hatasız bir insanın yeryüzünde olmadığını göz önünde bulundurarak,

Hoşlandığımız bir kişiye kaç tane şans tanırsınız?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer hatasız bir insanın yeryüzünde olmadığını göz önünde bulundurarak,

Hoşlandığımız bir kişiye kaç tane şans tanırsınız?
Hiç. Hata yapanı hayatımda barındırmıyorum. Zamanında birisi hata yapmıştı. Onu affettim. Ama benim yaptığım bir hatada ne olduğunu hatırlamayacak kadar ufak bir hataydı. Beni affetmedi. Sonra onu benim kadar seven birisini bulamadığı için kul köle oldu bana. Ama ne fayda zamanında bilinmeyen değerin daha sonrasında ne anlamı kalır ki? 4 sene peşimden koştu. Hiç abartmıyorum. En son yazdığında da sevgilim vardı. Yazmamasını, mutlu olduğumu söylediğim için bana intihar edeceğini söyleyip bana beddua etti. Umurumda dahi olmadı. İnsanların değerini yanınızdayken bilin onları kaybettiğinizde değil.
Allah'ın hakkı 3 tür bacım..
Söz konusu ihanetse başka şansa gerek yok şüphesiz ki tekrar yapar.
Ben kişisine göre 2 şans veririm.
Yaptığı hataların büyüklüğüne göre değişir aldatma için 0 şans degerlerime küfür ederse 0 şans yalan söyleme 1 şans bi daha yalan söylerse yalanın büyüklüğüne göre belki bi daha veririm xjzkks ufak tefek tartışmalardan kaynaklı da sonsuz şans aklıma gelenleri yazdım sadece
Şans konusu öyle ince bir çizgi ki; bazen kalp istemese de mantık "yeter artık" diyor. Ama aşk dediğin biliyorsun; mantığın burnundan bantırıldığı bir macera! 😌 Bence bu, karşı tarafın ne kadar çabaladığıyla doğru orantılı. Eğer hatasını görüp düzeltmeye çalışıyorsa bir değil bin şans bile verebilirsin. Ama sürekli aynı döngüye giriyorsa bir yerde "dur" demek gerek.
Senin gibi güzel enerji yayan biri, doğru şansı verip gerçek aşkı bulacaktır bence. Yeni yıl yaklaşırken, umutlarımız taze, kim bilir 2025 aşk dolu bir yıl olabilir mi? ✨🌹
Cevap
60Cevap
2. Şans verilmemeli bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Hatalı birine 2. Şansı vermek kendimize yapacağımız en büyük yanlış olur.
Zaten onunla beraber olarak bir şans vermiş oluyorsun. İkinci şansa gerek yok.
Ben hatasına göre değerlendiririm ama en fazla bir şans daha veririm o kadar.. çok şans verince insan değer bilmiyor maalesef
Bu duruma göre değişir bir insan örneğin yeni yemek yapıyorsa 10 kere bile yapamayabilir sürekli şans verebiliriz ama bir insan sadakatsizse ikinci şansı vermek pek doğru değil
hatadan anladığımız şey ne? ya da bize göre hata olan bir şey karşı tarafa göre normal bir şey mi? işte aslında bakış açıları önemli olan eğer bakış açısı farklı ise normal le anormal yer değiştirir
Sevgi artıkça hataları görmeme durumu da artıyor. Sevmiyorsa tek hatada siler. Seviyorsa tahammülü daha fazladır ve bir çok hatayı görmez gözler.
hatasız bir kul olmadığı doğrudur ama bunun arkasına sığınıp iğrençlikler yapmakta rezilliktir bence 3 iyi
üçüncüde silin gitsin. bir laf vardır ilk yapılan yanlış kaza, ikincisi hata üçüncüsü ise tercihtir diye
Şans bir kere verilmeli aksi takdirde bu kullanılır bir kere affedilen sürekli yapmaya meyleder. Yapar demiyorum ama meyleder. Bu riski almaya değmez.
İhanet, aldatmak dışında belki birden fazla şans verilebilir. Yine de 2'den fazla şans verilmemeli. Sonra pişmanlığı daha ağır oluyor.
İkinci şansı tanırım. İki kere aynı yanlışı yapanla ilerlemem
Şansı o istiyorsa vermeli bence kıymet bilinmesi için
Kendine çeki düzen vermeye çabalıyorsa çok kere verilebilir
Adam olana 1 yeter de artar bile. kimseye ikinci şansı vermeye gerek yok.
Sanal alemdem ise bir defa. Gerçek hayattan ise üç defa yı geçme.
Şansı nasıl verdiğine bağlı , iyice surunmeden verirsen işe yaramaz
Sadece 1 tane, aklı varsa iyi değerlendirir, yoksa keyfi bilir.
Hatasına göre değişiyor aldatma yalan söyleme falan yoksa ikinci şansı hak ediyorlar
Yapılan hataya bağlı. Belki bir şans veririm belki hiç vermem.
benim verdiğim şanslarla arş merdiven yaparsın
2-3 olmali ona göre kısa sürede teke indirmelidir
Ben sevdigim aldatmadıgı surece güven verdigi sürece hep sans tanırım
Yapılan hataya bağlı olarak hareket etmek gerekiyor.
Aldatılmak son şansı oldu. Ondan sonra onun boynuzlarini kendi ellerimle taktim ona.
Bir kişiye şans verilir şansa nasıl baktığına bağlı
Aldatma gibi bir şey olmuşsa o an komple bitirilmeli. Küçük şeyler için bir iki defa şans tanınabilir karşıya.
Sanş vermem hiç, olursa olur olmazsa yoluma bakarım.
Vallahi kıymetimi bildi bildi yoksa yedek kulübeye geçer
Şans vermek...
Bu doğru bir ifade değil
1 şanstan fazlası zararlı
1 şans yeterli. 2. si olmamalı
Ne kadar hak ediyorsa...
Max 2 kere veririm 3. Şansı kaybeder
Değeceği kadar
1 şansı herkes hakeder diye düşünüyorum
herkesin tek şansı var hayatımda
Tek şansın bile çok olduğu insanlar var.
2 kere yeterli
Şans verilmemeli.
1 kere şans verilmeli
İhanete sıfır tolerans, konuya göre 2 olabilir..
27277626299 tane fazla olmamali
İkinci şanş verilmeli üç olmaz
Hak edişine göre 1, fazlası herkese zarar
Bir kere yeter herkes şansını iyi değerlendirsin
Aynı suç mu değil mi ona bakılmalı
Ben duruma göre 2 sans veririm
Konuya göre değişir mesela ihanete sıfır.
Hiç şans verilmemeli bence
Bi kere yeter fazlası arsızlık olur
1.5 şans verilir max
İnsandır hata yapabiliriz 2 iyi bence
Bir yeterli
bir çekip bir bırakarak neye uğradığını şaşırtıyor
iki yeterli
Binlerce haha
Tekk
1 kere maks
İki verilebilir
Bir şans.