Doğruyu bile bile, gerek inat, gerek intikam, gerek kötülük olsun diye yanlış yaptığınız bir şey oldu mu?

Doğruyu bile bile, gerek inat, gerek intikam, gerek kötülük olsun diye yanlış yaptığınız bir şey oldu mu?

Evet çoğunlukla da bilerek yanlışlar yaparım. Mesela çok sakarım. Yanlışlıkla sürekli bir yerlere çarparım elimi. ya da düz yolda yürüyemem bazen.
Bir insan olarak her zaman her konuda en iyisi olamam yani. Çok göze batar bu. O yüzden saçma şeyler yaparken gözükmek daha iyi gelir😂
kimseye intikam inat vb olması için doğru yerine bilerek yanlışı yapmam. sonuçta bu eylem benim eylemim. neden bile isteye yanlışı yapayım. sonucuna katlanacak olan benim. eylemlerinin sorumluluğunu almak böyle bir şey.
O zaman yanlış gelmeyen sonradan yanlış adım attığımı anladığım kararlarım oldu.
Kendimi ve geleceğimi hep ertelemek
cansın
Cevap
4Cevap
İzmir'de oturup sınavda İzmir'i bile tutturuyorken, sırf sevgilim Kütahya da üniversite okuyor diye orayı 1. siraya yazmam. Aileme puan yetmedi demem.. işin ma. llik kısmı bu da değil.. sevgilim ikinci öğretim diye, örgün eğitim secersem ben gündüz o akşam, hiç bulusamayiz düşüncesiyle ikinci öğretim yazmam. Aileme de puanım örgün eğitime yetmedi demem. Bir de üstelik her dönem 2 kere normal öğretim in 3 katı kayıt ücreti ödemem.. gece 11 lerde derslerde uyuklamam... Sefil bir hayat yasamam.. üstelik sevgilim dediğim kişiden de ayrılmam. Glizmire göre köy sayılacak bı ilde g... t gibi ortada kalmam..
Evet ve daha da yapacağım. Bazen isteklerim, hata olduğunu bilsem de yapmama sebep oluyor.
Evet illaki oldu öyle olması gerekmişti
Hayatım boyunca illa olmuştur
Bile bile yaptm her şeyi
Pişman da deglm
Olmadı.
evet oldu
Olmuştur ya
Olmuştur illa ki
Oldu utanıyorum
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?