmasam keşke.
Keşke
Bende mutsuz.
Neden
Sen neden umutsuzsum
Hayır burada soruları ben sorarım
Esss
Neee
Hic bir sey
Sıkıldım
Neden