AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Yapacak bir şey yok kız olmak zor ama kolaylıkları var mutlu bir evlilik seni memnun edecektir
Ben zaten kadın olmaktan mutluyum ama ikinci sınıf olmaktan mutlu değilim keşke dünya adaletli bir yer olsa ikinci sınıf olarak görülmesem
Kimsenin ne dediği ne yaptığı önemli değil böyle düşünerek kendini yıpratmamalısın
Ben zaten insanların düşüncesini önemsemem ama mesela kampçılık kulübündeyim gezilere gidemiyorum kalmalı kamp var erkek olsaydım gitcektim festlere de gidemiyorum akşam dışarı da çıkamıyorum elbise etek de giyemiyorum
Bu senin ailenle ilgili anladığım kadarıyla öyle mi?
Hem aile hem toplum
Toplumun ne dediği önemsiz ama ailen karışıyor ise bir şey diyemem sonuçta onlar senin iyiliğini istiyor diye düşünüyorum mesela benim eski sevgilim evde böyle dışarıda giyemediği şeyleri giyip kendini bana gösterirdi işte benden fikir alırdı vs o da kapalıydı ama ben çok mini crop giydiğini gördüm ama kendince yapıyordu o içindeki istediğini gideriyordu diyebilirim.
Evin içinde giyerek mi gideriyodu giyememe hevesini
Evet ayna karşısında kendine bakıyordu bana gösterirdi falan ben alıyodum çoğu istediği kıyafeti evde kimse yokken öyle gezerdi tabi diğer zamanlarda sadece odasında veya banyoda falan
Hayret şaşırdım benim gibi olanda varmış meğer kaç yaşındaydı kız arkadaşın
26 yaşındaydı evet var tabiki kızlar bunu normalde de yapıyor diye biliyorum yani evde böyle kıyafet deneme falan açık olan kızlara özel bir durum değil kapalı kızlar da yapıyor
Yok artık 26 yaşında ve hala istediği kıyafeti giyemiyor mu dışarıda
Evet ama sadece açık giyemiyor çünkü ailesi muhafazakar. Sen 26 yaşına gelsen kapalı olduğun halde açık kıyafetler giyebilir misin.
Evet 26 yaşında giyerim tabi onaylamayacaklar ama ben yinede giyicem laf dinlemiyor diyip canları sıkılcak ama engel olamazlar şimdi yapsam engel olabilirler paramı alırlar dışarı çıkmama izin vermezler telefonumu alırlar ama 4 yıl sonra üniversiteden mezun oluyorum çalışıcam iş bulup büyümüş olucam param olacak o zaman çok biseyler yapmamazlar yani kıyafet konusunda tabi
Pardon kız kapalıymış ben açık sandım
Herkes senin gibi yapamıyor işte 😊 bir de yılların vermiş olduğu alışkanlık + olarak inancı baskın geliyor mesela. Sende evde deniyor musun böyle canının istediği bazı tarzları?
Evet açık olsa bir şekilde giyer tabiki o da kapalı olduğu için zaten kıyafetleri yok o şekilde
Bende şu an giyemiyorum ama biraz daha büyüyünce giyerim illaki evet deniyorum
En çok hoşuna giden hangi kıyafet bunu giyip çıksam dediğin
Diz üstü elbise şort crop vs
Diz üstü elbiseler benimde hoşuma gidiyor bacakları güzel olan kızlarda özellikle çok hoş duruyor crop şort içinde güzel bir vücut gerek
Ne anlamda gidiyor mesela cinsel istek mi uyandırıyor yoksa hoş bir kombin mi oluyor rahat olabilirsin seni yargılamam
Cinsel olarak beni tahrik edebiliyor elbiseyi giyenin vücudunu merak ediyorum
Dizin 2 3 cm üstü istek uyandırıyor mu
Evet bende uyandırabilir. içine ne tarz iç çamaşırı giydiğini düşünüyorum
Peki kız kardeşine ya da çocuğuna diz üstü elbise giyinmesine izin verir miydin
Ben zorlamam karışmam kız çocuğu annesi ile arasında olur büyük ihtimal çünkü böyle baskı kurdukça daha çok isteyecektir.
Evet ama öyle giyinmesi seni rahatsız eder mi
Çocuğum olmadığı için o hissi anlamıyorum. Ama ona güveniyorsam sorun olmaz
Anladım bu arada erkekler neden cinselliğe bu kadar düşkün anlamıyorum
Çünkü bizim hormonlarımız böyle genetik yani testesteron seviyemiz yükseliyor belli dönemlerde çabuk azgınlaşıyoruz ve tepki veriyoruz
Ne oluyor tam olarak nasıl bir şey
Görmek dokunmak yakınlaşmak cinsel isteğimizi artırıyor sonra cinsel organımız sertleşmeye başlıyor sonra bazen zor durumda kalabiliyoruz düşünsene her isteğin geldiğinde pantolonun kabarıyor
Ya benim bir erkek arkadaşım var abaza değil aslında ama bana sürekli öpmek koklamak istediğini söylüyor doymuyorum sana vs diyor sorna benim tedirgin olduğumu anlayınca bu halin beni mutlu ediyor diyo sence bana cinsel şeyler hissediyor olabilir mi
Evet kesinlikle hissediyordur öyle öpüp koklamak istiyorsa seni hayal ediyordur cinsel olarak
Kesin mi emin misin yüzde yüz öyledir diyebilir miyiz
O kadar yakınlaşma yapıyor ise cinsel olarakta bir isteği mutlaka vardır mesela öptüğü zaman cinsel organında bir kabarma oluyor mu fark ettin mi
Hayır biz birbirimizi hiç görmedik instagramdan konuşuyoruz flört ediyoruz
Yani flört aşamasında böyle ise yan yana gelseniz nasıl olur kim bilir hiç düşündünüz mü buluşmayı?
Uyudun herhalde 😊 iyi geceler
Evet ama farklı şehirdeyiz nasıl yani yan yana gelince ne olur
Nerede buluştuğunuza bağlı mesela sana yakınlaşmak isteyebilir fırsat bulursa baksana öpmek koklamak bunlar zaten cinsel ilişkinin başlangıç aşamalarında yapılan şeyler öyle yaparsa yanında olsa dokunmak ister okşamak ister seni
Özelden konuşalım mı uzunda biraz
Olur
Mesaj attım
tamam 👍🏻
Kaç yaşındasın ve bunu sadece bazı zamanlar mı düşünüyorsun Yoksa sürekli aklından bu konu yani erkek olmak cinsiyet değiştirmek gibi bir şeyler
Anladığım kadarıyla sen erkek olmak istemiyorsun peki tam olarak Sorun nedir yardımcı olmak için söylüyorum
Teşekkür ederim sonunda biri beni anladı hayır erkek olmak istemiyorum kendimi kadın olarak hissediyorum kadın olmak istiyorum ama toplumda kadınlar dışlanıyor işte kadın dışarıda çalışamaz çocuğuyla ilgilenmeli yemek yapmalı kısa giyinmemeli gece dışarı çıkamaz o kadın çünkü vs gibi bu durum canımı çok sıkıyor keşke kadın olmasam diyorum sırf yaratılış doğuştan gelen bisey yüzünden böyle görülmek canımı sıkıyor
Evet maalesef dediğiniz doğru Fakat bu bizim elimizde hep bir kızım olsun istedim Onunla her şeyi yapacağım onu çok güzel yetiştireceğime inanıyorum Senin kızdığın nokta kadın olarak dışlanmak yani Kadınlara değer verilmemesi dediğim gibi bu bizim elimizde Ben yarın öbür gün evlendiğimde kızım olursa veya oğlum olursa oğluma kızlara saygı duymayı öğrettiğim zaman ya da kızıma istediği her şeyi rahat rahat yapabilmeyi Özgür olmasını öğretebildiğim zaman Önümüzdeki nesilleri kurtarabiliriz
Bende aynen o şekil düşünüyorum çocuğum olursa çok rahat olucam anlayışlı olucam
Nasil mutlu olacaksan oyle ol🤗
Erkek olmak istemiyorum
Neden memnun değilsin. Ne yaşadın
Kendimi kadın olarak hissediyorum kadın olmak istiyorum ama cinsiyetim yüzünden ikinci sınıf olarak görülüyorun bir erkek benden daha üstün Buda benim moralimi bozuyor
tak bi tane gez işte
Terbiyeli ol biraz gerçi bu sitede abaza olmayan mı var tıpkı senin gibi ayrıca cinsiyetimi değiştirmek istemiyorum
atarlı penguen sakin ol. bunu ciddiye mi aldın gerçekten sen? :))
O zaman nasıl konuşacağını ne söyleyeceğini bil
:) minikk.. ötede atar yap. Hadi eyw.
Profildeki senin resmin mi
Evet.. ?
Kaç yaşındasın
Bari doya doya yaşa ondan sonra ne yaparsan yap
Yani?
allaha söyle değiştirsin 2 dakkada
Değiş
Değişmek istemiyorum
Senin derdin ne MK
Abazan mısın