Detay vermen gerekebilir bu konu ile ilgili. Atıyorum aldatmak gibi büyük bir suçsa direkt hayatından çıkarmalısın çünkü bir insan aldatıyorsa yine aldatır bu değişmez. Ama gider basit sayabileceğimiz bir hata yapmıştır, hatasını fark edebileceği ve düzeltebileceği bir şey. Örneğin seninle ilgilenmek yerine başka bir şeyle ilgilenmiş seni boşlamıştır sende kırılmışsındır. Bu sık sık oluyorsa sıkıntı ama kendisi veya arkadaşları ile vakit geçirmek istemiş olabilir o an. Ne kadar canını sıksa da bu durum affedilebilir bir şey herkes bazen farklı bie şey yapmak arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyebilir. Hoşuna giden aktiviteler yapmak isteyebilir. Bir insanla bir yola başladığınızda her şeyi birlikte yapmak zorunda değilsiniz. İkiniz farklısınız çünkü ne kadar benzer olsanız veya olsaydınız da farklı insanlarsınız. Affedilebilir bir şey.
Çok uzattım benim önerim kendine affedebileceğin ve affedemeyeceğin şeylerin bir kategorize edilmiş listesini yapabilirsin. Böylece kendini daha iyi tanırsın karşıdaki insana yaklaşımında kararsız kalmazsın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBir erkeğe kaç kez şans verileceği, ilişkinin dinamiklerine ve kişinin duygusal ihtiyaçlarına bağlıdır. Eğer birisi hatalar yapıyorsa, bu hataların niteliği önemlidir. Güven, saygı ve iletişim gibi temel unsurlar sürekli ihlal ediliyorsa, bir daha şans vermek mantıklı olmayabilir. Ancak, samimi bir pişmanlık ve gelişme çabası varsa, birkaç kez şans vermek ilişkide büyüme ve iyileşme fırsatı sunabilir. Sonuçta, kişinin kendi sınırlarını ve ihtiyaçlarını belirlemesi en önemli faktördür.
10 Yorumla
1 yıl2 1 bence ilki bilerek yapmamıştır ikincisini bilerek yapmıştır üçüncüye bir kez daha şans verirsin baktım ki vazgeçmiyor hatasından dönmüyor söz verdiği halde tekmeyi koyarsın ihanet başka bir şey ihanet değilse tabi bu söylediklerim geçerli
10 Yorumla
1 yılBence hiçbir insan kendisinden başka bir insana ikinci şansı vermemeli.
431 Yorumla- 1 yıl
Aynen
- 1 yıl
Katılıyorum Pizzacı 😅
- 1 yıl
Biran önce 24 saat geçse de en iyi cevap olarak seçsem seni pizzacı
- 1 yıl
@pizzayiyenananas
Asıl ben tenk yu 😅
https://youtu.be/Fj_lU_tKm3s?si=jfld1OJIbQmefzHw - 1 yıl
Yaaa Sema niye bilmiyorum ama bunu demen çok tatlı geldi bana
- 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee 🤣🤣🤣🤣
Buna bi eyvallah gerek
- 1 yıl
Oy oy oy 😅
EyvAllah bizden
https://youtu.be/pqsr0qdCQrk?si=0HsJBv_nFqlunMhr
😅😅😅😅😅 - 1 yıl
@Kim-Bilir-Belkidee abi bu ne❓😧
İmdat polis
- 1 yıl
Latife gırgır şaka 😅
Dur kaçma polis 😅
Çek patini çek çek 😅
- 1 yıl
- 1 yıl
Laa işten yeni çıktım anca gördüm
- 1 yıl
Teşekkür ederim güzelim o senin tatlılığın adını da bilmiyorum pizzacı diyoz kdkdldldld
- 1 yıl
Olsun ya teşekkür ederim 😊💕
- 1 yıl
❤️❤️
- 1 yıl
Ortalıkda söylememeyi tercih ediyorum adımı 🙈🙈 ama söyleyebilirim sana 😊
- 1 yıl
Aşk kadın mısın sen yaa
- 1 yıl
Aşk adam derler bana da 😅
Adını söyleme abisi 😅 - 1 yıl
Benim bilmem yeterli
- 1 yıl
Soruda herkes görüyor sıkıntı olabilir
- 1 yıl
Nasıl
- 1 yıl
Şahsım adına sıkıntılı. Pizzacı kendi bilir. 😅Mutlu akşamlar diliyorum
- 1 yıl
hadi ordan et boş ver
- 1 yıl
Ben ne yazdımnbu ne yazdı kxkslsös
- 1 yıl
Ben de sizi böyle izledim
- 1 yıl
Pizzacı abisi adını şey etme herkese 😅nickinle kal
- 1 yıl
Yok etmem etmem.
