1) neden üstünüze alındınız
2) maymunlar çok tatlı ve zeki hayvanlar bence (kaba yorum) diyemeyiz hdjda

bknz.: hevesi çabuk geçen, kararsız. Sevgi ve eğiliminde, beğenisinde kararlılık bulunmayan, bugün bir şeyi, yarın başka bir şeyi beğenme huyunda olan kimse.
Sosi her zaman söyledim yine söylüyorum.
Kadınların gözünde erkeklerin yüzde 80'i güçsüz ve değersizdir. Kadınların büyük çoğunluğu erkeklerin en kaliteli, en prime yüzde 20'sine arzu duyar.
Erkeklerin gözünde ise kadınların yüzde 80'i çıkarcı ve güvenilmezdir. Erkekler, esas olarak en değerli yüzde 20'lik dilimdeki kadınlara ciddi, samimi duygular besler. Diğerlerini bir obje olarak görür.
Erkekler, maymun iştahlı falan değil aslında. Sadece doğru kadını bulmak için ellerinden geldiği ve fiziksel maddi varoluşları elverdiği sürece tabak çevirmek zorundalar. Çünkü erkekler, doğru kadına yatırım yapıp doğru kadına nikah kıymak zorunda. Yoksa yarın bir gün kimin çocuğuna babalık yaptığını bilemez ve klasik cuckold olur ki hem ülkemizde hem dünyada bunun örnekleri çok.
Çıkarcı, güvenilmez ya da toksik kadınlar, meseleyi böyle okumak istemez. Erkeklerin maymun iştahlı olduğunu iddia ederek kendini temize çıkarmaya ve vicdanını rahatlatmaya çalışır.
Artık günümüzde bir kadın hangi yaşta olursa olsun, ne kadar güzel olursa olsun güvenilir değilse ve çıkarıcıysa, yakışıklı serseri fakirden çocuk yapıp çirkin zengine kakalarım kafasında olduğu sürece ne yakışıklı serserinin ne de çirkin zenginin evlilik adayları listesine giremez ve ikisinin de gönül eğlencesi olarak kalacaktır.
Aynı şey kadınlar içinde geçerli belki buradaki insanların pek sosyal hayatı olmadığı için hala erkek şeytan muhabbetlerini yerler de hangi ortama gidersem gideyim erkekler aralarında artık cinsellik kız muhabbeti bile yapmıyor ama kadınlar full cinsellik erkek muhabbeti yapıyor bir dışarı çıkın deneyin analiz edin görürsünüz roller değişti kaldı ki bir ton sevgili olan kadınla beraber oldum sayısız hem de ve sosyal medyada bir ton evli olupta bir ton şey yapan kadınlar var kadını erkeği kalmadı kadınlar da bizim gibi artık
Doğru, kadınların aldatma oranı erkeklerle kafa kafaya artık.
Resime çok güldüm can :D yani bence bu karakter meselesidir.. bir erkek ya da kadın maymun iştahlı olması bu onun genleriyle alakalı bir şey. erkeklerin bir dediği bir dediğini tutmaz mesela.. sürekli flörtleşirler ya da daldan dala atlarlar.. aldatırlar.. ve birde bunu haklı bir şey gibi gösterirler. direk karaktersizlik diyorum buna ben. bazı kadınlar da böylelerini seviyor maalesef
Bazı kadınlar da öyle de o sebepten
Haklısın 🙏
Maymun iştahlı olma sebepleri sürekli av avcı rolünde kalmak istemeleri. Biz kadınlar işin en başında yolları çok çetin tutuyor aşık olunca da düz bir ova sunuyoruz. Onca zorluklar içinde elde ettikleri kadının biz olduğumuzu çabuk unutuyor ve yeni kıtalar keşif etmek istiyorlar ne yazık ki onlara artık heves etmediği o kadını bir de başkasının gözünden göremiyorlar 😂
Ölümüne dağ bayır tepe döşeyeceksin yollarına 😒
Sürekli yapacaksın o da yoruyor bir süre sonra kalbini açmak istiyorsun nankörler 🤣
Ihh ıhh açmicam benim değil mi açmicam ahahasha
🤣🤣 sosi Allah seni
🙄 kalbimi bebeğim kalbimiii
Şarkıyı biliyom ama 🤣
Aa şarkı mı varmış 🤪
Cevap
32Cevap
Aslında maymun iştahlılık bazen rahatsız edici olabilir. Bir şeyin peşine düşüp hemen sıkılmak ya da karar değiştirmek, karşındaki insanlara güvensizlik verebilir. Bu yüzden erkeklerin bu kadar hızlı yön değiştirmesi, ciddiyetsiz ya da tutarsız görünmelerine neden olabiliyor. Bu da hem kendilerine hem de çevrelerindeki insanlara olumsuz etkiler yaratabilir.
Doyumsuz oldukları için horoz ölür gözü çöplükte kalır misali 😂
Çünkü kadınların hepsi güzel biz napalım :D
Kendinize gelin
Doyumsuzlar. Oysaki maymunlar muza iştahlıydı🙄🫢
Ahaha bunlar tüm manav dükkanına çökme peşinde
Aman her uzun olana yönelmesinler de😆
Doğamız gereği yaşamın sonsuzluğunu kendimize mal edip özellikle kadın konusunda doyumsuz ve gözü aç bireylere dönüşüyoruz.
Cüretkarlığımızı ve saygısızlığımızı bize çapkın veya doyumsuz olmayı metheden büyüklerimizden almışız.
Bu yolun sonu gelmez çünkü; El'de güzel tükenmez.
Hadsizler
Keşke sadece maymun iştahlı olsalardı... ayrangönüllü, yalancı, ikiyüzlü, hain...
Melike ne güzel söylemiş şarkısında
Bu ne cilve, ne bu iştah?
(Az'cık) Nefes al, bi' soluklan
Çetin ceviz, şerbetli mayam
Toz pembene kanamam (Ki)
Ayyy üstüne alınan mi olmuş. Tüh ya bi laf var yarası olan gocunur diye...
Valla gizliden gelmişti biri az önce de :D kaba yorum diye söylenmiş sonra kendi kabalaşmış.
Keşke biraz yüreği olsaydı da gizliden gelmeseydi
Aman salla
Salla ardına bakma aslaaa 🎶🎶
Kadınların yüzünden aslında.
Kadınlardan yüz bulmasalar ellerindekinin kıymetini bilip bir kenarda otururlar.
Kadınlar evli barklı sahipli demeden her yürüyen erkeğe yeşil ışık yakınca kolay elde edilir hale geldiler
Erkekler de sağım solum kadın doluyken neden tek eşli olayım kafasında geziyorlar ortalıkta.
Her maymun iştahlı erkeğe maymun iştahlı kadın gelirde karşılıklı pisliklerinde boğulurlar inşallah.
Aradığım tarihi yorum 👏🙏👏👏🙏👏👏🙏
@Fikretin_İsyanı doğru olan bu...
Teşekkürler ✌️
@lotus-patra Ricalar Lotus
Çünkü hayatın asıl zevklerinden mahkumlar. Ben sürekli cinsellik düşünen erkeklerden tiksiniyorum ya hayatta daha önemli şeyler var beyinleri boş olan insanlar genelde böyleler. Beyinlerini baska seylerle doldursunlar mümkünse
Ben deee
Bende yeğenimi maymun diye seviyorum maymun gel annesine öyle yapışıyor ki geçen dalmışım suratıma pat pata vurdu naoiyon kız maymun dedim😀guluyo
😅 maymun sevgisi coştu
Çok çeşit güzellikler olunca afallama durumları olabilir ama aklı başında bir erkek en iyisini bulup onu sever ve karşı taraftan da bunu bekler
Soruyu erkeklere değil de genel olarak insanlara hitap edebiliriz. Kadın erkek ayırım yapamayız bu konuda. İnsanoğlu hep daha fazlasını ister. Doyumsuz olduğumuz için yapımız böyle. Normal bir telefon işimizi görecekken herkes iPhone'un en son modeline heves eder ya da araba olarak orta halli bir arabada işimizi görecekken en üst model ve en iyi marka olsun isteriz. Hep daha fazlasını istemez yapımızda var.
Yani tespit gibi tespit. Valla ben kendimde bu sorunun cevabını çok aradım da bulamıyorum nedenini. İnan beni de yoruyor ama elden gelen bir şey yok başaramıyorum anasını satayım , can çıkar huy çıkmazmışya saldım artık
Sebebi olmalı
Evet illa ki vardır bir sebebi ama ben bulamadım, bulamıyorum
Sence neden?
Kadınlar insandan, erkekler maymundan geldikleri için.
Sahip olunca sıkılıyorlar daha çok şey istiyorlar. Ama eline geçirince de kıymet bilmiyorlar. Maymunlar 😅
Her şey elde edene kadar
Aşka aşık bence onlar hasgshsg sürekli farklı seçenekler farklı istekler farklı arayışlar gözünüz doysun beee
Katılıyorum
Genel düşünmek gerek sadece erkekler tarafından bakmamak gerek,
Baktık, makul bir sebepleri yok
Sosyetiği çok üzmüşler anlaşılan 😀
Sadece sosyetiği mi üzmüşler bak bakalım
Ülkenin yarıdan fazlası mutsuz zaten sus ses etme 😂
djdjs erkekler kapatılsın
Bunun bence sebebi şu, kadınların tavrı. Bazı kadınlar flörtü fazla tek taraflı hale getiriyor, tabiri caizse peşinden koşturuyor. Bu bence doğru bişey değil, hissin varsa karşılık vermelisin bazı şeylere
Siz kızlar sanki çok geri kalıyorsunuz 😐😃 pehh
Öğrendik bir kere sizden ddhs
Ben ne yaptım yine ki 😒😂 ne bilim ben niye öyleler? Doyumsuzlar sanırım
Sen değil daa..
Resim herseyi acıklamıs.:D başka bir cevap verilemezdi
😂😂
Ümidi kesilen erkek yeni arayışa giriyor, erkekleri peşinden koşturup bundan ayrı bir haz duyan kızlar, bir süre sonra o ilginin neden kaybolduğunu sorguluyor. Aslında her şey doğasına uygun ilerliyor
Ahpablar maymun iştah sahibi diyor baytar şarkısında Sago. Bunu biz de kabullendik artık :D
😃 dilime dolanacak şimdi bu şarkı
devamında benim karnım senle tokta diyor ama hahaah
😁 o ahbablarından bahsediyor çünkü maymun iştahlı diye
Cezaya dr fuchs'a gönderme yapıyor yahu :D
İştahlı olmak olumlu bir özellik bence, iştahsız olursak hastalanabiliriz
Hastalığın adı ne?
O zaman bu şarkı benden tüm KS alemine gelsin
www.youtube.com/watch
Ne alaka :D
Tıp olarak biraz benziyorlar o arkadaşlara belki ondandır bilemiycem 🥳
😅😅
Çünkü kadınlar bunu bildiği için etkiliyor kadınlar erkekleri aldatmak ile suçlama içinde olurken, aldatma yine kadınla oluyor yani yine de sebep kadın 😂
Hep maymun iştahlı olsunlar diye paşam ağam diye büyütüyorlar. Devamında da olan karşısında ki insanlara oluyor.
Valla ben maymun iştahlı değilim sadece istediğim adam akıllı bir sevgili hatta daha ilerisi olursa inşallah adam akıllı bir eş
bi erkeğe her istediğini verirseniz iştahlandırırsınız tabikide.. sonuçta kadınlar kadar gelişmiş canlılar değiller
Çok şükür ne istediğini bilen ve azla yetinebilen biriyim 😂
Şımartılmışlar demek. Kendi koltuğunu versen de beğenmezler. Anakuzusu olması ihtimali yüksek.
Nasıl yetiştirilirse öyle oluyorlar. Arpa ekip buğday çıkmasını beklemek saçma olur yani.
Yani erkeklerle olayın alakası yok. Toplumsal ve karakterle alakalı olay.
Genel olarak öyleler, benim işim öyle olmayanlarla. 😬
😁 nerden anlıyoruz öyle olmadıklarını
His. Tipine bakınca bile az cok yorumun oluyor. 😬
Çok kıllıysa öyledir, değilse öyle değildir :D
Genelde tutar jsjd
Anlaştık 👌
Öyle olmak istiyorlar demek ki 😄
Biz de olalım 😅 sıkıldım nexxxtt pls
Biz olsak suç olur ama 😃
Tabii, aa kadınlar flört edemez, çapkınlık yapamaz, karşı cinsten arkadaşı olamaz, kadınlar kahkaha da atmaz, kadınlar aldatamaz ama erkekler kaçamak yapabilir 🫠
Maymun hepsini bir tutma. Bazı kadınlar neden karakteri olmayan eklrkeklerintercih ederler. Gerçekten seven niçin yalnızdır
Maymun kelimesi yok
Kadınlar değil mi sanki 😀 @Sosyetic_SheqiiL
Yok, kadınların arasında da var ama tek tük
Hadi öyle olsun bakalım. Seni kıracagima kafa mı kırarım daha iyi 😁😁
Aman estağfurullah. 😅
Atalarımızdan benziyoz😅
Atalarımız böyle miydi
Yiaa bilmiyordum :D atalarımıza bak sen
😅 iyi olur.
Herkes öyle değildir bence
Yok herkes aynı değil
Azınlık kaldı
Çünkü onlar maymun 😄
Düşman olacaklar sana bana bize djdj
Valla erkekler objeleşsin mi dedim hepsi olur dedi banane 😄
Aslında değiller beklentisini karşılayamıyorsan aldatıyorlar onu fark ettim
Ya bıraaaak, bunu farkettim nedir? Onlar her zaman bizim beklentilerimizi karşılıyor mu? Herkes herkesi aldatsın madem.
Erkekler iste sorgulamayi biraktim artik xy kromozomu ise olmaz jsjsj
Nevrim döndü birden shdjs
Bilmiyorum 😕😕
@Barış_LonelyForever 😂😂 şey erkekler bir dediği bir dediğini tutmaz 😂😂yanliş oldu bazı erkekler olacak çünkü sende erkeksin yaa hani 😅😅
Dünayaları verseler gene bir şey eksik hissederim. Doğamızda var sanırım
siz hep yanlış kişilere denk geldiyseniz diğer iyi erkeklerin suçu ne
Doyumsz hepsi aç kpokler
Aldatılmış bir kızın öfkesi var satırlarında :/
Bazı erkekler öyle.
Çabuk aşık oluyor ondan
doğamızda var iştee
Çünkü maymun gibiler desem tepki çekmem bence.
Sevmeyi bilmedikleri için
Bazı erkeklerin doyumsuz olduğunu düşünüyorum.
Çünkü cinsleri bozuk, olmaz olasıcalar
Şey yok neyse kalsın 😃
Biz muz seviyoruz ondandır
Maymun hakaret değilse biz erkekler maymunsak sizin babanızda maymun oluyor hanfendiler kusura kalmayın :D :D
açlıktan
Kadın daha kötü
Maymunlar doymaz 😆
Öyle seviyorlardır..
Güncellemeyi okuduktan sonra sesli güldüm.. 😂😂
oyleler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?