Selamlar... Bana göre bilmiyorlar, sonradan fikirleri değişiyor, başka şekilde hareket ediyorlar. Bir anda anlamsız, düşünceler ortaya koyuyorlar. Belki benim gözlem ettiğim kadarıyla böyledir ama görüşüm böyle. Siz ne düşünüyorsunuz?

Selamlar... Bana göre bilmiyorlar, sonradan fikirleri değişiyor, başka şekilde hareket ediyorlar. Bir anda anlamsız, düşünceler ortaya koyuyorlar. Belki benim gözlem ettiğim kadarıyla böyledir ama görüşüm böyle. Siz ne düşünüyorsunuz?
Maalesef ki böyle genelleme yapılmasını hiç sevmiyorum ve bir de yani ben de bir erkek olarak ve çevremdeki arkadaşlarıma da bakarak genel olarak istediğimiz şey belli oluyor. Tabi olmayan da vardır ama yani dediğim gibi belli oluyor biliyorlar yani. Birisini seviyor ise mesela onunla anlaşıyor ise evlenmeyi düşünür öyle ilişkide sorun olmadığı sürece de bu isteği devam eder
Ve bir de şöyle bir şey de var bizler de yani erkekler de insanlar, bir annenin babanin çocuğuyuz. Dışarıdan maalesef hep güçlü görünmemiz baskilandirildigi için çocukluktan beri çoğu şeyi içimizde saklıyoruz. Tabi böyle olmayan da illaki olur. Sonuçta her insan farklıdır, hiç bir zaman tüm erkekler tüm kızlar tüm gençler tüm yaşlılar vs. gibi şeyler soylenilemez
Yorumun için teşekkür ederim.
Rica ederim efendim😇
Erkekler ne istediğini gayet net bir şekilde halleri ile tavırları ile belli ederler.
Fakat kadınları anlamak ipe un sermek gibidir, geceye güneş açmak gibidir, atmosfere gaz yüklemek gibidir.
Hakikaten kadını anlamak çok zordur. Ama anlayınca hayat çok güzeldir.
Vardır bilenlerde elbette. Denk geldiğiniz, konuştuğunuz erkeklerden yola çıkarak genel çıkarımlar yapmasanız mı :d
Güven bırakmadınız be jdjdjdod
Güvenmiyorsan boş versene sonuçta karşı cinsle muhattap olmak ya da ilişki içerisine girmek gibi bir zorunluluk yok fjfj ben öyle yapıyorum
Elbette, zorunluluk yok. Ben de aynı şekilde, kafa rahat jdjdjdıf
Bilen de var bilmeyen de var. Ne istediğini bilmeyen kimse hayattan zevk alamaz zaten. Çok önemli bu hayatta ne istediğini bilmek ve onu elde etmek için çabalamak.
Rica ederim kuzum. 😘
Cevap
36Cevap
Bence kadınlar ne istediklerini bilmiyorlar. Erkekler ne istediklerini aslında farkında fakat kadınlar ya bunu anlayamıyor ya da işlerine gelmiyor
Tartışılır Musti ya. 😃
Evet, bilmiyorlar. İşlerine o an nasil geliyorsa, ne düşündüklerini kestirmek mümkün değil. Kadınlara zor derler, erkekler daha zor.
Bir de görmesin demiş 😒
Bilmiyorlar kuzu bilmiyorlar. Anca lafta o kendinden eminlikleri.
Şahsen ne istediğimi ve ne istemediğimi gayet iyi biliyorum..
Biliyorlar bence asıl kızlar ne istediklerini tam bilmiyor :D yani aslında net olan olgun olan kişi yaşı ne olursa olsun istediğini bilir. erkeklerin çoğu mesela tipe bakıyor ya da kadın olsun yeter diyor kadınları söylemeye gerek yok zaten yakışıklı olsun uzun boylu olsun parası olsun buna bakarlar yani iki cinsi de anlamak hiç zor değil aslında sadece kendini bilmek lazım burada
bu daha çok gençlikte olan bir şey erkekler geç olgunlaşır birde yani 30’unda bir erkek bile hala çocuksu takılabiliyor anasına nazı geçiyor diye herkese geçirebileceğini sanıp şımarık davranabiliyorlar. yani erkekler diye genelleme yapmamak gerek yine de ama ne istediğini bilen adam olgundur diğerleriyle işim olmaz ryujin hanım
sen kımınle arkadaslık kımınle kankalık yaptıgını bılırsen bunları sorgulamana gerek kalmaz... her erkege kanka her erkege kendınız gıbı ıyı nıyetle bakıyorsunuz.. sonra aglıyorsunuz.
Nerde saglam erkek var hep yalnız.. bır kadın ya kırmıs ya da aska kusturulmus
Ne istedigimiz belli ama bazilarimiz amaca ulasmak icin belli roller yaparlar. o rolleri yapmaktan sıkıldıkları noktalar ya da rolü iyi yapamadiklari anlar vardır. O yuzden tutarsız görünebilmektedirler. O yuzden en güzeli rol yapmayan yani abz. a fediginiz tipleri alıp ehlileştirmektir.
Erkekler ya evlenmek ya eğlenmek ister günümüz kadınlarının da (hepsi değil bi kısmı) evlenilecek kadın gibi kendini gösterip sonradan gerçek yüzü ortaya çıkıyor veya çok iyi evlenilecek biri gibi de olsa fikirler uyuşmuyo evlenip hizmetçilik mi yapcam vs gibi düşünceler yüzünden erkekler de istediğini bulmak için değiştiriyorlar
Benim ki soruyu görmesin kesin yardırır😃 yoo biliyorum ben.
Ne dedin, etiket mi yapayım? 😃
Hayırr😂
🙄😄
Her erkek bir tutulamaz, ne istediğini bilen erkek de vardır bence nett 🦉
Kesssinlikle bilmiyorlar. Bak bu konuda yemin eder içer üstüne Kurana el basarım 😂 asla net değiller asla ama asla ahahah birde bize diyorlar off bu soru tam benlik ahahah
Jfıdjfdı hemen onaylayayım seni de gaza gel daha, evet canım net değiller
Ya ahshha gaza gelirsem tutamaz kimse beni sjsj KS sistemden mesaj alır dururum ahahha
Timamm ben sustum o zaman. 😃
Dur susma yav naptın 😂
Şeyyyy, benim yüzümden olmasın diyeee 😄
Aman nolcak ya sorun etmemmm
Çok tatlısınnn
Sen kadar olamamm 🤭🌸
Cık cık sensin. 😌
34 bedenli küçük memeli küçücük fındık kalçali sıfır basenli incecik bacaklı bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu Yasemin Özilhan tadında garı ariyom ben. Bak biliyormuşum demi ne istediğimi 🤪
Bence erkeklerin vaatleri düşünceleri karşısındaki kadını elde edinceye kadar ondan sonra zaten bana aşık moduna giriyolar ve biz birden fikirleri söyledikleri davranışları değişiyor sanıyoruz ama aslında bizi kendilerine bağladıktan sonra gerçek benliklerini gösteriyolar o yüzden hep bi kaybetme korkusu yaşatacaksın bir erkeğe
Çok doğru
Ne istediğini bilen NET bir insanım. Yanar dönerliğe gerek yok. Adam olup sözünün eri olmak lazım
Her erkek aynı değildir genelleme yapmamak daha doğru olur size cinsler denk gelmiş
Harika yorumlamişsin cano👏🏻Aynen de öyle hislerime tercüman oldun.. muazzam gözlem sahibisin.
Şunu anlayın tüm erkekler aynı göbek bağıyla doğmadık diğerlerinjn ne yaptigi beni ilgilendirmez aaaaaaaaa
Bazı dayaklık insanlar vardır ne istediklerini bilmiyorlar 😃 kadın erkek fark etmiyor
Sinirlenme bea ndjdjdkd
Yoğ ne sinirlenecem 😺 https://www.hizliresim.com/5qzddaz
Ya şu attıkların baya iyi jcıdjfkf
Erkekler her zaman ne istediklerini bilmezler; bilselerdi, elde ettiklerinde bu kadar şaşırmazlardı
Onların akıllıların da tek şey var o da bizim o malum yeriniz maalesef
Biliyolar elbette, ama açlar. Gözleri aç doymuyolar.
Çok ayıp 😝
Bence biliyorlar hepsi kadın ve araba istiyor işte.
Çok net 😀
Sadece erkekler değil kadınlarda da var aslında bu. Bazı insanlar ne istediğini bilmiyor diyelim.
evet kadınları eleştiriyorlar ama bence onları anlamak daha zor
Aşırı saçma bir genelleme. Kişilik meselesi diyelim. Cinsiyet meselesi değil.
Ne istediğimi biliyorum ama ne istediğini bilen bir partner bulamadım
İstediğimi biliyorum su içimdeki huzursuzluk gitsin yeter
Ben onlardan değilim şükür benim istediğim saygı sevilmek kızın güzel oluşu
Erkeklerin istediği belli...
Aslında Kadinalr bilmiyor
erkekler değil bazı erkekler. ben ne istediğimi biliyorum şimdi ben erkek değil miyim?
Ergenler hayır , yaşamış görmüş adam ne istediğini de bilir neyi hedeflediğini de bilir
Erkekler kızlardan daha çok biliyor ne istediklerini
Biliyorlar bir çoğu istediğini elde etmek için rol yapıyor
bence erkekler ne istediklerini biliyorlar ama işlerine o an hangisi gelirse onu tercih ediyorlar
Ben ne istediğimi gayet iyi biliyorum.
Bu arada bazen gözlemlemek yetmez tecrübe edinmek lazım.
Bazıları çok doyumsuz ve tatminsiz
Kötü mü bu
Kadın istiyorlar kadınlarrrda olabilir
Harfi harfine katiliyorum
Biliyor ama dile getiremiyorlar
Biliyorlar ama bayanlar anlamiyorlar
ben gayette biliyorum
tam tersine biliyorlar ama alamıyor çoğu erkek
Bazen evet bilmediğimiz olmuyor
İstediğimiz şey belli
Evet bilmiyoruz uzak durun bizden.
Kadınlardan bir şey beklemiyorum şükür.