1 yıl
Moralim bozukken birkaç şey yapmayı tercih ediyorum. Doğada vakit geçirmek, özellikle yürüyüşe çıkmak ya da bir parkta vakit geçirmek bana iyi gelir. Müzik dinlemek, özellikle sakinleştirici veya ilham verici parçalar, ruh halimi dengelemeye yardımcı olur. Ayrıca, kafamı toparlamak için yazı yazmak ya da zihnimi boşaltmaya yönelik nefes egzersizleri yapmak da sıklıkla başvurduğum yöntemler arasında. Moralim bozukken, kendime şefkat göstermek ve olumsuz düşüncelerden biraz uzaklaşmak en iyi çözümlerden biri oluyor.01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Avrupa yakası izliyorum ve oğlum (kuşum) onu alıp seviyordum ona anlatıyordum her şeyi dinliyordu akıllı oğlum benim ama kaybettim maalesef onu, öldü..
Onun yokluğunu gerçekten hissediyorum her anlamda.02 Yorumla
Deniz kenarına gidip oturuyorum. Yanımda hoşuma giden abur cuburlar oluyor. Denizin sesini dinliyor, ufuk çizgisini ve dalgaları izliyorum. İzlerken de uzun uzun her şeyi düşünüyorum ya da kulaklığı takıp derdime derman şarkılar dinlerim ve yürüyüş yaparım. Bazen de derdimle ilgili şeyleri bir kağıda yazarım ve bir daha yapmaman gereken şeyleri not alıp her gün o notu okurum
01 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
101Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 9,8b cevap paylaştı.
u 1 yılKendimi kapatıyorum dışarıya kendimle ilgileniyorum
27 Yorumla- 1 yıl
Genelde evet
- 1 yıl
Millete zarar olmasında 😀
- 1 yıl
Ayy ben kendi cevabıma yorum yapacaktım da karıştı 😂
- 1 yıl
Olsun😀🌸Günaydın
- 1 yıl
Günaydın 💐
1 yılİçinde et olan herhangi bir yemek yemem gerek,
Bol çikolatalı bir tatlı ya da tiramisu yemem gerek,
Cappuccino içmem gerek,
Yürüyüş yapmam gerek,
Arkadaşlarımla muhabbet etmem gerek. 😂😂
Hepsi full
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3,5b cevap paylaştı. Oturup bir şiir yazıyorum. İnsan her halinden bir meyve yetiştirebilmeli
36 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,3b cevap paylaştı.
1 yılKendime bakım yaparım ya da sahile gidip yanlız takılırım sinirimi yemek ya da hamur işi yaparak atarım sakinleşirim
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 936 cevap paylaştı.
1 yılOturup düşnüyom sonra bana yakin hisetim biriyle dertleniyorum genlde tek kis var oda annam
23 Yorumla- 1 yıl
Yani bazen içimize atiyoz derdimizi
Moralim bozukken sevdiğim müzikleri dinlerim, yürüyüşe çıkarım veya bir şeyler yazarım. Bazen de güvendiğim arkadaşlarımla konuşmak iyi gelir.
02 YorumlaSunlari dinlerim ve tavsiye ederim;
Sibel Mirkelam
Ozan Kocer
Selim Gulgoren
Server Uraz
Gaye Aksu
Nalan
Demet Akalin
00 YorumlaKulagımda kulaklık son ses şarkı nereye gittiğimi bilmeden avare avare geziyiyorum
12 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yıluyuyorum ben... :))) hem bedenim hem ruhum dinleniyor ve arınıyor
12 Yorumla- 1 yıl
evet ama uyumak iyi geliyor
Gizli Üye(25-29)1 yılAlmanya’da 5 senedir yaşıyorum en son ne zaman moralim bozuldu hatırlamıyorum 😃 canın sıkılınca arkadaşlarla bilardoya playstation’a ve ya 101’e gideriz. Çok sıkılırsa express trenle İtalya’ya ispanyaya gideriz 😃
14 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl@BADAKKK 23 yaşına kadar hiç bilardo oynamamıştım 2 gösterdiler şimdi iddiasına maç yapılacağı zaman beni çağırıyorlar 😃 geçen gün final turunda kazandık kişi başı 4000€ kazandık.
