Çok boş şeylerle uğraşıyorum. Hayatın gerçekleriyle asıl ilgilenmem gereken şeylerle uğraşmak istiyorum?

Babam yeni vefat etti. Maddi sıkıntımız olduğu için 2 işte çalışırken çatıdan düştü. Ben anksiyetem olduğu için çoğu kez işlere girsem de hemen çıktım babama hiç yardımcı olamadım. Şu an ailecek zor bir dönemden geçiyoruz ama ben erkek arkadaşımın tribiyle uğraşıyorum. Onu daha çok kafaya takıyorum. Halbuki hayatın gerçekleriyle uğraşmak yerine @ptallık yapıyprum. Erkek arkadaşım da bu zamanda bana çok kötü davranıyor ama elimde değil sürekli onunla uğraşıyorum. Bugün babamın biz lisedeyken para kazanmak için lağım kuyusu temizlediğini öğrendim çok zoruma gitti ama içimde hiç hırs yok. Gidip çalışayım ailemi güzel yaşatayım babam da mezarda rahat etsin diye bir isteğim var ama hırsım yok. Bir anlık düşünce oluyor bu fakat saçma sapan şeyleri kafama takıp onlarla daha çok uğraşıyorum. Nolur yargılamayın beni bana bir yol gösterin ne yapmam gerekiyor?
Çok boş şeylerle uğraşıyorum. Hayatın gerçekleriyle asıl ilgilenmem gereken şeylerle uğraşmak istiyorum?