- 1 yıl
Aa yapmışsın. Sözünün eriymişsin be kız 😊
- 1 yıl
Sözünün eri insan candır. Özü sözü bir insan bir başka bu devirde 🌸 herkes öyle böyle şöyle möyle
- 1 yıl
Gece uyku girmedi gözüme unuturum diyee
- 1 yıl
Yeaaaa şapşikkkkkk
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
1 yılAklı olana bi kere yeter be ahsh
30 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı.
u 1 yılhiç şans verme
10 Yorumla
1 yılCinsiyetle alakası yok. Her insana tek şans yeter. Adam olan ilkini iyi kullanır ikinciye ihtiyaç duymaz.
52 Yorumla- 1 yıl
Helalll
- 1 yıl
@birsuskuncicek :) :)
1 yılKesinlikle birden fazla şansa değmez.. Affedilme hakkı sadece bir kez kaybedilir.. Sonrası cehennemin dibi..
50 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
https://youtube.com/shorts/41duFWalo74?si=sefeFs7W34Wayjjlhttps://youtube.com/shorts/yKQKiTzZYGM?si=AU86s-JYOUNINKVFhttps://youtube.com/shorts/qknJVnOUDlQ?si=b3oyTLsJPwHeEO_H
Bir erkeğe ve kadına sadece bir kez şans vermeli ikinci şans pişmanlık getirir!
Herkes ayağını denk alsın dikkat etsin!
Azdan az çoktan çok gider! 😅
Kim kime iş koyuyor! 😅10 Yorumla
1 yılBu işin erkeği kadını yok. Bir erkeğe ya da bir kadına 1 kere şans verilir. Aynı hata tekrarlaniyormu.. pişmanlık duygusu ya da hatasını görerek hatali taraf durumunu duzelttimi diye bakılır. Aynı hata ikinci sefer tekrarlanirsa hadi sana güle güle denilir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 yılErkek şansı hakkeden bir yaratık değildir sevgili kadınlar
25 Yorumla- 1 yıl
Peki şansı hak etmeyen bir yaratık diyebilir miyiz?
- 1 yıl
Aynı şey
- 1 yıl
Ama Bi yaratık yani insan dışı hemde
- 1 yıl
İdrak edemediniz herhalde hanımefendi :)) erkek öyle siz kadınların uğurlarına kendinizi perişan edeceğiniz mutsuzluktan öleceğiniz çok önemseyeceğiniz bir varlık değildir , elbet Birgün siz kadınları aşırı mutsuz eden bir oluşumdur
- 1 yıl
Tabi ki mutsuz eden oldu
Gizli Üye(18-24)1 yılBen 5 kez şans verdim, bırakmaz diyerek hata üstüne hata yaptı, 3 yıllık ilişkimi bugün bitirdim.
13 Yorumla- 1 yıl
Hayırlı olsun inşallah karşına güzel insanlar çıkar canım benim
Cevap sahibi1 yılTeşekkür ederim senin de İnşallah
- 1 yıl
İnşallah güzelim
1 yılYapılan şeye göre değişir, ama şiddet gibi bir olaysa asla bir şans verilmemeli
21 Yorumla- 1 yıl
Benden sana gelene...
