Genelde tek takılmayı tercih ediyorum. Çünkü böyle durumlarda insan çevresinden olan başkalarını da kırabiliyor. Bundan uzak kalmak adına biraz yalnız kalmak bana göre daha iyi olacaktır. Uzun ve sakin yürüyüşler ve kafa dinlemek bana çok daha iyi geliyor böyle durumlarda. Ayrıca dizi ya da film izlemek, kitap okumak ve spor yapmak gayet moralimi düzeltebiliyor.
Sevdiğim şarkıları dinliyorum bol bol, bakım yapıyorum, maskeler falan. Bunlar kendimi iyi hissetmemi sağlıyor. Temizlik, yemek yapmakta çok iyi geliyor, terapi etkisi verdiğini düşünüyorum ya da bedenimi çok yorduğumda düşüncelerimin dağıldığını hissediyorum. Gün sonunda da bir an önce uyumayı düşünüyorum sadece. Bunların dışında çok canım sıkkınsa hiçbir şey yapmıyorum, ki yapasım da çok gelmiyor. Yalnız kalmam gerekiyor, bir süre sonra zaten yine geçiyor bir şekilde.
Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı.
Bana ne iyi geliyorsa ona yöneliyorum. Duş, kahve ve müzik.. en sevdiğim üçlü. Bir şeyler çizip, karalayıp, boyarım.. Bazı zaman annemle dertleşiyorum, bazen arkadaşlarımla buluşuyorum, geziyorum. Bazı zaman ise alışveriş yapıyorum.. moralim bozuk deyip kendimi salmıyorum aksine bir şeyler yapıp o moddan çıkmaya çalışıyorum.
Üsküdar sahile iniyorum kizkulesine karşı oturup kulaklığımı takıp müzik dinliyorum. Denizi uçan martıları izliyorum iyi geliuor. Bazende Mihrimah caminin avlusunda denizi insanları izliyorum.