Mesela size iyiyse herkese mi iyidir? Veya eski sevgilisini aldattıysa sizide mi aldatır gibi..

Mesela size iyiyse herkese mi iyidir? Veya eski sevgilisini aldattıysa sizide mi aldatır gibi..

Çok fazla düz mantıkla ilerleyen + kendini geliştiremeyen birine takılı kalma şansım yok. Geçmişinde inanılmaz kara lekeler yoksa, geçmişi ile ilgilenmiyorum.
Dolayısı ile ben bana olan bakışı ve hayata olan görüşünü önemsiyorum. Zeki biri ise zaten bir çok zararlı davranışı törpülemiş olur kendinde.
İnsan çoğunlukla karşısındaki kişiye göre şekilde alan bir varlık. Herkede karşı aynı olamaz genellikle. Çünkü insan nasıl karşılık görüyorsa kendide ister istemez ona göre hareket ediyor. Herkesin davranışına göre sınırlarımı belirlerim.
Yok. Hepimiz başka şekilde tanışırız her zaman herkesle.. kiminin hikayesinde kötü oluruz kiminkisinde de iyi. Başkasına kötü gelen kötü olan belki bana iyi gelecek. Bilemem.. Ha ama psikopatlık derecesinde değişmeyen huyları alışkanlıklari (adam yaralama vs) varsa o ayrı bir mevzu
Cevap
8Cevap
Bence gösterebilir veya göstermez duruma göre değişir. her insan aynı değil çünkü
İnsanın karakteri kolay kolay değişmez. Bana nasılsa genel tavrı da buna yakındır diye düşünürüm.
Konum ve koşula göre renk değiştirtenleri saymazsak;
Kısmen fikir sahibi olmamıza yardımcı olur
Hayır karakteri böyleydi diye bir şey yoktur, bana olan davranışı benim gösterdiğim davranışlara göredir. Her ilişkinin dinamiği farklı.
Kötü geçmişe sahip biriyle arkadaşlık bile kurmam. 😅
Kişiye göre değişiyor davranışlar
İyilik ve davranış biçimi kişiye göre değişir. Herkese aynı şekilde davranılmaz. O zaman haksızlık olur. İyi birine iyi, kötü birine de onun anladığı dilde davranmak gerekir.
Bir kere aldatan hep yapar
Tabiiiki hayir
Essek bile sahibine göre kişner
ben öyle olduğunu düşünmüyorum
Kişiye göre değişir karakter meselesi
Gösterebilir
Insanin aklina neler geliyor:)))
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?