Kişilik & Karakter Bi şeyleri kırmayı beceren sakar kardeşin var mı? kırmızırujlukızzzz Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Nasıl kirmayi becerdi diye sormayın Bi şeyleri kırmayı beceren sakar kardeşin var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Catutigernos Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. O laptop mı la :D olmaz nasıl becerdiğini sormadan olmaz büyük bir yetenek 🤣 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. yoktur benim 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. kardeşine sakar demek psikolojik suç şiddet lütfen 1 2 Yorumla kırmızırujlukızzzz 1 yıl 🤣ne diyeyim Yorumla Gök-mavi 1 yıl Kardeşim istemeyerek camı kırdı önemli değil canı sağ olsun diyeceksin Yorumla
Ecenazkasarcioglu Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sakar kardese gerek yok ben varken bulasik yikarken hep bir iki bardak kirarim hjkjh 1 0 Yorumla
Selinaorselin Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Kardeş değil, sakar olan benim her şeyi kırıp döküyorum.😹 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Benim kedim beceriyor genelde böyle şeyleri 0 0 Yorumla
Gof34 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Her evde mutlaka vardır 1 0 Yorumla
PaaTRonİÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Ee şey bazen bende sakar olabiliyorum😃 1 0 Yorumla
uygargünn Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 96% 1 yıl eskiden vardı şükür büyüdü de kurtulduk 1 1 Yorumla uygargünn 1 yıl hoş büyüyünce de başka dertler başlıyor Yorumla
BullsKankan Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Oğlum o konuda çok iyidir. 😅 0 1 Yorumla BullsKankan 1 yıl Ahh o dudaklar ne öyle yaa off. Yorumla
1907yusuFB Takip Et Master Yaş: 33 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Neyse ki yok 😀 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
O laptop mı la :D olmaz nasıl becerdiğini sormadan olmaz büyük bir yetenek 🤣
yoktur benim
kardeşine sakar demek psikolojik suç şiddet lütfen
🤣ne diyeyim
Kardeşim istemeyerek camı kırdı önemli değil canı sağ olsun diyeceksin
Sakar kardese gerek yok ben varken bulasik yikarken hep bir iki bardak kirarim hjkjh
Kardeş değil, sakar olan benim her şeyi kırıp döküyorum.😹
Benim kedim beceriyor genelde böyle şeyleri
Her evde mutlaka vardır
Ben yeterim kardeşe gerek yok :D
Ee şey bazen bende sakar olabiliyorum😃
eskiden vardı şükür büyüdü de kurtulduk
hoş büyüyünce de başka dertler başlıyor
Oğlum o konuda çok iyidir. 😅
Ahh o dudaklar ne öyle yaa off.
Yok şükür
Evin en küçüğü olarak hayvanım var
Neyse ki yok 😀