Karşılık verir misin lütfen...
Şimdiden teşekkürler 😎👍
Şanstan ziyade karşındaki insanı çözmen lazım eğer ki çözemiyorsan onun niyetini anlayamıyorsan önce anlamaya çalış, ilişki hakkında sorular sor benimle ne gibi planların var vs diye, baktın hala çözülemez birisi ayrıl
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 426 cevap paylaştı.
1 yılgerçekten seviyorsa 2. şans diye bir şey olmaz 1. yi değerlendiremediyse 2. de verilmez
10 Yorumla Her insan sadece bir şansa sahip sonrası sadece uzatmaları oynamak
10 Yorumla
1 yılKimse kusura bakmasın bence soru yanlış, bir kadının mantıksız ve sorumsuz davranışlarına ekrkekler kaç kere şans vermeli diye duzeltirmisiniz lütfen 🤷
123 Yorumla- 1 yıl
Kadın mantıksız ve sorumsuz yaşamak için programlanmış bir canlı , aksini iddia ediyorsan ispatla yoksa otur sana Hatay bilgisi ve biyolojiden sıfır veriyorum 😩
- 1 yıl
Surda yeteri kadar alan olsa teker teker sana sebeplerini yazardım ama anlamayacagina eminim, neden? Çünkü kadınlar işine gelmeyen şeyleri anlamaz 🤮 çocuğum git büyü biraz sonra gel konuşalım ok 🤷
- 1 yıl
Kuyruk acısın mi var nedir derdin cinsiyetinden memnun olmayabilirsin ok ama bunu sağa sola saldırarak değiştiremezsin 🤷 azıcık mantıklı konus lütfen 🤷
- 1 yıl
Verdiğin örnekler doğru olabilir ama konuyla alakalı değil 🤷 şimdi kendi kendini mantık konusunda çürüttün daha ne diyim 🤷 sorumluluk kısmı içinde biraz zorlarsan kendi kendini örnek olarak gösterebilirsin ha gayret sana güveniyorum 👍
- 1 yıl
Tekrar söylüyorum, kadınlar işine gelmeyen şeyleri anlamamak için çok güzel kivirirlar ama bu haklı oldugun anlamına gelmiyor , yukarda yazdıklarımı iyice oku lütfen , canın sıkılmış olabilir ama bunun suçlusu senden başka kimse değil ve kimse kadın okdugun icin senin vicdanını da rahatlatmak zorunda değil, kusura bakma insanlar bazen böyle egri oturup doğru konuşabilir sana düşen saygı göstermek yapamiyorsan tanıdığım bir kaç psikolog var sana onları tavsiye edebilirim🤷
- 1 yıl
Neden kızgınsin? Söylediklerimin doğru olduğunu biliyorsun ve buna verecek mantıklı bir cevabın yok o yüzden 🤷 haksız iken kendini haklı cikarmaya çalışıyorsun mantık sifir🤷 bir hata yaptın tamam ok olur öyle şeyler ama özür dileyip bunun sorumluluğunu almak yerine insanların karakteristik özelliklerine saldirmayi seçtin bu da açık ve net sorumsuzlukdaha ne diyim🤷 lütfen biraz yaşına göre aklı başında mantıklı bir insan gibi davranmaya başlarmisin 👍
- 1 yıl
Yoksa cidden sen egelliycem kusura bakma ders vermek için zamanım ve enerjim yok ok
- 1 yıl
Seni engelliyorum Allah akıl fikir versin cocugum 🤷
Şansı verip vermeme senin elinde. Eğer saygı duymuyorsa ve tekrarlayan davranışlar var ise şans artık verilmemeli. Senin sınırların ve senin iradene engel olmayıp, sana saygı duyan her anlamda nasıl davranması gerektiğini bilen biriyse bundan eminsen şans verilmeli belki de.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 317 cevap paylaştı. Bu şans verilmeli? Şans verdim? Etrafta şans verecek erkek yok cümleleri , üstünlük cümleleridir. Kadını erkeği yok hepimiz insanız ve bazı hatalar affedilmez. Kıymet bilmeyen kaybeder.
