Çok şükür çok zorlu ve karanlık dönemler yaşamadım. Ev alırken işte bir kredi çektim biraz nakite ihtiyacım olmuştu annem babam sağ olsunlar onlar yardımcı oldu kayınpeder birazcık yardımcı oldu ama sonradan ödedim. Şimdi bir araba aldım işte onun için borçlandım yine aileden kişilere onlar ödemeye çalışıyorum karanlık dönemi olarak benim maddi dönemlerim oldu sadece. Onda da dediğim gibi ailem sağ olsunlar yardımcı oldular.
Bu dönemler için asla kadermiş, hayatmış bunları suçlu görmemek lazım. Velhasıl insanın başına ne geliyorsa kendi düşüncesizliğinden ve öngörüsüzlüğünden geliyor. Yanlış alınan karara bir yenisini daha ekleyince tünelin sonu nereye çıkıyor malum işte. Ha bu noktada ne yapılmalı, benim hala umudum var diyebilmeli. Yoksa insan kafayı yer zaten. Arap saçına dönmemek adına belki de çivi çiviyi söker mantığını benimsemeli. Boşuna demiyorlar korktuğun, çekindiğin şeyin üstüne daha çok gideceksin diye. Aynı zamanda kendine yeni çözüm önerileri üretebilmeli, denemekten de kaçınmamalı insan. Nasıl olsa bir b*ka girdik diyerek korkak davranmamalı. Bir köşeye pısıp hayattan kaçmamalı. Çünkü hayat sizi beklemiyor maalesef. Dünyadaşlarınız da aynı şekilde. Adına zaman dediğimiz periyot her 60 dakikada, 24 saatte bir ileri atlamaya devam ediyor. Geride kalmamaksa bizim elinizde.
Yani hayat devam ediyor ve o akış ister istemez seni içine alıyor yapmam gereken şeyler vardı bu yüzden devam etmeliyim devam ettikçe üzüldüğüm şeyleri unuttum
Inanc ve Sadece Dua... Allah kimseye kaldiramicaği yükü vermez diyerekten elhamdüllilah bu günüme. Yüce Rabbim tüm hasta olana sifa, derdi olana derman, caresiz olana care ve zorda olana kolaylik versin!
Kimi zaman çabalamasan da geçip gidiyor o günler işte.. kimi zaman da ne kadar çıkmak için çırpınıp dursan da bir işe yaramıyor.. bir şeyler olgunlaşmayi bekliyor belkide.. acılar da öyle gibi..
Kendine iyi gelen bir şey illaki bulursun deneyerek anlayabilirsib neyin iyi gelip gelmedigini biz şu anda senin nasil biri oldugunu bilmedigimiz için hiç kimse sana kesin bi kanıt ve ya cevap sunamaz