Konu ne olursa olsun rahatça konuşabildiğiniz birileri..

Konu ne olursa olsun rahatça konuşabildiğiniz birileri..
Yok zaten evvelden beri anlatmayi sevmem. Anlatmaya da gerek yokmus bunu anladim. İnsanlarin tek amaci dedikodu, ortaligi karıştırmak sizin derdiniz kimsenin umrunda değil. Dert anlatmak istemiyorum zaten bir süre sonra emin olun kimse dinlemek istemiyor dinleyenin amaci farkli dertte dinlemek istemiyorum gereksiz cunku cok dinledim birini gerek yok kimsenin duygusal çöplüğü olmaya. Bir kere dinlersin baktin ayni dinlemeye gerek yok. İnsanlar doyumsuz sınır koymazsan sabahtan akşama konuşcak insanlar var.
Gerçek anlamda her şeyimi anlatabileceğim bir sırdaşım yok. İnsanlara güvenmek zor olduğu için çoğu şeyi içimde tutmayı tercih ediyorum. Bazı şeyleri paylaşsam bile tamamen açılmak pek kolay olmuyor.
Bazen insanın rahatça her şeyini paylaşabileceği birine ihtiyacı oluyor, değil mi? 🫂 Eğer böyle bir sırdaşın yoksa üzülme, her zaman biriyle daha derin dostluklar kurabilirsin. Benim eşim ve en yakın arkadaşım gerçek sırdaşlarım. Dertleşmek iyi gelir, insanı hafifletir. Ama sırlarını paylaşırken kime güvendiğine dikkat et, tamam mı? 💜 Sadece seni anladığını düşündüğün, yanında rahat hissettiğin insanlarla paylaş! 🌟
Cevap
32Cevap
sırdaşım yok maalesef
Kedim var ona anlatıyorum. Ne konuşuyorsun olum der gibi bakıyor bazen ama idare ediyoruz
Aynadaki kendim…. Ona bile arada güvenmiyorum çok pis sırıtıyor bazen sjsnmssmms
Evet Bir Erkek Var Ama Bir Kadın Sırdaş İstiyorum Ben. Karşı Cinsle ilgili Konularda Net fikir sunacaktır.
Yok da KS den bir tane edinmiş olabilirm. Bilmiyorum henüz
Yok ama olmasini isterdim guvenilir bir sirdaş arkadaş
Hayır hiç yok, olsa bile asla anlatmam bu devirde babaya bile güven yok sjsjns
var ama o da çok dedikoducu
Dedikoducuya sır mı verilir..
o yüzden sırlarım manşet oluyor şaka bir yana da sırdaşım yok işin esprisindeyim :d
Olmamasi daha iyi
bence de ibretimi aldım zaten yeterince iyi geceler esenlikler^^
Yok zaten gerekte yok
Ben kolay kolay sırlarımı anlatmam
Bütün arkadaşlarımı sırdaş olarak kullanırım ama herşeyi farklı anlatırım. Böylece hem bütün sırlarımı öğrenip hemde hiç bir şey bilmezler...
Her şeyimi yargılamadan konuşabileceğim kimse yok
Cok konuşmak iyi değil acık verebilir insan
Var ama herşeyi dalgaya alıyoruz
Sadece kendim var
İç sesim var sayılır mı 🥴
Offf 😖 sırdaşım yok benim o zaman 🥺
Anlatmak istersen dinlerim
Kesinlikle ne sır alır nede veririm
Var her konuda konuşabildiğim insanlar
yani evet sanalda buluyorum
Her şeyi anlattığım kimse yok
Yok...