Mesela buraya üye olmak.. Çevreme sorsam ne işin var senin burada senden hiç beklemezdim derler.. Gerçekten çok tuhaf profilde insanlar var.. Ortam beni fazlasıyla geriyor.. Aşırı toksik.. Ahlak yoksunluğu desen nirvana.. Bir şey yaptığım da yok soru sorup görüş paylaşıyorum o kadar.. Instagram’dan daha iyi bir platform da değil ama bağımlılık oldu işte..
Evet. Ve muhtemelen her gün de yapmaya devam ediyorum. Bu başkasının ağzından ise böyle bir şey yapmıyorum. Bana göre (kendimce) her gün bana yakışmayan birçok davranış sergiliyorum.
Bir başkası o muameleye müstahak olduğu için ben o tavrı takınıyorsam, artık o bana yakışmayan bir şey değil bilâkis tam da en çok yakışan şeydir.. Ne derler? Yine olsa yine yaparım sdfsdfdf 😃✌️
Evet oldu. Hayatımda ilk kez aşık oldum ve canım gibi aşkımın yani bi erkeğinde pesinden koştum, değmezmiş. Hatamı anladığımda cok gecti. Ayrıldıktan bi ay sonra o vefat, ben depresyonik tramva kızı.
Şimdi hem kızıyorum kendime hemde iyi ki yaptım ve gerçekleri gözümle gördüm diyorum. Görmeseydim üzülmeye devam edecektim. Gördüklerim beni kendime getirdi. Neyin ne olduğunu anlamama yardımcı oldu. Artık stolklamıyorum, bitti...