Kaç gündür moralim çok bozuk Bir şey yapmak istemiyorum çok yoruluyorum kendime gelemiyorum evet hayatımda zorlandığım şeyler var ama daha öncede var dı şimdi içimde bi sıkıntı var ama hic gitmiyor 6 hisleri kuvvetli birisiyim bi öleceğin günü bilmiyorsun derler hep..
bilmiyorum kötü enerjileri mi çabuk çekiyorum anlamadım gitti. ?
Güncellemeler
1 yıl
Birde en son ki sur olayından sonra tamamen çöktüm
bu gibi durumlarda dinlenebileceğin bir dağ evi ya da buna benzer yerin olmalı ama herkes bu imkana sahip değil. şehirden biraz uzaklaşsan bir kaç hafta fena olmaz sanırım.
Allah uzun ömürler versin ve de sıhhatli. bu tür şeyleri düşünme bunalıma girersin. ne demişler, Hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya yarın ölecekmiş gibi ahirete çalış.
Kimse seni kendinden iyi tanıyamaz. O insanlara gitsen ne olur kendini geliştirememis insandan sana fayda vermez zaten. kisiligini analiz edebilirsem kritik tavsiyeler verebilirim istersen
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
yaş ilerliyor artık ;) beden kaldırmıyor bir yaştan sonra,
Olabilir çok bunaldım
bu gibi durumlarda dinlenebileceğin bir dağ evi ya da buna benzer yerin olmalı ama herkes bu imkana sahip değil. şehirden biraz uzaklaşsan bir kaç hafta fena olmaz sanırım.
Bu ancak rüyamda olur ama keşke gerçek olsa
Bu hayatta vade mi ne zaman dolduracağımı bekliyorum
Allah uzun ömürler versin ve de sıhhatli. bu tür şeyleri düşünme bunalıma girersin. ne demişler, Hiç ölmeyecekmiş gibi dünyaya yarın ölecekmiş gibi ahirete çalış.
tura katılmayı düşündün mü hiç? mesela karadeniz turu gibi. bak buda seni rahatlatır bence
Amin Allah razı olsun saol öyle tabi ama dünyanın gerçekçiliğini gördükçe yaşama sevinci yok oluyor
Çocuğum var gidemem
Keşke tabiki rahatlatır dı
kendinede vakit ayırmalısın, sonrasında keşeke dememek için. eşinizle bu durumu konuşmalısın,
Konuştum ama şu an çocuk biri 1 sınıf biri 4 yaşında 4 yastaki beni birazda bunalıma soktu
Yani umarım bu halim geçer tembo yordu beni okul
Yardımcı olmaya çalıştınız içinde teşekkür ederim
Allah bağişlasın, anladım zor tabikide ;) o yaşlar ilgi alaka isteyecek yaşlar kolay gelsin şimdiden :)
Teşekkür ederim istifa noktasına geldim Allah bana kolaylık versin çok yoruldum 😀
rica ederim iyi akşamlar
Anne olmak çok zor geleli sorumluk sahibi bir insan isen titiz isen
İyi akşamlar saolun
rica ederim
Monotonluktandir. Instagramda gordugun sahte tipler, kotu haberler, guvensiz ortam. Zamanla birikip boyle patliyor bazen
Bilmiyorum olabilir ama ben de kendimi anlamıyorum nasıl bilmem
Seni mutlu edecek bisey yok hayatinda
Aslında var şükürsüzlü olmaz ben olmuyorum
Bazı şeyleri icsellestirmek zaman alıyor
Herşeye içimde alınıyorum niye böyleyim
Bazen bi laf bazen bi bakış
Alıngan bir yapın var demekki kafaya çok takıyorsun olumsuzluklari olumlu kısımlara odaklan
İşte bunu kontrol etmek istiyorum sorun da bu ya Aslında duygularımı kontrol edebilen bir yapıya sahibim ama işte
Çok şey var
Ben sonunda kontrol. etmeyi. basardim ama çok uzun sürdü
Ben de. bunu istiyorum yok psikolog muş yok psikiyatriymiş iyi bir para vermediğin sürece ilgilenmiyorlar Buda yok
Kimse seni kendinden iyi tanıyamaz. O insanlara gitsen ne olur kendini geliştirememis insandan sana fayda vermez zaten. kisiligini analiz edebilirsem kritik tavsiyeler verebilirim istersen
Evet bende bu konuda katılıyorum bu sebeple bugüne kadar hiç gitmedim
Nasıl analiz edebilirsiniz iyi olurdu bana da
Yapabilirsem anlarsın
İstem atım
Tamamdır
Sorun ne