sor çok açık sizi üzdü, kırdı, terketti vs.. her türlü sorun olabilir..
kaç kez şans tanınmalı?
kaç kez şans tanınmalı?
Ayrılma sebebine göre değişir. Eğer beni aldattıysa, yalanlar söylediyse ya da aşılabilecek engelleri bahane ederek ayrıldıysa hiç şans falan vermem. Bunların dışında ikinci bir şans verebilirim ama en fazla o kadar. Çünkü kazalar sadece bir kere olur. İkinci kez olursa o artık kaza değildir ve ben kaza olduğuna inanırsam aptalım demektir.
Terk ediyorsa hiçbir şansı hak etmez. Üzer, kırar ama seviyorsa gönül almaya gelir. Pişmanlık acizlik değildir, harbiden seviyorsa pişman olmayı da bilmeli, özür dilemeyi de bilmeli. Ama terk etmek affedilebilir değil düşünüyorum.
büyük hatalar söz konusuysa 1 kez.
2.sine gerek kalıyorsa bu bir aptallık göstergesidir
1 kere çok zorlarsa 2 şans tanınabilir 3üncü şans verilse 4 5 de gelecektir kesinlikle...
Cevap
18Cevap
ne kadar sevdigime bagli ben cok cok sans verdim oda bana verdi ama sonundaa bitti herseyi asmisdik ve sonra iste bi pic geldi ortaligi karistirdii ve ben kaldim :(
Aynı şeyleri tekrar yapıp hayatının içine etmesi için bir şans daha tanımak zayıflıktır..
Hayatta 2. bir şansı herkes hak eder ama bu asla 3 olmamalıdır. Daha fazlası olursa sürekli tekrarlayacaktır yaptığı hataları.
ya sımdı bu adama br katlandın sevıyordun ıkı katlandın sevıyordun uc dort bes kac kez daha katlanman gerekıyor kusura bakmasın da bıraz olgunluk sart her terk edene prım verılmemelı
Her insana iki şans vermeli aynı hatayı yapmıyorsa.
1 Kez gittiyse gitmiştir abi.
Ama ben yinede affederim
özlemişim çünkü burnumda tutuyor kokusu..
kırdı üzdü terketti daha bunun üzerine şans mı verilir olay bitmiştir yeni bir insan bulucaksın bir ömür boyu kabul edecek;) seni
ikinciyi tanımak gerek derler ama asla ilki gibi olmaz..hep bir şüphe hep kafada soru işaretleri
En fazla ikinci şansı hakeder insan en az ikinci şansı hakettiği gibi
Aslında hiç, bazen 2. şansı vermek daha iyi sonuç verebiliyor. En fazla 2 diyorum.
Canim gibi sevddigimse 2 kez 3 cu sansi vermemm silerim
en fazla 2 o da nasıl ırdığı önemli ağar konuştuysa belkim hiç bir şans verilmez
Üzdü kırdı için 2 çok zorlarsak 3 daha fazlası olmaz terketmek ise nasıl yarı yolda bırakdı ise tartışılır duruma göre belkş 1 şans verilir
Evet kocanıza 3 sanşı verebilirsiniz cünkü size coook aşık
Merhaba aynadakiyüz,
İki
ilk sanş verlmeli ama 2. şanssta yazık olur sana.
1 kez daha hak tanınmalı 2.yi vermemeli
sanırım 6 veya 7 kez verdim...rekor bende...
Taş çatlasın bir kez. Sonrası kabak tadı.
allahın hakkı üçtür 3 kez ver sen
sevysan bu şans vermeler hç bitmez :)
1 tane bile vermem
ben 1 kere ..
3 kez ver
:)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar