Kişilik & Karakter Umursamaz olmak çok güzel değil mi kafan rahat? Pnarbngl Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor evet hayır bencilce Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Umursamaz olmak çok güzel değil mi kafan rahat? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204b cevap paylaştı. evet güzeldir bence de 1 0 Yorumla
bastien99 Takip Et Guru Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 958 cevap paylaştı. Geceleri uyuyamıyoruz dertten umursamazlik parayla satılsa da gidip alsak be 😀 oyle güzel bişey 1 1 Yorumla Pnarbngl 1 yıl zamanla olan bir şey Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl gerektiğinde güzel bir şey insanı kaostan uzak tutarama kolay bir şey değil herkes yapamazhele sonradan umursamaz asla olunmuyor 0 1 Yorumla Pnarbngl 1 yıl tam üzüldüğünde tekrar bu yorumu yap anlaycaksın beni :) Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl A yok o kadr güzel değil yan komşunun evi yanarken ve kendisinin kalbi tutmuş mutfakta bütün komşular dua edip su taşırken ben oturmuş mantı yiyodum mesela çokta güzel durmuyor disardan jzkanjzzk 1 1 Yorumla Pnarbngl 1 yıl abartma bundan bahssetmedğimi biliyorsun hahahaah Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Evet ama yalnız kalınır sonunda. Sen herkese öyle pp deki gibi tepeden mi bakarsın 😏 0 2 Yorumla Pnarbngl 1 yıl Sende hep gizli kullanıcı olarak mi yorum yapıyorsun Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Soru sahibi ile dost olana dek evet 😆 Yorumla
Reyhan2727 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Alışkanlık haline gelmediği surece 0 1 Yorumla Pnarbngl 1 yıl her şey için değil tabi 🥲 Yorumla
AmedSpor_21 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Ne Mutlu snaa biz oyle değiliz 0 2 Yorumla Pnarbngl 1 yıl kötü bir şey değil ki üzülmemek için hak edene Yorumla AmedSpor_21 1 yıl Hmm o zmn normal bu canım 🥰 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet kesinlikle.. 0 2 Yorumla Pnarbngl 1 yıl devam kimse bizi üzemez :) Yorumla 2golgeadam2 1 yıl Ne kadar dikkat edersen o kadar üzülüyorsun hayatta.. Yorumla
geereksizkullanici Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 98% 1 yıl Ama asla olamıyorum 0 1 Yorumla Pnarbngl 1 yıl kendine gerçekten değer verdiğin zaman umursamaz olacaksın :) Yorumla
_dertortagı1 Takip Et Bilge Yaş: 24 1 yıl Doğru 0 2 Yorumla Pnarbngl 1 yıl en güzeli böyle olmak Yorumla _dertortagı1 1 yıl Kafa rahat Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
evet güzeldir bence de
Geceleri uyuyamıyoruz dertten umursamazlik parayla satılsa da gidip alsak be 😀 oyle güzel bişey
zamanla olan bir şey
gerektiğinde güzel bir şey insanı kaostan uzak tutar
ama kolay bir şey değil herkes yapamaz
hele sonradan umursamaz asla olunmuyor
tam üzüldüğünde tekrar bu yorumu yap anlaycaksın beni :)
A yok o kadr güzel değil yan komşunun evi yanarken ve kendisinin kalbi tutmuş mutfakta bütün komşular dua edip su taşırken ben oturmuş mantı yiyodum mesela çokta güzel durmuyor disardan jzkanjzzk
abartma bundan bahssetmedğimi biliyorsun hahahaah
Evet ama yalnız kalınır sonunda. Sen herkese öyle pp deki gibi tepeden mi bakarsın 😏
Sende hep gizli kullanıcı olarak mi yorum yapıyorsun
Soru sahibi ile dost olana dek evet 😆
Evet en iyisi. Hayat kısa.
Evet en iyisi.
Hiç öyle olamadım galiba daha da olamam
Alışkanlık haline gelmediği surece
her şey için değil tabi 🥲
Ne Mutlu snaa biz oyle değiliz
kötü bir şey değil ki üzülmemek için hak edene
Hmm o zmn normal bu canım 🥰
Evet kesinlikle..
devam kimse bizi üzemez :)
Ne kadar dikkat edersen o kadar üzülüyorsun hayatta..
Çok güzel bir şey tabi kolay kolay yıkılmassın
Kafan rahat olur
Ama asla olamıyorum
kendine gerçekten değer verdiğin zaman umursamaz olacaksın :)
Bu güzellik halis mi 😊
Doğru
en güzeli böyle olmak
Kafa rahat