Öyle olduğunu düşündüğüm hiçbir davranışı göstermem, göstermişsem de muhakkak geçerli bir nedenim vardır kendimce, bir şekilde mecbur kalmışımdır ya da o an koşullar onu gerektirmiştir... Şu an aklıma gelen bir şey olmadığına göre de mecbur da kalmamışım hiç.
Güneş balonu, bildiğimiz oyuncak balonlar gibi havayla şişiriliyor. Ancak güneş balonları bir tür güneş panelidir ve güneş ışınlarını toplayacak şekilde tasarlanmıştır. Güneş ışınlarının balonun içinde, tam merkezinde, bulunan "güneş gözesi"ne gelmesiyle elektrik üretiliyor. Güneş gözesi, yüzeyine gelen güneş ışığını doğrudan elektrik enerjisine dönüştüren yarı iletken maddelere verilen ad. Normalde, güneş panellerinde ışığı odaklamak için alüminyum ya da camdan yararlanılıyor. Güneş balonuysa ısıya dayanıklı plastikten yapılıyor. Dahası, güneş balonları hem daha hafif hem daha ucuz hem de daha verimli. Çok güçlü rüzgârlar gibi olumsuz hava koşullarına da dayanıklı. Güneş balonları geliştiren firma, önümüzdeki yıl 10.000 güneş balonundan oluşan bir elektrik üretim çiftliği kurmayı planlıyor.
Bir hususta yalan konuşuldu. Beni dahil ettiler. Rahatsız olarak devam ettirdim. Sonra tepki koydum. Benden habersiz böyle şey yaparsanız sizi rezil ederim dedim.
Bu aralar fazla gerginim ve hiçbir alakası olmayan kişilere zaman zaman bu gerilimi yansıtıyorum. Kendime yakıştırdığım bir davranış değil bu ama her zaman kontrollü olamıyorum ne yazık ki.
Sinirlenip sesimi yükseltmiştim ama hiç huyum değildir böyle şeyler.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
ya bazen kardesime sokakta kiziyorum çünkü beni cok sinir ediyor burnunun dikine gidiyor veya alip basini gidiyor bana yakismiyor ama ne yapayim iste sinirde oluyorum
Sinirlendiğim zaman kendimi tutamıyorum , öfkem çabuk geçiyor. ama ani patladığım için karşımdakini kırıyorum.. kendime yakıştırmıyorum artık böyle öfkelendiğim zaman susuyorum …