Olmadığı biri gibi davranmak ona zarar vermez mi? Sonuçta; aslan muamelesi gören ceylan, ava çıktığını sanıp yem olmaz mı?

Olmadığı biri gibi davranmak ona zarar vermez mi? Sonuçta; aslan muamelesi gören ceylan, ava çıktığını sanıp yem olmaz mı?
Yersiz övgü insanın ayarlarını bozar, oldumcuk yapar. Gereksiz cesaret şovlarına girer. Sonra yükseldim sandığı o seviyenin gerçek sahipleriyle karşılaşınca sudan çıkmış balık olur.
Övgünün dengesini ayarlamak lazım şöyle ahshsjk
https://www.youtube.com/embed/eKNU6RyGpRkAhahhf çok iyiymiş 😂😂
İçaâam sdghjk
Hayatta başarısız olan ve kendini yetersiz hisseden insanlar, her daim pohpohlanmak isterler. Pohpohlanmak ve pohpohlanmayı kabul etmekten daha küçük düşürücü bir şey yoktur. Yüreğimizde var olanların en iyisi insanlık onurudur. Övgü güneş ışığı gibi gereklidir. Aksi takdirde donarız. Ancak dalkavukluk ve yardakçılık insana saygıyla hiç de ilgisi olmayan tiksindirici bir şey.
Kesinlikle evet. Yakın çevresi tarafından kendinden çok üstün görülüp pamuklara sarıldığı takdirde o kişi gerçek savaş meydanında kendinden çok üstün olan kişileri kendinden altmış gibi zannedecek ve olan kendisine olacak. Finalde büyük balık küçük balığı yutacak.
Allah’a çok şükür her zaman bir duruşumuz olmuştur bu gerçeği kimsede değiştiremez hiçbir zaman böyle bir şeye izin vermedim bizi bilen bilir bilmeyen de kendi gibi bilir
Cevap
5Cevap
Kendini bildikten sonra gereksiz hiçbir şeyin gazına ya da yükselişine gelmez insan.
Gelmemeli
Ya aslında ben öyle düşünmüyorum bir insan beni ne kadar yüceltirse ne kadar gaz verirse daha da çok motive oluyorum ve önceden başaramayacağım şeyleri başarıyorum.
Tam olarak öyle değil pohpoh. Mesela sen hırsız değilsin, şahsında yok. Ama sana sen çok iyi çalarsın, alemde teksin, elin çok hızlı gibi uzun süreli pohpohlar belli bir süreden sonra seni hırsız olduğuna ikna eder. ilk çalmada yakalanırsın😄
Yani öyleyse bilemem olabilir kimse kimseyi pohpohlamasin lütfen ahahah 😂
Doğru yönlendirmek önemli 😄
Kesinlikle
İnsanların özünü kaybetmesinin sebebi etraftakilerin onu pohpohlaması değil onun bunu kabullenmesidir.
İşe aradığım buydu
İşte*
Bir ton ilgiyi ve pohpohlanmayı eşeğe göstersen o da kendini aslan zanneder.
Yürüyen skorsky tatatata
🙄
Ava giderken avlanmak cüsseyle ilgili değil, doğru kullanılmayan zekayla ve iradeyle ilgili diye düşünüyorum.
Pohpohlanan artıı abza kadın/erkek tarafından ego basılanlarda özünü de kaybediyor kişilikleride oturmuş olmuyor
Bu onunla özü arasındaki bağın kuvvetine bağlıdır. Yani öz benliği zayıfsa kaybeder değilse etkilenmez
Bildiğim tek şey kediler aslan olmaz
Asla
Bence kaybeder kesinlikle
Kesinlikle kızı peri bir
Peri kızı demen yeterli ajhkjsh
Yiooo demiyorum haahf
İyi deme 😄
Kesinlikle kaybeder, o bulunduğu yer ona daha fazlası için cürret verir
Kaybeder, ne oldum delisi olur çıkarlar.
Özünden uzaklaştıkça hayal dünyasında yaşamaya başlar.
Cips paketine benziyorlar yarısından çoğu hava
Ben olduğum gibiyim, zoruna gidenin borusuna ama inatla duruşumu bozmayacağım. Beni kimse değiştiremedi değişmemde.
egolarını tatmin etmeyi seviyorlar
Sağlam karakterli ise kaybetmez
Eder
Ben de öyle düşündüm
İmanlı ateist
İhtimal dahilinde
👑
Evet tabii
Ben özümü buluyorum aksine
şüphesiz ki kaybeder
Kaybeder
Evet