Kişilik & Karakter Hayatınız ne yönde gidiyor? KaranlıkMYHEART Takip Et Bilge Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor + yönde - yönde Ne yaşıyorum ne yaşamıyorum 🤷♀️ Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Hayatınız ne yönde gidiyor? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,5b cevap paylaştı. gitmiyor maalesef 1 0 Yorumla
Kim-Bilir-Belkidee Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Merhaba,Aşka doğru gidiyor gidiyorum istediğim tek şey helal aşk! 😅Harici her şey yolunda.. 1 12 Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl Aşk. Bilemedim. Mutluluklar dilerim. Ben pek inanmıyorum o konulara. Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı Eşime aşık olurum Yuva kurmak istiyorum da diyebiliriz 😅 Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl Allah daim etsin ne diyeyim başka nxnxn Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Amin amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun 😅 Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl Aminnnn 😂😂 Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=JZJ_uvrc-S5YIHPBKendi ağzımdan 😅amin diyenlerin çok olsun 😂 Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl Yorduk seni de be mdndnd Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Estağfurullah ne demek 😅 konu aşk ise yorulmak yok durmak yok usanmak bıkmak sıkılmak yok daima tam gaz Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl Allah rızası için biri aşk yardımı yapsın bu garibana kxjjxx Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl Hehehe 😅aşktan yana gariban olabilirim harici çok şükür 😅 Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl Kıyamamnjsjdjdjd Yorumla Kim-Bilir-Belkidee 1 yıl En çok da kıyamam diyenler kıydı djdjd Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Mehter takımı gibi, iki ileri bir geri, bazen sağa sola 🤣 1 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Herseye ragmen cok sukur🧿😇 1 0 Yorumla
fİtsuFlee Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl + yönde😎 1 1 Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl Ooo süper Yorumla
moriglosium Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Gitmiyor 1 3 Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl Seyrediyorsun o zaman 🙄 Yorumla moriglosium 1 yıl Yok ben körüm Yorumla KaranlıkMYHEART 1 yıl 🙄🙄 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
gitmiyor maalesef
Merhaba,
Aşka doğru gidiyor gidiyorum istediğim tek şey helal aşk! 😅
Harici her şey yolunda..
Aşk. Bilemedim. Mutluluklar dilerim. Ben pek inanmıyorum o konulara.
Evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır
En güzel aşk helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı
Eşime aşık olurum
Yuva kurmak istiyorum da diyebiliriz 😅
Allah daim etsin ne diyeyim başka nxnxn
Amin amin inşaAllah cümlemizin gönlünce olsun 😅
Aminnnn 😂😂
youtube.com/shorts/C7dQbn93PCY?si=JZJ_uvrc-S5YIHPB
Kendi ağzımdan 😅amin diyenlerin çok olsun 😂
Yorduk seni de be mdndnd
Estağfurullah ne demek 😅 konu aşk ise yorulmak yok durmak yok usanmak bıkmak sıkılmak yok daima tam gaz
Allah rızası için biri aşk yardımı yapsın bu garibana kxjjxx
Hehehe 😅aşktan yana gariban olabilirim harici çok şükür 😅
Kıyamamnjsjdjdjd
En çok da kıyamam diyenler kıydı djdjd
Mehter takımı gibi, iki ileri bir geri, bazen sağa sola 🤣
İnşallah daha iyi yöne doğru gidiyor
Herseye ragmen cok sukur🧿😇
+ yönde😎
Ooo süper
Gitmiyor
Seyrediyorsun o zaman 🙄
Yok ben körüm