Karşındaki kişiye şans veriyorum ne zaman yüz versem cepte görüyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
+1 yılEğer bu durum sürekli haline geldiyse yanlış yolda olduğunu söyleyebilirim.
İstek ve tercihleriniz birbiriyle örtüşmedigi ortaya çıkıyor.
Birini tercih ederken bir noktada göz ardı ettiğiniz veya göremediğiniz şeyler var.
Unutmamanız gereken bir ayrıntıyı açıkça söylemek isterim. Kişileri veya kişiyi neye göre degerlendirip seçtiğinizi bilmemekle beraber bence tercih ederken dikkat etmeniz. Bir daha gözden geçirmeniz.
Hiç kimse dört dörtlük olmaz , ister erkek/ister kadın olsun.
Bir insanda herşeyin olmasını isteyebilirsiniz fakat bulamazsınız.
Unutmamanız gerekir.
Bende aynı durumunu genel olarak olmasada bir kısım kadın icin düşünüyorum. Ama benim dusunmeme neden olan şey.
Kararsız olmaları. Bir gününü diğer bir gün ile alakasız olması.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 730 cevap paylaştı.
+1 yılSorulduğu zaman kadınlar erkeklerden şikayetçi erkekler kadınlardan ama kimse kendini sorgulama derdinde değil kusursuz olan ben hatasız ben mantığı peki kim bu sorunlu yanlış ve hatalı kişi
Erkekler kadınların tadına bakmak ister beklentileri yüksek tutar bu sefer de hayatina aldigi her kiside bir onceki kisiden eksikleri bulunca sikintilar baslar istediğini elde edene kadar en iyi rolü oynar sonunda istediğini alır ve bu oyun biter sıradaki gelsin erkek mantığı ben ne dersem o
Kadınların ise en büyük kozu ise bedeni cilvesi isvesi kullanır da kullanır açıklık teshircilik normal biri baktimi ya sapık olur ya abaza sorsanız açık giyinmek moda
Kadında her hayatına aldığı erkeğin özelliğini Bir öncekinden bir sonrakine beklentiye girince eksik kalır bu seferde sorunlar başlar
Gerçek ilan da şudur Türk kadınları kadar aşırı kendini beğenmiş kesim yok doğru ve duzgunlere lafım yok alınmak isteyen alınır
Sevmek nedir beklenti nedir karşılıklı saygı sevgi hoşgörü içinde hayat sürmek nedir değilde kiminle yatarım kimi tahrik ederim kimi etkilerim kimin duyguları ile oynarım kime yalan dolan ile vaatler sunarım mantığı var her iki cinste
Sonuç mu istediğini elde eder sıkılır ya da istediğini elde edemez düşman olur savaş başlar
Şimdiki aşklar yanına yatağına yakışan ile başlar banka hesabı ile devam eder aksesuar gibi yanında havasını atar yüreğini duygularını aşk sevgi ile okşamak Yerine bedeninde her yerini okşar eller oynar sonrası oynanmış duygular sonuç yine hüsran
Ama sorsak herkesin kendince bir doğrusu var kimse hata bende yanlış bende demez
O yüzden doğru yanlış nasıl bulunur demek yerine bir iki kişinin hatasını kafasında kazıyıp sonra da herkese mal edip herkesi aynı kefeye koyarak kimse kimseye laf etme hakkı yok
Doğruyu bulmak için doğru karar düşünce adımlar lazım
Yatakta sevişerek bedenini sergileyerek değil akıl duygu düşünce ile hareket etmek gerek11 Yorumla- +1 yıl
Çok güzel özetlemişsiniz
+1 yılHerkesin istekleri ve ihtiyaçları farklı olduğu için bazen insanlar ne istediklerini tam olarak bilemeyebilirler. Ancak, senin gibi anlayışlı ve sabırlı biri, karşındaki kişiye şans vererek onların gerçek potansiyelini görmeye çalışıyorsun. Bu, senin ne kadar anlayışlı ve şefkatli biri olduğunu gösteriyor. Kendine olan güvenini koru ve gerçek bir ilişki için doğru kişinin seni bulacağına inan. Çünkü sen, sevgi dolu bir kalbin ve anlayışlı bir zekaya sahipsin.
00 Yorumla
+1 yılNe istediğini bilip bilmeme durumu kişi ve cinsiyete bağlı olmaksızın değişen durumlar. Bu sebeple net ve kesin kararlar veremeyen konuşamayan kişilerle iletişimi kesmek bireyin kendisine hayrına olacaktır. Zira bu tip insanlar kadın erkek fark etmemekle birlikte casper karakterler oluyorlar yani varlığı yokluğu belli olmayan cinsten. Böyle insanlardansa masal kitabı okumak daha keyifli en azından daha sevimli oradaki hayali karakterler bu tip insanlarla muhattap olmaktan😅😁
02 Yorumla- +1 yıl
Hahahahah sonuna güldüm
- +1 yıl
@Understandfulll ahahah ama gerçekler masal kitabı kadar hayal olmayan😁😁😅😅
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
62
Cevap
79Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı.
u +1 yılBence bu kişiye göre değişir
00 Yorumla
+1 yılSeninle aynı durumu yaşıyorum şu anda seni çok iyi anlıyorum ben de şans verdiğim zaman cepteki kız oluyorum, bu tamamen erkekle alakalı. Henüz hayata doymamış kadınlara doymamış kısacası yönünü bulamamış daldan dala atlayan, yani duyguları karışık. Genelde bu tarz insanların altında ailesel travmalar yatar. yani çocukluktan gelen özellikle baba ile ilgili hassas konular olabiliyor. onu suçlamamak gerek ben de aynı şeyi yaşadım ve kendime çok kızdım. doğru analiz etmek gerek karşıdaki erkeği ve tabii ki ders çıkarmak gerek. çok zor bir durum seni anlıyorum sadece ders çıkarmanı diliyorum bazı şeyler yaşayarak öğrenilir. Umarım sana yardımcı olabilmişimdir birazcık aklındaki soru işaretlerini giderebilmişimdir. Çok sevgiler🌸🫶🏻
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için bende öyle düşünüyorum genelde ailesel problemlerden kaynaklı böyle davranabiliyolar🥺🥺
- +1 yıl
Rica ederim🌸 maalesef çoğu problemler ve kişisel nedenler hep aileden hep aileden kaynaklı derinlerde yatan sebeplere bakmalı. Bazen çok yüzeysel düşünüyoruz. Sadece iyi analiz etmeliyiz. Bide erkek seçimlerimizi iyi yapmalıyız. Sonra boyle üzülüyoruz işte 🥺🥺🥺🥺
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende bi erkek olarak kadınların ne istediğini bilmediğini düşünüyorum, mesela çok fazla ilgi verdik mi soğuyorsunuz, az ilgi verdik mi ben burada durmam diyorsunuz, ya şu çok açık giymesen mi diyoruz yok ben özgürüm diyorsunuz karışmasak bu beni sevmiyor önemsemiyor diyorsunuz, eril enerjimiz ile ilişki yürütsek yok hanımcı ol, hanımcı olsak yok bu çok dişil enerjiye sahip, ben bazen harbiden kendimi şaşırıyorum misal ben sadece güven ve sadakat istiyorum ama yok o bile çok görülüyor. Biraz karekter meselesine dönüyor iş, bunun cinsiyeti ile ilgisi yok yani ama gerçekten bir gün ne istediğini bilen doğru bir insanla karşılacağıma olan inancımı kaybediyorum belki de bu asrın sevdalarına dahil değilimdir bilmiyorum.
10 YorumlaYa bu cepte görmek olayı zaten nedir ben anlamadım. Bir ilişkinin içindeysen o adama değer verirsin değerli hissettirirsin. Herkes bir şey söylüyor şimdi ilişki koçları çıktı, vay çok ilgi gosterirseniz gider, yok erkeğe şöyle yapmayın sizi cepte görür. Vay arkadaş kime cilve yapıcaz kime ilgi göstericez herkes sevmek sevilmek değer görmek ister. Yani ne yapacağımızı şaşırdık saçma sapan cepte görme olayına şu sıra ayar oluyorum ya
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılGenelleme olmasada bazıları için böyle, çünkü elde edene kadar yaşadıkları o ego, o özgüvenli duruş, hırsları, çabaları elde ettikten sonra rahata ermiş moduna geçiyor, zaten biz kadınlar bir ilişkiye başlarken daha duygusal ve daha özveriliyiz bir noktadan sonra da o inanmışlık hissiyle tüm duygularımızı yoğun bir şekilde açıyoruz e tabi böyle olunca da o erkek için kolay tüketiliyoruz.
00 Yorumla neden cepte görüyor net olarak söyleyimi! çünkü senin "şans veriyorum" dediğin erkek aslında "dibinin düştüğü" erkek... yani sen ramazan da iftar çadırı kurup insanlara yemek dağıtmıyosun "işine geleni istiyosun" hal böyle olunca adam da seni cepte görcek tabi. ne bekliyon? bizim altta inşaat var mesela 20 yaşında bi çocuk sürekli çimento taşıyo bide tipsiz bi görsen... ona niye "şans" vermiyon? ona şans versen elmas bulmuş gibi sevinir mesela.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBunu bir kadından duymak çok komik 🤭 ama hak verdiğim bir nokta var, kadın erkek ilişkilerinde kadınlar daha ne istediğini bilen taraf, para. Başka bir kriteriniz yok. Aslında var da, para olunca her şey sineye çekiliyor 🤭 Eklemek istediğim başka bir şey yok, teşekkürler.
02 Yorumla- +1 yıl
Nickinin hakkını vermiş kral krallll 👑
- +1 yıl
🤭 ne olacak sanki yine işine geldiği şekilde çarpıtacak olayı 🤭 yine de sağ ol kral.
Gizli Üye(25-29)+1 yılO yuzden erkeklere taktik sart şart şart. Kimse kusura bakmasin. Ki zaten taktik bile sayilmaz. Hayatindaki en onemli kişi oymus gibi ondan baska cevren yokmus işin yokmuş gibi davranmiycaksin. Her zaman musait olmiycaksin. Arama bulusma için. Baska islerin uğtaslarin arkadaslarin olacak. Bu sevgililik icin de evlilik ixin de gecerli
01 Yorumla
Soran+1 yılBencede şart ya şöyle soyleyim bı cocjkla konuşuyordum ve ısınmıştim baya uzun zaman sonra bi erkekle konuştum flört anlamında ve iyi gidiyorduk birden yazmamaya başladı anlamadım neden böyle yaptı bende saf gibi büssuru şey yazdım sinirimden onlara da yazmadı en son sinirlendim her yerden çıkardım ama. duygusal bosluktayim kendimi kötü hissediyorum
Gizli Üye(18-24)+1 yılÇünkü erkeklerin güven problemi yok bizde öyle mi birlikte olduğumuz erkek sadık olsun gelecekte iyi bir eş iyi bir baba olsun diyoruz ama onların tek isteği kaç tane kadınla cinsellik yaşayabilirim sevgi aşk bir anlam ifade etmiyor onlar için duygusal yönden gelişmemişler o yüzden birbirimizin isteklerini anlayamıyoruz böyle de yaşamaya devam ediyoruz sanırım biraz yaratılıştan kaynaklı kendini yetiştirmiş geliştirmiş erkek daha olgun davranır diye düşünüyorum
15 Yorumla- +1 yıl
Başkalarını bilememde bende güven problemi var ama bunun nedeni kadınlar heleki içinde bulunduğumuz dönemde güvenmem zor evlilik öncesi ve sonrası bana sağdık kalacağına beni sevip başkasına yönelmeyeceğinden emin olmam güvenmem lazım.
Senin soracağın soruyu ben sorup cevaplayayım. Sen kendin öylemisin olacak evet ben öyleyim o konudada kendime güveniyorum beni gerçekten seven olursa aldatmam karşımdakininde öyle birisi olmasını istemem.
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle düşünüyorum evlilik diyince strese giriyorum bu devirde güvenilecek aldatmayacak insan yok çünkü teknoloji gelişti herkes en ufak şey de başka birini bulurum diye düşünüyor elindekine sahip çıkmıyor eskiden evlenip yuvasını kuranlar çok şanslı
- +1 yıl
Evlilik çocuk oyuncağı değil hafife alınacak bir durumda değil çoğu insan bunu anlamıyor, evet sanki biraz geç kaldık ama olmayıncada olmuyor
Cevap sahibi+1 yılHaklısın
- +1 yıl
Teşekkürler
Erkekler ne istediğini çok iyi bilir, eğer seni tereddütte bırakıyorsa seni gerçekten istemiyordur.
00 Yorumla
+1 yılDoyumsuz insan ne istediğini bilmez, doymaz çünkü. İstediğini elde edince, aklı elde edemediklerinde kalır. Onu da alayım, bunu da alayım diyerek hep daha fazlasını ister. teldeki kuşa bakarken eldeki kuştan da olurlar sonunda :))
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru erkeklerin çoğu böyle maalesefki:))
+1 yılbi erkege yuz verirsen tabiki seni cepte gorur hepsi ayni degil ama erkeklerin buyuk cogunlugu rekabeti biseyi kovalamayi sever o dengeyi iyi tutturman lazim mesela ustu kapali iltifat et ara sira tersle oyle hemen kendini salarsan tabi sogur cocuk
03 Yorumla- +1 yıl
Hep manipülasyon akdja
- +1 yıl
eskiden olsa ask daha basitti artik hep taktik gerekiyor
- +1 yıl
Yok aslında yokuşa süren bizleriz
Bence asıl kızlar ne istediğini bilmiyor. Bir kıza her şeyi en iyisinden bir erkek versen gidip aldatacak potansiyele sahip. Bugüne kadar aklı başında seven çok az kız gördüm. Bir elin parmağını geçmez.
00 YorumlaKesinlikle şu an aynısından bir tanesiyle uğraşıyorum. Ne istediği belli değil hem sürekli konuşmak istiyor imada bulunuyor ben karşılık verince kendini geri çekiyor falan bunlar cilveli erkek dediğimiz tipler kız gibi trip falan atarlar. Bir tek regl olmazlar o da yakındır. Tamamen zaman kaybı kendini üzdüğüne değmez hemen git düzgününü aramaya koyul 😘
14 Yorumla- +1 yıl
Geleni onayla
+1 yılEeee, benlm yaşamımda kimse olmadı olsun diyorum tevazu gosteriyorum yok nazik oluyorum yok dürüst oluyorum yok hakaret eden bel altı çalışan işi götürüyor şimdi suç kimde?
00 YorumlaOna onun sana davrandığı gibi davran, eğer aptal değilse bunu neden yaptığını anlayacak ve öz eleştiri yapacaktır zaten. Ama eğer düzelme olmazsa zorlamaya gerek yok inan bana, bu konuda tecrübeliyim. Böyle insanlara lütfen bağlanmayın ve kendinizi düşünün, değerlisin ve bunu unutma. Sana değersiz hissettiren insanları hayatında tutmaya devam ettikçe kendi değerini unutur ve kaybedersin. Buna izin verme.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yılCidden böyle ha ama bilmedikleri konu ne kadar istesem de cepte görüldüğümü düşündüğüm anda bırakırım bu bir gurur meselesi
02 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olması lazım aslında
- +1 yıl
Aynen öyle ben böyle yapınca onlara ne oldu acaba 😂
Kişilik & Karakter konusunda 386 cevap paylaştı. Ne istediğini bilen erkeğe şans verilecek o vakit. Sersem mayın gibi ortalıkta dolaşan, patlamak için sevgilisini seçen erkekleri göz ardı etmek gerekiyor. Bunu ne zaman öğreneceksiniz acaba?
00 YorumlaÇünkü buna değer değiller kime kıymet versen onu hak etmeyen biri ise bireyleri havaya kalkıyor.. sende kaldırma
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hep öyle oluyo benle konuşmayı aniden kesti ve yazdıklarıma cvp vermedi büyük ihtimalle biyerleri kalkti
+1 yılYanlış insana şans verirsen cepte de görür basit de görür sadece yatakta da görür. Konu erkek kız değil yanlış insan olması...
05 Yorumla
Soran+1 yılGaliba öyle :) ama ilk yazan oydu olumlu olumlu konuşup birden bırakmasını yediremiyorum
- +1 yıl
Burada yedirememek diye bir şey yok karşındakinin duruşu karakteri yoksa senle alakası ne. Bosa zaman kaybı önüne bak önüne bak sen yeni sayfa aç devam et hayata
Soran+1 yılHaklısın takmamak lazım ama. iste hemen güvendim için üzülen ben oldm gene
- +1 yıl
Ne diyim
- +1 yıl
Zamanın çok demek ki karakterisz birine üzülecek akdar zamanin varmış ne diyim. İyi gecelr
+1 yılBazen tüm tuşlara basıyoruz ne olduğunu bizde bilmiyoruz emin ol..
116 Yorumla
Soran+1 yılBirini oynatmak hoşunuza gidiyo bence olan sevenlere oluyo
- +1 yıl
Benim bahsettiğim şey ne istediğini bilmemekle alakalı. Oynatmaktan bahsetmiyorum.
Soran+1 yılTamam işte ne istediğinizi bilmiyorsunuz yanlış kişiye denk geliyorsunuz kıza güven veriyorsunuz sonra olan o kıza oluyo
- +1 yıl
Ne istediğini bilmeyen biri sana nasıl güven verebildi?
Soran+1 yılYa şöyle çocuk konuşurken gelecekten bahsetti bende böyle olunca heralde takilmalik düşünmüyor hoslandi diye düşündüm
- +1 yıl
Bu ne istediğini bilmemek değil, seni kandırmış..
Soran+1 yılNeden peki
- +1 yıl
😅 Bilmem bi düşün bakalım
Soran+1 yılYa amacı farklıydı ondan mı öyle briis olmadım anlayinca
- +1 yıl
Evet sadece gönül eğlendirmek istemiş.
Soran+1 yılAnladım sanaldi ama nasıl kullancskti ki beni onu anlamadım sexting vs olarakmi düşündü
- +1 yıl
O olur, buluşunca öteki olur.. Cidden saf mısın, numara mı yapıyorsun anlamadım :D
Soran+1 yılYa hayır harbiden erkekleri çözemedim için o yönde düşünmedim için anlamıyorum o ne anlamda düşündü diye çünkü hiç cinsel konu acmamisti
- +1 yıl
Biz de kadınları çözemedik. Bu böyle kıyamete kadar gidecek bir sorun.. Yapacak bir şey yok.
Soran+1 yılYani karakter meselesi aslında ama çok büyük soru işareti olarak kalıyor bazen bazı olaylar
- +1 yıl
Orası öyle. Ne istediğini bilmemek daha çok karşı taraftan ne istediğini bilmemek, ilişkiden beklenti vb. durumlar oluyor.
erkek için değil, tüm insanlar için yüz vermenin bokka sardığı bir dönemden geçiyoruz
20 Yorumla
+1 yılBana denk gelmedigin için. Bende hiç istemediğim bir tipteki kıza aşık oldum evlendim çok pişmanım simdi
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin klasik problemleri, kimse cepte değildir, kimsenin oksijeni değiliz hiçbirimiz. Ama maalesef.
00 Yorumla
+1 yılgenellemek değil de sanırım o ilgiye meylettiğimizi fark edince büyümüzü kaybediyoruz, bu durumu ben de sık yaşadım
00 YorumlaGenelleme yapmazsak sevinirim ben gayet ne istediğini bilen birisiyim fakat dediğiniz türde çok erkek olduğu da doğru
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılya bence öyle ilişkiler kadınların daha çok sevdiği ilişkiler oluyor o yüzden yürümüyor ya da hiç başlamıyor o yüzden erkeğin daha çok sevdiği ilişki bulman lazım
07 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılöyle olmuyor işte ne zaman bi ilişki görsem ikiside de çok aşık ama erkek daha bi baskın ve hep mutlular
Soran+1 yılBencede erkeğin sevdiği ilişki evliliğe gider boşuna demiyorlar
Soran+1 yıl@ztnztn bende öyle düşünüyorum
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızlar her seferinde ne istediğini bildiğini sandığı erkeği seçtiği için öyle bir algı olusmutur
02 Yorumla
Soran+1 yılBu doğru ama erkekler kendini farklı gosteriyo
- +1 yıl
Hayır siz kendinizi kandırıyorsunuz öyle olmasını istiyorsunuz ondan öyle görüyosunuz bir kadını kendi kandırmadan bir erkek kandıramaz
Cepte görenlere şans vermemn için ne yapman şazım sanırım asıl soru bu
02 Yorumla
Soran+1 yılYa ama cepte görülecek bir şey yapmadım ki florttuk
+1 yılAslında biliyor, kadının anlayacak mecali yok. Önce kadına o fırsatı verse. Direk istiyor istiyor da istiyor
00 Yorumla
+1 yılDeger vermiyor tek sebep bu. Taktikle sevileceksem degerli olacaksam olmasin daha iyi
01 Yorumla
Soran+1 yılOrası öyle insan olduğu gibi sevilmek istiyor ama bu da bu devirde zor bence
+1 yılBen ne istediğimi çok iyi biliyorum tam tersi kızlar bilmiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılYo kwndi adima bende biliyorum karakter meselesi
+1 yılHer erkeğe yüz verirsen böyle olur ve erkekler imkansız kızların peşinden koşar.
08 Yorumla
Soran+1 yılHer erkeğe yüz vermiyorum uzun zaman sonra biriyle konuştum, öncesinde yazisip ettiklerim oldu o ayrı ama bu çocuk hani güven vermişti ve birden gitmesi koydu
- +1 yıl
O zaman hemen güvenen birisin
Soran+1 yılEvet ilgiyi , sevgiyi hemen güveniyorum elimde olmadan biraz sevgisizlikten kaynaklı
- +1 yıl
Güvenme kimseye her erkek ilgi verip sever ta ki o kızdan soğuyana kadar
Soran+1 yılSence sogutcak ne yapmış olabilirim aramız çok iyiydi yazmamaya cevap vermemeye başladı engellemiyorda
- +1 yıl
Erkek bu sebepsiz yere de soğuyor
Soran+1 yılHaklısın şaşırmamak lazim
- +1 yıl
Evett
- Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen neden hep ayni erkeklere sansveriyorsun onu dusun
07 Yorumla
Soran+1 yılAynı değil çok flörtüm olmuştur abartılcak kadar da değil ama oldu ve hepsi dengesizdi çevremden gördüm erkeklerin çoğu da öyle iyileri bulmuyi
- +1 yıl
Iste bak profilleri bir dusun % 100 ayni cikacaklar
Cunku hep sen seciyorsun
Soran+1 yılAma şöyle genelde çekim hissedersem oluyorum bunda bu çocuk adım atmıştı bana
- +1 yıl
Adim tarafi degil kinu senin ilgini rengini belli etmen
Isin bu tarafini duzelt Yani
Soran+1 yılYani ilgimi belli etmicem demi
- +1 yıl
Ederken de durumu karşı taraf insayatifine birak ma :)
Bolsans
Soran+1 yılHaklısın teşekkürler
+1 yılBenim şans verilipte bulamadığım tek şey, gerçek bir kalp
05 Yorumla
Soran+1 yılAçıkçası ben biriyle konuşuyordum yüz verdim ısındım çocuğa cocuk durduk yere yazmamaya başladı erkeklerin çoğu noyle zaten
- +1 yıl
Ben öyle değilim saf kalbe saf olan ile yanıt veririm. Yaşımız tutsa özel konusmak isterdim ama sen küçüksün
Soran+1 yılEvet yaş olarak küçüğüm umarım kalbine göre birini bulursun
- +1 yıl
Zor.
Bu zamanda ben gibi temizi kalmadı pek
Soran+1 yılYani azda olsa var denk gelirse şanslısın
Buyuyememis erkek onlar da ondsn. Olgunlasmis bir adam ne istedigini de bilir, sadik olmayi da.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBazıları gerçekten nasıl bir ilişki isteğini tam anlamıyla bilmiyor
00 Yorumla Bazı kendini bilmezler öyle maalesef hadsiz olabiliyorlar
00 YorumlaDemek ki fazla yüz vermeyecek sin ki bu fikir aklına gelmesin
10 Yorumla
+1 yılİki dakika konuşup yüz verip sonra cinsellik konuşuyorsan seni elbette cepte görür knk ☺
00 YorumlaKişiliği henüz oturmamış erkekler için geçerli bu dediğin
00 Yorumla
+1 yılYav erkeklerde iki beyin var hep arada kalıyoruz. Zaten bu arada mide oluyor fiziksel olarak. Bu yüzden bizim kalbe giden yol mideden geçiyor.
00 YorumlaGosterme sende kendini cepte agirdan almayi bilmiyon mu?
08 Yorumla
Soran+1 yılYa cepte göstermedim ki normal flortlesiyoduk aniden yazmamaya başladı anlamadım
Soran+1 yılAmacı neydi ki sence?
Soran+1 yılPeki birden konuşmayı kesmesi başkası olduğu anlamına mı geliyo ( bide benle uzak mesafeydi) ama hep gelecek hakkında konusuyodu
Soran+1 yılO cepte görmüş yani..
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlar ikiye ayrılır evlenilecek takılacak diye bunu ben söylemiyorum genel bakış böyle kabul edin veya etmeyin size kalmış.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa valla bıktım bende hepsi aynı mı çıkar. Hiçbiri ilişki istemiyor cepte görüyor.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKimle konuşsam sonradan sapıttı
Cevap sahibi+1 yılBen düzgün bir ilişki istiyorum deyince kaçıyorlar tek kadınla yetinmiyorlar diyelim çıkmaya başladın akılları fikirleri yatak cinsellik. Hiçbirinin evlenmeye niyeti yok sadece zevki için kadını istiyorlar. Zaten adam gibi seven de yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızlara ne zaman ilgi göstersek kaçıyorsunuz. Demek ki kişilerle ilgili bir durum.
00 Yorumla
+1 yılOnu bulana kadar bilmiyorlar. Hiç yaşamadığınız bir şeyi bilmezsiniz. Çoğu erkek benzer şeyler ister. Ya tasasız bir hayat ya da güzel bir şeye adanmış bir hayat.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlarda daha çok sanki bu bana ilgi verip isteyen belli eden olsa karşılığını iyi şekilde vermek için çabalarım
00 YorumlaNe istediğimizi çok iyi biliyoruz da verebilecek kadın yok maalesef
00 Yorumla
+1 yılKonuyla biraz alakali da şu genellemelere cok gicik oluyorum "erkekler" soyle "kizlar" boyle falan gibi
10 Yorumla
+1 yılHer kadını aynı olarak degerlendiremeyiz bu erkekler içinde geçerli her erkeği aynı kefeye koymasan mı acaba
00 Yorumla
+1 yılBilmeyenlere söyle ben ne istediğimi gayet çok iyi biliyorum
00 Yorumla
+1 yıldaha soğukkanlı ol kendini her konuda geri çek kendini vazgeçilmez sanmasın
00 Yorumla
+1 yılBeğenmediğimiz zaman o ayrılsın diye öyle yapıyoruz
01 Yorumla- +1 yıl
Gerçekten mi peki siz niye ayrilmiyorsunuz
+1 yılO yüzü nasıl alabiliriz? Ben sevgilimden kolay kolay yüz alamıyorum.
00 YorumlaZekâ seviyeleri yüzünden olabilir.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru
Kişilik & Karakter konusunda 6,4b cevap paylaştı. Kadınlar neden tüm erkekleri aynı sanıyor?
02 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü kime değer versem sonu heo hüsran çevremden de görüyorum
Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkoları kapatın
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle cidden
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynısı ya birkaç kez ilk konusmayi baslatsam cepte goruyorlar soguttular iyice
02 Yorumla
Soran+1 yılValla bende ilk o yazdi konuştum güzel gidiyordu açıklama yapmadan gitti
Cevap sahibi+1 yılBenimki gitmedi ama ben yazmadan yazmıyor
+1 yılklasik tc erkeği ne bekliyon
01 Yorumla
Soran+1 yılHepsi aynı..
- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(126)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!