Kişilik & Karakter Anne her zaman daha mı çok sevilir? Zz___eeyuyy Takip Et Guru Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Yorumlarda vs gördüğüm kadarıyla çoğu kişi annesini daha çok seviyor (bende ) Siz ayrım yapar mısınız? Anne her zaman daha mı çok sevilir? Cevapla Sevgi Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Ben sevmiyorum hayır. her anne iyi değil çünkü 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 21,7b cevap paylaştı. Babamın yeri ayrı, annemin yeri ayrı 😅 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Benim için ayrım yok. Annemi de severim babamı da 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı. Anneler her zaman daha kıymetli 0 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Anneyle daha fazla zaman geçirildiği için daha fazla yakın olunur bence 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Ayrım yapmam da bu isteyerek olmuyor baban aynı evin içinde yüzünüze bile bakmazken annenin çabalarını gördüğünde tabii ki anneci oluyorsun 1 0 Yorumla
VuR-KaN Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 892 cevap paylaştı. anne herkesi karnında t aşıdığı için o doğal bişey 0 0 Yorumla
Birazsesizlik Takip Et Yoda Yaş: 125 , eic 100% 1 yıl Anne ve baba her çok sevilir onların hakkını ödeyemem asla 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ben babami daha cok seviyorum. Annem cok iyi benle arasi mukemmel olmasina ragmen yine de babami vazgecemiyorum 0 0 Yorumla
windman107 Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,1b cevap paylaştı. Anneyle daha çok zaman geçirdiğimizin etkisi 1 0 Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,3b cevap paylaştı. Bence evet 😂 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ben sevmiyorum hayır. her anne iyi değil çünkü
Babamın yeri ayrı, annemin yeri ayrı 😅
Benim için ayrım yok. Annemi de severim babamı da
Anneler her zaman daha kıymetli
Anneyle daha fazla zaman geçirildiği için daha fazla yakın olunur bence
Ayrım yapmam da bu isteyerek olmuyor baban aynı evin içinde yüzünüze bile bakmazken annenin çabalarını gördüğünde tabii ki anneci oluyorsun
anne herkesi karnında t aşıdığı için o doğal bişey
Anne ve baba her çok sevilir onların hakkını ödeyemem asla
Ben babami daha cok seviyorum. Annem cok iyi benle arasi mukemmel olmasina ragmen yine de babami vazgecemiyorum
Ben her ikisine de eşit mesafedeyim.
Anneyle daha çok zaman geçirdiğimizin etkisi
ben hepsini sevdim sevildim mi bilmiyom
Genelde evet
Bence evet 😂
annem>>>
Evettttt
Evettttt