Cevap sahibi1 yılDediğin gibi yetenek meselesi bu işler
1 yılMorelim hiç bir zaman iyi olmadı ki içiyoruz bu soruya tekel bayi önünden cevap yazıyorum
12 Yorumla
1 yılMüzik dinliyorum bende hüzünlü müzikler ne gelirse artık
14 Yorumla- 1 yıl
Evet seviyorum kendimi üzmeyi de biraz
- 1 yıl
Takıntılı de sen ona
1 yılÖnce duygusal bir müzik açıyorum. Doyunca ağlıyorum. Sonra tam zıttı bir şarkı açıp oynuyorum. Terabi gibi
00 YorumlaKitap okumak veya kaliteli bir tatlı yerim baktım olmuyor bir arkadaşla oturup konuşmak olur
01 Yorumlaağlayarak bilgisayar oyunu oynuyorm sdjfhsad
01 Yorumla
1 yılbende müzik dinlerim ruhuma iy gelen beni onaran
02 Yorumla- 1 yıl
en azindan agladikca acisi geciyor
1 yılUyurum, rahatlatıcı müzikler dinlerim, sürükleyici kitaplar okurum.
07 Yorumla- 1 yıl
Elbette anlatmakla bir çözüm ama bazen anlatsan da geçmeyecek oluyor. Örneğin şu anda düzenin değişmesini ve daha güzel bir dünyada yaşamayı istiyorum ama bu anlatsam da değişmeyecek bir şey o yüzden anlatmanın bir faydası yok.
- 1 yıl
Ülkenin hali açısından.
- 1 yıl
Evet evet. Cidden çok yorucu.
1 yılArabesk dinliyorum hatta şu an tanrıdan dinledim dinliyorum seviyorum nabayim birde yks senem :(
00 Yorumla
1 yılKendime meşgul olacak bişeyler buluyorum yoksa işin sonu iyi olmuyor
04 Yorumla- 1 yıl
Genelde evet
- 1 yıl
O yüzden meşguliyet şart
Kek çırptım çırptım karıştırdım kendimi kekle yarıştırdım aahhhjsjsjs
03 Yorumla
1 yılHcbsy yapmk glmyr içimden bni üzen kişiye sık sık söverek mesaj atıyorum genelde öyle rahatliyorum
02 Yorumla- 1 yıl
Olabilir ama hakediyorsa ypck bsy yok
1 yılStalk yapar iyice moralimi bozar sonrada kafam dağılsın diye dizi izlerim
02 Yorumla- 1 yıl
değilim eskilere bakıyorum
Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Balkona veya Teresa çıkıp müzik dinleyip çay içiyorum
10 YorumlaMüzik dinleyip direksiyona geçiyorum. Acayip rahatlatıyor beni
13 Yorumla
1 yılDaha da bozuyorum, önceki halim daha iyiydi, deyip şükrediyorum.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılKemençe açıp horon ettim mi hiçbişeyim kalmıyor :D
00 Yorumla Eşimi izliyorum yanında değilsem de ya onla mesajlaşırım ya da fotograf, videolarımıza bakarım
00 YorumlaHafif slow bir şarkı kahvemi alıyorum içiyorum veya kulaklığımı takıyorum açıyorum müziği yürüyorum
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 749 cevap paylaştı.
1 yılSigara içiyorum ya da yemek yiyorum ya da kalp kiriyorum
03 Yorumla- 1 yıl
Kırdığın kalpleri sonradan düzeltiyorsan sorun yok tabii.
Ama gene de sen bunu yapma..
Nacizane tavsiye edesim geldi yorumunu okuyunca... - 1 yıl
@Sakaryalim gönül alıyorum da ilk başta yapmamak lazım
- 1 yıl
Bence de...
- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılO an hangi müzik iyi gelecekse onu dinlerim.
00 Yorumla
1 yılBuraya giriyorum kafa dağıtmak için ne güzel ki moralim daha çok bozuluyor 🤣
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 567 cevap paylaştı.
1 yılYürüyüş yaparım çay sigara içerim yani kaldığım yerden gene devam ederim
00 Yorumla Hiçbir şey yapamıyorum ya uyuyorum yaa telefonda boş boş takılıyorum ya da fake hesaptan tanımadığım insanlara derdimi anlatıp fikir aliyor veya teselli buluyorum çünkü dert tanıdık insana anlatılmaz ögrendim
03 Yorumla
1 yılUyuyorum ya da kafamı dağıtacak müzikler dinliyorum.
ama genelde kendimi uykuya veriyorum istmesizce uykum geliyor21 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılAvmlere gidip alışveriş yapıyorum. Çok canım sıkılırsa express trenle geziyorum.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılYanıma 2 litre su alıp içmeye başlıyorum. Aynı zamanda oyun oynuyorum. İyi geliyor.