10 YorumlaValla sana bir şey diyeyim mi erkek cinsiyeti kadar boş bir varlık yok neden diyorum dersen bütün kötü huylar dünyayı pisleten bir cinsiyet geçen gün çocuk oldu mesela o kadar üzülüyorum ki yani yaratılma sebeplerini merak ediyorum bana birisi açıklayabilir mi bunu
01 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Hatasından ders çıkarana şans verilir. Yalnız alışkanlık haline getirmiş ve sürekli tekrar eden kişide de siz üzülürsünüz. Ben tanımam, durumu kendin değerlendir bence
00 YorumlaNe olursa olsun ne kadar seviyor olsan bile gerçekten hakettiğini hissedip düşünmediğin sürece bazen bir insana birden fazla bir şans verilmemeli maalesef aşk çok güzel olduğu kadar bir o kadar da yakıcı olabiliyor
10 Yorumla
1 yılNeden bu konuda cinsiyet ayrımı yapıyorsunuz arkadaşlar herkes Allahin kulu ve yaptığı hataya göre değişir bitti nokta
10 Yorumla
1 yılAsıl soru bir insana kaç kere şans verilmelidir?
Cevap ; Bir kere
(Cinsiyetçi olmayın )
10 Yorumla
1 yılErkeğe şans verilir mi bilmem de ilgi çekmek için tipten tipe bürünen de siz kadınların birçoğu değil mi?
10 Yorumla
1 yılZaten hayatına almak şans vermek değil midir, 1 şans cepte yani. 2. si de hediye olsun. 3. olmaz ama.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. yani eder tabi ama edip etmemesi senin şans verip vermeyeceğine bağlı
13 Yorumla- 1 yıl
O da güzel bir bakış açısı
- 1 yıl
Evet amca
1 yılEn fazla ikidir. O da, hatasının masumiyeti doğrultusunda... Bilerek kırıyor ya da hata yapıyorsa seni kaybetmeyi göze almıştır zaten.
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 579 cevap paylaştı. 2 iyidir. 1. Sinde şımarabilir hata yapar 2. Sinde ders almalı düzeltmeli. Ama hata aldatma ise affı olmaz.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 651 cevap paylaştı.
1 yılErkek de olsa kadında olsa ikinci bir şans verilmemeli. ilişki sınrasında laşkalaşıyor. biten bitmiştir
00 Yorumla bakiyor neye şans vereceksin bakiyor kime şans vereceksin hangi konuda şans vereceksin genel bir cevab vermek doğru degil
00 YorumlaBence yediği poka göre değişir
Yanımdaki kız arkadaşımın cevabı bir erkeğe 2. Şans verilmez haketmiyor bile batsın kalkmazın diyor 😂😂💅00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 427 cevap paylaştı.
1 yılYani bu yapılan şeye göre değişir. Aldattiysa ve gerçekten çok pismansa affedilebilir ama çapkın bir tipse asla affedilmez...
00 Yorumla Havadan sudan bir mesele ise olur öyle şeyler barış. Ama aldatma, ihanet gibi bir şey ise şans dahi tanıma
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Kadın erkek fark etmez şan 1 defa verilir ikincisi olmaz
10 Yorumla
1 yılihanet söz konusuysa verilmemeli. hata yapmışsa en fazla iki şans verilmeli.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİlk hatasını o dönemki sal*aklığına verip belki geçen sürede değişmiştir derim. Sonra ağzımın payını alıp, bu erkek milleti akıllanmaz diyip söve söve postalarım.
10 Yorumla
1 yılHiç şans verilmemeli hata yapiyosa cezasını çekmesi lazim
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı.
1 yılbir kere yeter
olmuyorsa zorlamayacaksın21 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Kim olursa olsun ikinci şans verilmez
22 Yorumla- 1 yıl
Nie kii
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Verebildiğin kadar ver seviyor ve seviliyorsan
00 Yorumla
1 yılValla ben 50. Şansa kadar şans veriyorum. Ondan sonrasını zaten onlar istemiyor. Benim enayilikkk...
00 Yorumla@tantunisultansülüman ne düşünüyorsunjz bu konu hakkında 😄😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılAyrıldıktan 7 gün sonra dönmeyen erkeğe şans vermem benim yokluğuma 7 günden sonra alışabiliyorsa beni gerçekten sevmiyordur diye düşünür ikinci şansı vermem. Önceden verdim ilk ve son oldu...
00 Yorumla
1 yılNasıl ve neden ayrıldığına göre değişir balım
00 Yorumla
1 yılKimse 2. Bir şansı haketmiyor erkek kadın fark etmez güven vermiyorsa bas tekmeyi gitsin
00 YorumlaYaptığı hataya bağlı ama genel olarak herkesin ikinci şansı hak ettiğini düşünüyorum 🎈
00 YorumlaHiçkimseye 2 kere şans verilmemeli. Bir kere yapan bir daha yapar unutmayın…
00 Yorumla
1 yılİlk hatasnda silip atacaksn bi kere şans verirsen o surekli bunu yaptgna seni pisman edecek
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,1b cevap paylaştı.
1 yılHerkes bir şansı hakeder. Ama bazen hiç etmezler de yine de insanız, şans tanırız.
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 779 cevap paylaştı.
1 yılasla ikinci şans verilmemeli İlk Şansını Kaybedene İkinci Şans Verilmez
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 312 cevap paylaştı.
1 yılİlk hatada silinmeli, ikinci şans insanın kendisine yaptığı en büyük saygısızlıktır.
00 Yorumla Hak ettiği kadar ama bunu belirlemek çok zor... Erkek kadın farketmez üstelik...
00 Yorumla
1 yılSuç cezayı, hata affı hakeder. Önemli olan yapılan hatamıdır, yoksa suç mu bunu belirlemek.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yıl1 kere şans verilmeli düzelmiyorsa şutlamalı şutttttt ve golll😂
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 15,6b cevap paylaştı. İkinci şans cinsiyet farketmeksizin hata yapana verilir ama yanlış yapana asla
00 Yorumla
1 yılevet aldatma dışında şansı hakederiz çünkü biz erkekler de insanız yani erkeklerin de gururu vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılkinci bir şans kazanmak kızım
ilk şansı kaybetmek demektir.
Bize de öyle oldu.
Ben de o zaman öğrendim.
İkinci hayat kızım, ilkinde ihanete uğramak değil, ilkine ihanet etmekmiş.00 Yorumla
1 yılBir kere bir şans verirsen ikinci hatayi kendine hak görür.. o yüzden asla verme..
00 Yorumla
1 yılİnsanoğlu günahından tövbe eder tekrar aynı günahı işler sen düşün
00 YorumlaSeviyorsan eften puften sebeplerse affetmek mantıklı
00 Yorumla
1 yıl2. Şans asla verilmemeli sana neden ayrıldığını tekrar hatırlatur çünkü
00 Yorumla
1 yılHata yapmişsa ikinci şansı asla hak etmezler erkekler tekrar yapar afedersen o yüzden iyi düşün bence
10 Yorumlabence şanslık bi durum yok bi erkek bişeyi bi kere yapıyorsa ilerde yine yapar kimseye 2. şansı verme karşındaki kişi şansını kendi yaratmaya çalışsın yoksa önüne bak derim zaten kaderinde varsa ilerde karşına çıkar
10 Yorumla- Devamını Gör (177)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat