Cinsiyetimden mutsuzum?

Öncelikle merhabalar. Ufak bir içimi boşaltma şöleni olacak bu başlık. Anlayacağınız üzere ben bir kadınım. Fakat kendimi bildim bileli kadın olmaktan nefret ettim. Sanki kadın doğasında zarafet, masumiyet, zayıflık varmış gibi bir algı var fakat ben zayıf veya güçsüz olmayı sevmiyorum. Sakin olmayı sevmiyorum. Cinsel hayatım olmasını ve bunu rahatlıkla belirtebilmeyi isterdim tıpkı erkekler gibi. Güzelliğimle değil zekamla vârolmak istiyorum. Bir erkekle yüz yüze gelince beni bir cinsel obje olarak değil karşısında cidden bir insan varmış gibi görmesini istiyorum. Ciddiye alınmak istiyorum. Tıp alanıyla alakalı çok ileri düzey hayallerim var ama sanki kadın olmam bilim insanlığına bile bir engel gibi hissettiriyor. Konu sadece bu da değil. Direkt cinsiyetimden mutsuzum. Her gün erkek olmak istediğimi istemsizce zihnine tekrarlayıp duruyorum ama hiçbir şey yapamıyor oluşum bana kendimi çok depresif hissettiriyor. Bilmiyorum belki de sosyal medyada kadınları aşırı küçük düşüren ve algı yaratan bir erkek kitlesi olduğu için bu kadar mutsuzumdur. Tam olarak neyden kaynaklı bilmiyorum. Gerçekten cinsiyetimden mi mutsuzum yoksa cinsiyetimle ilgili algılardan mı bilmiyorum. Tek bildiğim erkek olmak istediğim. Ne yapacağımı bilmiyorum bunu sadece ben mi yaşıyorum?

Cinsiyetimden mutsuzum?