04 Yorumla
Cevap sahibi1 yılO neden?
Cevap sahibi1 yılSen sesi açıyor musun oyunlarda? Ben sesi açmıyorum. Üstüne küfür ederlerse de sinir ettiğim için seviniyorum. Bir oyun için hakaret etmeye değmez. Ben de sesi tamamen kapatıp oynuyorum.
Gizli Üye(30-35)1 yılTam bu soruyu yazacakken bu bildirimle karşılaşmam 😂
01 YorumlaGenellikle duş aldıktan sonra ağlama seansı yapıyorum.
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİbrahim Tatlıses dinliyorum her türlü türküyü onu dinleyerek sevdim.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,9b cevap paylaştı. Müzik dinlerim ya da oyun oynarim kafam dağılsın diye
00 Yorumla
1 yılMüzik dinliyorum genelde eğer çok bozuksa ağlayarak dindiriyorum …
24 Yorumla- 1 yıl
Ağlamakta bir duygudur aynı gülmek gibi
- 1 yıl
Hayat dümdüz olamaz iniş çıkışlar elbete olucak
Ben uyuyorum sanki uyuyunca her şey geçecekmiş gibi.
21 Yorumla
1 yılKahve, müzik, spor, KS.
00 YorumlaMüzik dinler sevdiğim insanlarla konuşurum daha kötü isem odaya kapanır açarım Müslüm baba 🤣
03 YorumlaOturup sürekli o beni üzen şeyi düşünüyorum çıkış yolu bulmaya çalışıyorum yemek bile yiyemem uzgunken yaşayacak kadar yerim
01 Yorumla
1 yılMoralim bozukken hiç bşi yapasım gelmez, ama mümkün oldukça moral bozucu olaylardan insanlardan uzak dururum
02 Yorumla- 1 yıl
Tabi ki öyle, morali bozuk olan insanın enerjisi iyi olur mu hiç.. habire dibe düşersin
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılBir kadeh bir sigara biraz müzik biraz doga
00 Yorumla Tatlı yiyorum😊 annemi arıyorum bol bol sohbet ediyorum. beni en iyi anlayan ❤️
11 Yorumla
1 yılİnsanlardan uzaklaşıp kendi halimde takılırım birkaç saat
12 Yorumla- 1 yıl
Insanlar her yerde, nasi kacacan ki. Etraf bok gibi insan dolu. Cinayet isleniyor, tuhaf varliklar turuyor. Dun bir cafedeyim, 2 kiz yan masaya oturdular hafif de baktilar biz 2 erkek yan masadayiz. Goz temasini kacirdim hemen. Yanlarina benden kucuk yasca bir eleman geldi, agiz dolusu kufurle konusuyordu, sicil o bicim, haftaya cinayet subedeyim vs diyordu ve kizlar kahkaha atiyordu. Cok sukur ki o kizlara asilmiyorum ve asla da onlarin tercih edecegi bir tip olmayacagim.
1 yılUyurum... Belki geçer diye ama maalesef geçmiyor sonra laisiyorum.
11 Yorumla
1 yılHerkesi sinir eder onların da moralini bozar sonra gider ağlarım sjbwdjebdhs
13 Yorumla- 1 yıl
Aahahaha bu ben
- 1 yıl
sorma ya shbwjsbjs
1 yılKitap okuyup ya da film izleyip ordaki karakterlerin hayatına odaklanıp kendimden kaçıyorum
11 YorumlaŞimdi şöyle benim hep moralim bozuk şükür elhamdülillah yani yatıyorum hep napim
13 YorumlaYouTube'ye imar memed yazıyorum "memleketin ayarlarıyla oynayacağız" başlıklı videoyu açıyorum.
03 YorumlaAğlıyorum, psikolojik şarkılar falan dinliyorum (sub urban gibi) öyle yani
01 YorumlaDenize gidiyorum yaz kış ya da havuza baya iyi geliyor bana
05 YorumlaBeni üzen seyin hakkında duygu ve düşüncelerimi kağıda yazıyorum tavsiye ederim
01 YorumlaNe için üzgün olduğuma bağlı farklı sanatçılardan müzikler dinliyorum
01 YorumlaYalnız kalırım, müzik dinlerim ya da uyumaya çalışırım
01 Yorumla
1 yılSigara içerim şarkı dinlerim gökyüzünü izlerim derin nefes alırım ağlarım
01 Yorumla- Devamını Gör (187)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam