Soru çok basit aslında ama cevabı zor bence. Her şeye ya saçma ya gereksiz diyorlar. Tam olarak ne istiyorsunuz erkekler?

Soru çok basit aslında ama cevabı zor bence. Her şeye ya saçma ya gereksiz diyorlar. Tam olarak ne istiyorsunuz erkekler?

Genel olarak temiz bir geçmiş ve birlikte olunduğu sürede sadakat bekler. Sadakatten kastım sevdiği kişi tarafından prangaları takılı olduğu için sadık olan değil özgür bırakılan ruhun seçenekleri olduğu halde sevdiği insanda kalmasıdır. Sadakat sanılanın aksine özgür bırakılınca sınanan bir durumdur 😇
"Yaaa evet yaaa Artık kendime erkek demek ten utanır bir hale geldim bu ne yaaa. Ne zaman bitecek bu gereksiz ve saçma istekleri kadınların." Affınıza sığınarak espri, şaka yapayım istedim.
BENCE naçizane fikrim "Erkekler Ne ister" ilk önce ile Elde ki imkanlar dahilin de fazla performans gerektirmeyen, Elde edebileceği ya da sahip olabileceği ihtimallerini yüksek gördüğü, düşündüğü ki. Biz buna gündelik hayat ta "BELEŞ" çilik diyoruz. Ne varsa ister.
İşin için de Cinsellik yok ise Karşınızda duran kişi "Erkek" Kamyonu bir yerde çoktan devirmiş diye düşüne bilirsiniz, ya da dijital Dünya' da hayallerinin mesajını elleri ile yazmıştır.
Kadınların Erkekler den daha zeki, daha akıllı, daha çalışkan, daha dayanıklı... olması hasleti ile Erkeler bu zorlukları KULLANIM GEREKTİREN her şey de kadınlardan daha iyi olmalarından dolayı bu kabiliyet ve becerileri ile aradaki farkları kapattıkları düşünebilir.
Kim demiş onu ya herkes aynı görüşte olmak zorunda değil kadın erkek fark etmez onun yaptığı veya dediği şey sana saçma gelebilir seninde yaptığın ona saçma gelebilir yani bun normal bir şey unutmayın kimseyi mutlu edemezsiniz illaki bir şey bulunur
En basit cevabı vereyim sözümüzden çıkmamanızı istiyoruz. Ama erkek adamın sözünden çıkılmaz. Diğerlerini salla gitsin. Söz dinleyen insan baldan tatlıdır diyelim konuyu da tatlıya bağlayalım...
Cevap
66Cevap
İşin ucunda cinsellik ihtimali yoksa herkes ve her şey erkeklere göre saçma ve gereksizdir. Birine çok itaatkâr ve onunla hemfikir davranıyorlarsa erkekler, işin sonunda cinsellik ihtimali vardır mutlaka.. Erkeklere güvenilmez.. Sadece geçici olarak hemfikir olunur.. Aklı olan kadın erkeklere daima muhalif olmalı..
Abla hakli
selam bu soruyu hangi kafa, hangi duygu, hangi kadın soruyor. bu çok önemli tabi önce. ama ben ortadan dile getireyim, ben eşimden beni anlaması ve istediğinin sorgusuz ya da mazeretsiz yapılmasını, aaaaaa hadi ordan diyeniniz var eminim, başta yazdığım gibi kim soruyor önemli. zor değil her şey bir ömür mutluluk için, sizce geriye ne kaldı, arama düşünmeye de gerek yok. bu erkek kafası burada bide her şey karşılıklı olunca sen bak her o keyfe
O kadar erkek güzelce istediklerini yazmış ama kadınlar iyi bı şey yazmamış. İnsan doğası gereği aslında sevgi ister kadın da erkek de. Eğer sevgi eksikse başka konularda bastirilmaya çalışılır. Kadınlar evlenmeden önce ilişki yaşıyorlar sonra o kişi kötü çıkıyor tum erkekler böyle. Evlenmeden önce yapılan tüm yakınlaşmalar kötüdür.
Erkek sevgi ve huzur ister. İşyerinden bunalmistir, evinde huzur ister. kadin sadakeat şevkat ister ya da internette sosyal medyada gördüğünü ister. Erkek parali olmalı, araba olmalı vb. Erkek de şöyle böyle giyinmeni istiyorum der.
Benim tanidigim kadınlar kendileri söyler kadinlara güven olmaz diye. Ama bence öyle değil erkek de güvensizdir kişisine göre. Sosyal medya internet aktif kullanan insanların maalesef birçoğu güvensizdir.
Kısacası şahsım adına saygı sevgi yalansız olmasını isterdim.
Cinsellik ve o kıza geç ulasabildiyse aşık oluyorlar ama şu var tam ulasmamasi lazım erkeklerin kafalari öyle g. ri ze. kaliliktan değil dogalari nedeni oyleymis o yüzden tam ulasmamali (olay sadece Cinsellik degil) örneğin kardesinden borc istersin küfür edersin doversin ama yine kardeşin. seni terketmez ama arkadaşın bu şeylerde seni yari yolda bırakır diye bu şeylere girmezsin saygı mesafe korumak gerek erkek de öyle ben maldim herseyimi acardim herseyimi paylasirdim bana ulasmasi kolaydi çok guvenirdim baglanirdim saygı duyardim ama gerek yokmuş kendi istekleri bu değil çünkü sozde öyle sadece
Ve tabi bu abazan erkeklerde geçerli değil onlar psikolojik ve hormonel sıkıntılar olan insanlar
Bana göre erkekler netlik ister. Karmaşaya tahammülleri yok. Bir şey ya vardır ya yoktur; belirsizlik onları çileden çıkarır. İlgi görmek, değer verildiğini hissetmek ama aynı zamanda da özgür bırakılmak isterler. Duygusal olarak anlaşılmak isterler ama her detayda boğulmak istemezler. Özetle, sevildiğini hissetmek ama sıkılmamak istiyorlar; net olacaksın ama gereksiz detaylarda kaybolmayacaksın. Tabi hepsi birden mümkünse!
@berkatak tecrübe edindim evet ama kimse canımı yakmadı🙂
Akrep burcu olduğunu düşünüyorum?
@TheHighFive hayır değilim
O halde partnerin akrepti. Bir akrep bu kadar net ve kesin kararlıdır.
Ne istediğini bilmek söylemek ve bunu göstermenin hiç bir önemi yok aslında.
Çünkü hep insanoğlu düşüncelerinin ve istediklerinin aksine göre hareket eder.
Bunun cinsle bir ilgisi yok.
Kadın da yapıyor erkekte.
Hersey o kadar ne görünüyor ki.
Yaşamaya bile gerek yok.
Etrafınıza dikkatli şekilde bakıp görebiliyorsanız kâfi geliyor.
Kadınlar biz erkolara kendilerini tam manası ile anlatmadıkları için, biz erkoları suçluyor bence,
Mesela söylediği şeyle yaptığı şey arasında bir bağ olmadığını gören erko bu duruma tepki olarak boş - gereksiz diyorlar ve yine haklı oldukları halde trip yiyen yine erkolar oluyor. Diye düşünüyorum.
Erkekler kadınlardan hiç bir şey istemiyor. Kadınlar kendilerini dünyanın merkezi olarak görmekten vazgeçsinler kafi. Bunu fark ettiğim günden beri kadınlarla derin ilişkiler kurmuyorum. Çünkü kadın çıkarcı ve faydacı bir varlık. Kadınlar tek başına salt ve masum bir duygu beslemedikleri için, erkeğe odaklılar maalesef. Hiç biri dönüp kendine bakmıyor, çünkü yürek ister insanın kendi karanlığıyla, samimiyetsizliğiyle yüzleşmesi.
Merhaba,
Sadece yürekten sevilmek istiyorum, helal bir aşk istiyorum! 😅
Aşkımın yaptığı saçma da olsa hoşuma gider, destek olurum, hevesini kırmam! 😅
Canım aşkım benim! 😅
Hanımcı abim 😄♥️
Heheeh 😅 kardeşim hanımcı mi oluyor yoksa aşkçıl mı 😅ne bileyim anasını satiym 😅
İnsan sevdiğini destekler diye düşünüyorum doğru ya da yanlış hele ortamda ise her türlü destekler hiç bozmaz 😅
Kötü değil be abi kadın içinde bu kocacı oluyor 😄
EyvAllah kardeşim sağolsun kocacı kadın candır 😅
Ünlü bir düşünür ve filozofa sormuşlar, kadınları nasıl bu kadar iyi tanıyorsunuz diye , bir dakika bile düşünmeden cevap vermiş ; insan diye bir varlık var onu alıyorum ve içinden mantık ile sorumluluğu çıkarıyorum geriye kalan şey kadın oluyor demiş😩 çocuğum şimdi sizin sorunuza dönelim , azıcık mantıklı konusun adamı deli ediyorsunuz sonra ben ne yaptım ki diyip geri çekiyorsunuz var efendim anlamıyorum vs vs vs siz kendinizi bile anlamıyorsunuz, Allah tüm erkeklere sabır versin 😩
Kendilerini mükemmel gösterme çabası. Nasıl ezik insan kendini karşısındaki ezerek yükseltiyor ise, bu da ona benzer. Şu saçma bu saçma bu çocuksu şu şöyle derken kendileri dünyanın en saçma kişiliğine sahiptir. Sevgiler kasıntı pıslıkler
Erkekler eglenmek gülmek yemek yemek uyumak film izlemek birlikte olmak ve seks ister
Erkek trip sevmez naz sevmez sürekli konuşmayı sevmez yönetilmeyi sevmez üzerinde baskının olunmasını sevmez arkadaslarına karısılmasını sevmez sürekli şikayeti sevmez
Evet çok basit, hayatınızda birisi varken başka erkeklerin ilgisinin hoşunuza gitmemesi… işi hemen cinsele bağlamayın, evli kadınların bile başka erkeklerden ilgi beklediğini görüyorum.
Ne istediklerini kendileri de bilmiyor, keyiflerine göre davranıyorlar..
Rica ederim, ne demek. Asıl objektif yaklaşımınız için ben teşekkür ederim :))
Kendi fikrimi söyleyeyim öncelikle beraber eğlenebilen biri beraber vakit geçirmek isteyen yalansız bir şey isterim ne yapılacaksa beraber yapmak üzüleceksek beraber güleceksek beraber gülmek ne yazık ki bu durumda çoğu erkek cinselliği istiyor bence bu en son planda bile olmaması gerekiyor düşüncem bu yönde
Yorumlar bir komik ben size Freud’un sözünü paylaşıyım.
Mutluluk dediğimiz şey kitabının 40 sayfası
Freud’un kuramlarının 50ci fıkrasında diyorki
Yorumlar bir komik ben size Freud’un sözünü paylaşıyım.
Mutluluk dediğimiz şey kitabının 40 sayfası
Freud’un kuramlarının 50ci fıkrasında diyorki
Asla cevaplanamamış ve kadın ruhunu araştırmaya verdiğim otuz yıla rağmen benim de cevabını bulamadığım o büyük soru şudur: “Kadınlar ne ister?”..
Koskoca psikolojinin kurucusu söylemiş bunu ben sana soruyorum şimdi kadınlar ne ister?
Ben ışınlanarak bir yerlere gitmek istiyorum ama ne var ki
araba uçak bisitlet gebi ve yüreyerek gitmek zorundayım.
İste bunları yapamamamın sebebi siz kadınlar.
Kadınlar yüzünden ışınlanarak bir yerlere gidemiyoruz.
bak sennnn
thanks bebek,
Diğer erkekleri bilmem ama ben surekli birlikte takılabileceğim birini isterdim oyun onardim yemek yapardık veya kitap okurduk birlikte parkta oturup çay içerdik
Karşılıklı sevgi ve sadakat haricî gerisi önemsizdir evet
@Shizoo007 sensiz olmaz abi bu soru 😁
Katılıyorum kardeşim 😅
Kral abimde burada 🥰 shizoo sensiz bir kişi eksiğiz koş abi 🤣
Bu sert oldu 😄
Haydi iş sakat yere gidiyor 😁
Abi biz evlilik öncesi karşıyız bu işe nereden çıktı bu muhabbet 😅
Amaç bu değildi ya nereden nereye geldi abi 😅
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı 😅
Yalan red edildi 😁 iftira var bana karşı abi 😄 kimbilir abim haklı geri durmayız fikrimizden 🙂
Öyle olan denk gelsin ne diyelim abi 😄 gerisi bizi ilgilendirmiyorn🙂
Cinsellikten başka bi şey istediklerini düşünmüyorum
güzel kadın ve parası olan kadın candır. Biraz aklı kıt olursa idare edilir, tümden yoksa direkt kaçarım. Akıllı olması en güzeli.
Gerçek bir arkadaşlık ister, samimiyet ve dürüstlük ister. İstemeyenler abidik gubidik işler peşindedir.
Duruma zamana göre değişir ne istediğimiz çok bir şey istediğimizi sanmıyorum siz kızlar abartıyorsunuz 😉
Sadakat ve her anlamda güzellik başka bir şey değil yani Amerika'yı keşfedelim demiyoruz
Seksi güzel , akıllı beni enerjisiyle. mutlu edecek bı kadın birde sağlık gerisini ben hallederim.
Erkekler ne ister alayı cinsellik ister gerisi boş hepsinin aq
Aslında son dönemde insan olarak hangimizin ne istediğimizi bilmiyoruz ki
Evet, beğeni düzeyimiz biraz yukarda. O konuda titiziz
Ne istediğimiz çok belli. Kışkırtıcı giyim tarzı (evin içinde)
İstekli olmanız, ve asla hayır dememeniz.
Böyle olun bakın nasıl sizi mutlu ediyoruz.
Burada bir hatun var @affodies onun gibi giyinin mesela
Evlenene kadar ateşli seksi hatunlar. Sonrasında evlenirken hanımhanımcık kızlar
Sohbet edip tanımak arkadaş olmak wmacindadir
Beni seven sevdiğim ve aşk yasayabildigim biri
Bunlar dışında ne olursa olsun * yapmayan bir dost
Erkek kadın gibi düşünmez. O yüzden saçma bulmamız normal😉
Cinsellik dışında verebileceğiniz bir şey varda sanki, kuduz gibi saldırıp hakaretler yağdırıyorsunuz erkeklere...
Ciddi edepli imanlı bir hanım istiyorum başka bisiyok
çok gereksiz ve saçma şeylerle uğraşıyorsunuz
ne mesela
Kozmetik olabilir
Kendilerinde olmayan şeyleri isterler.😂😂😂😂😂😂
Tek kelime netlik kızlar bizler oje renklerinin tonlarını bilmeliyiz tek renktir bizim için sarı ise sarı turuncu ise turuncu bundan ilerisi yok bizde
Şu anda tam olarak istediğim şey bir kadını baştan ayağa yal** * *ak
İyi de detay vermemişsin bir şey vermemişsin ya gerçekten saçma ve gereksizse hemen suçlamaktan ziyade bir düşün gerçekten saçma ve gereksiz mi diye :)
En iyi olduklarını en azından eksiğin yok denmeyi ister
hmm pohpohlanmak yani
Yani eğer böyle düşünürsen böyle ama aslında eksiğini olduğu gibi söylediğin zaman daha samimi gelirsin ama aşırıya kaçmadan pof poflarsan o zaman hiç sıkıntı yaşamaz
Sevmek, sevdiğin tarafından sevilmek. Anlaşılmak, anlamak.
Bakış açımız kadınlara göre daha sade. Belki bu yüzdendir saçma ve gereksiz dediğimiz şeyler 😉
Ben para ve düzenli ciddi bir ilişki istiyorum o kadar ☺️
Karnımı doyursun çayımı demlesin darlamasın bana yeter
Size layık olmak çok zor
Al işte saçma ve gereksiz bir soru daha...
jksfsfk offf işte tam olarak bunu diyorum her şeye nasıl gereksiz dersiniz
her şey gereksiz ve saçmaysa biz nabalım ya asıl siz saçma sorularla çok üstümüze geliyor sunuz bence sjsjsj
Aklı başında bir kadın istiyorum
Allahtan belasını istiyor bence
Dogru söylüyon
Bu soru çok saçma ve gereksiz.
Yaşamayı erkek haklarına saygılı olmayı.
Dokunularak sevilmek ister. Okadar
Erkekler araba ister Ahahaha😂😂🤣
Libidosu yüksek kadın
Sorun kadınlarda bence
Valla bir bk istediğim yok sakin bir hayat yeter
Sürekli saçmalık peşinde koşan kadar yorulmayız
Keyfinize göre ne gelirse onu isteriz
Elimizin körü layık tam
Prenses olmak istiyorum
Peki kadınlar ne ister?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?